Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 9 Ianuarie 2026 sunt:
SALUTARE. Imi spuneti si mie cateva jocuri cu grafica foarte buna pentru ipad mini.Dau funda
Stie cineva cum se numeste melodia dupa fundal http://youtu.be/QDDtTscVcyg? Va multumesc!
vreau si eu niste expresii despre mare/pasari(la mare) Multumesc. funda.
Hei TPU.Imi puteti da niste citate sau versuri in engleza pe care sa le adaug la postarile mele la poze pe facebook? Mersi. Funda care da cele mai multe si de buna calitate.
Ce puteti sa-mi spuneti despre Berlin in perioada Interbelica?
Buna am si eu o intrebare La cati ani ati avut primul sarut? si cum a fost? Ce-a mai frumoasaa povestioara primeste funda
De ce oare oamenii mai tot timpul deschid gura cand se uita la acoperisul casei?
Vreau sa-mi fac un tatuaj in zona renela. Ce imi recomandati?
Cati km sunt de la Colegiul National Petru Rares pana la Colegul National de informatica Spiru Haret, ambele din Suceava?
Buna,as dori sa-mi da-ti si mie un site de matematica in care sa rezolve orice problema de toate categoriile (geometrie,algebra etc...)dar sa fie gratis, sa nu imi dea doar raspunsul si rezolvarea nu.
Cum este respiratia pitigoiului?
Stie cineva cum se fac blugii strimti la glezne cu ajutorul acelor de siguranta sau cu ajutorul agrafelor?
De ce graiul este jarul tarii?
La subiectul 3 la bacalaureat (romana) probabil ati observat ca ultimul punct cere exprimarea opiniei legatede opera respectiva. La simulare am facut eu din mintea mea asa cum se cerea dar eu ma...? (mai mult)
Inca incerc sa ma decid intre s4 si HTC one. Vreau sa stiu din partea celor care utilizeaza andriod 4.4 kitkat daca inca este valabila optiunea de a muta aplicatii pe cardul de memorie ( si daca...? (mai mult)
Ce parere aveti despre afirmatia:" Toţi vreţi fete cuminţi, dar sunteţi leşinati dupa curve "?
Vineri o fata dusmana mea a zis ca da cu cerneala in mine nefacandui nimic si eu am luat stiloul in mana si am dat din greseala si sunt spusa la doamna mai ales mama ei e prietena cu doamana si ea se crede...? (mai mult)
Puteti sa imi spuneti si mie cum se numea ciocolatica aia in forma de urs mai acum vreo 6-7 ani avea umplutura de mai multe feluri. Apreciez raspunsul vostru!
Se apropie 1 aprilie; )! Dati- mi va rog frumos cateva idei de farse care le pot face : acasa, la scoala, pe strada! Funda celor mai tari farse!; ) Vreau sa petrec ziua pacalelilor in adevaratul...? (mai mult)
Barbatii se indragostesc de ceea ce vad, iar femeile de ceea ce aud. Adevarat?
Salut la toti.Sunt nedumerit! Eu am un canal youtube si ma stradui sa ajung ca alti youtuberi de gaming.As dori sa stiu cum as putea sa fac vorbesc cu niste yotuberi din Romania sa imi fac reclama gratis(sau...? (mai mult)
Am nevoie de 1 poezie in engleza cu zilele saptamanii urgent!
ma intereseaza si pe mine sa stiu exact unde sunt locatiile President Ploiesti? Stiu doar de cortul 4 si 5 de la fostul strand.Salonul si restul de locatii unde sunt? Multumesc
Help! Am 2 perusi care mi- au scos pui de 1 saptamana( 4 pui pana acuma) o data la 2 zile insa mai au 3 oua si au trecut 3 zile de la eclozarea ultimului pui si al 5- lea inca n- a eclozat. Se poate ca...? (mai mult)
Pe 3 aprilie va fi ziua iubitei mele si m-am gandit sa-i fac un cadou,dar nu stiu ce cadou sa-i iau, am cam 25 lei si vreau o idee cat mai interesanta! Dau funda :*
Ce aiureala. Nu uitam sa dam ceasul in fata/ne-am stabilit ritmul, dar, in acelasi timp, vom sta din nou, ca intotdeauna in urma? Ohh...
Salut, vreau sa imi iau telefon nou, ce ma sfatuiti sa fac? sa fac schimb cu unu din Timisoara sau sa il iau telefonul nou din magazin? precizez ca ala care vrea sa faca schimbv mai are garantie 22 de...? (mai mult)
NU MAI POT! Inteleg sa inveti si sa faci teme, logic, este esential, dar profesorii nostri sunt NEBUNI. Cine a mai pomenit sa ai manualul de clasa + INCA 3 CULEGERI? Si deja ne- au pregatit ...? (mai mult)
Salut..Am avut o problema cu acneea, am luat Unidox Solutab (pastile) cateva luni, imi disparuse (recomandarea dermatologului), dupa am mai luat si cateva creme si disparuse complet. Dupa nu m- am mai...? (mai mult)
Cum editeaz un video online? Dau fundă!
Am un Smart TV LG iar de ceva timp exista episoade cand pe orice program as da, pe langa sunetul programului respectiv in fundal se mai aude incet sunetul de pe Antena 1, care este problema?
Hei, fetelor! Voi ati visat vreodata ca sunteti gravide?
De ce Romania e o tara saraca dar Avem al doilea cel mai mare port din lume Avem cele mai bune legume si fructe Avem orice forma de relief de la campie pana la munte sau unitate de relief. Avem foarte...? (mai mult)
E greu sa inveti ungureste, stie careva?
Salut cum sa fac screen la mobilul zite blade III?
FUNDAA! Salutare TPU imi dati si mie niste servere de survival games non-premium?
Ce mai faceti?
Sunt singura,acasa, afara e super cald dar nu am cu cine sa ies...ce sa fac? FUNDA :))) :33
Am si eu o nelamurire: de cateva zile laptopul miroase putin a ars si mi se pare ca se incalzeste putin mai tare ca de obicei. Nu a fost desfacut, a fost cumparat in 2012, dar eu il detin din...? (mai mult)
Vreau sa imi fac mai multi prieteni pe facebook poate ma ajuta cineva
Sall vreau si eu subtitrarea la filmul " Soldati de Rezerva" plz
Am o problema foarte mare cu mine.Nu imi place sa ma bat, dar stiu sa ma bat iar colegii ma considera fata.In pauze stau cu fetele fiindca in clasa jumate sunt numai romi si care sunt romani...? (mai mult)
Buna,cine imi explica ce e un cont de metin, caci tot observ aici pe TPU, intrebari legate de acesta?! Multumesc.Dau funda celui care ma lamureste.
Sunt noua pe site-ul TPU si nu stiu cum sa imi fac prieteni noi..ma puteti ajuta?
Ce inseamna cand ti se zbate ochiul stang
Ce jocuri 3D de construit case stiti? Sa nu fie virusate! Cel mai bun raspuns primeste funda!
Imi spune si mie cineva un site gen Sims? Si sa fie 3D, si sa pot sa am incredere in voi ca nu este virusat! Cel mai bun raspuns primeste funda!
Cum se traduce "there was fog or smoke or something in the air"? Dau funda.
Sunt din Dobrogea si ma contrazic cu iubita cum ca aseara a fost un cutremur in jurul orei 20.Eu am simtit cutremur dar ea spune ca a trecut pe strada vreo masina de mare tonaj. Intrebarea e, a fost...? (mai mult)
Vreau sa vorbesc cu un utilizator care detine un ceas cu calendar de acest tip http://forums.watchuseek.com/attachments/f71/375054d1295309263- vostok- europe- anchar- one- sweet- looking- watch- but- nh25a-...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Reginadespade întreabă:
JohnnyMontana întreabă:
AndreiAdrian002 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!