Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Ianuarie 2026 sunt:
FUNDA! hey.stiti cumva cum as putea sa imi cumpar niste papuci de la deichmann fara sa ma duc la magazin. Sau macar sa imi dati un site pe care sa gasesc aceeasi marfa pe care sa o pot cumpara online:):)PLS:)...? (mai mult)
Sall LooooME:* Am un samsung corby si am intrat pe majoritatea siteurilor cunoscutecu poze, jocuri...Stiti vreun site? Vreau Mai Ales Aplicatii! FundA
Hey jucatori SuperPoke! Pets. am si eu o intrebare ...Cand apar din nou plantele in shop fiindca atunci cand vreau sa imi iau plante spune ca sunt sold out? Deci cand se incarca aceste iteme?
Am o problema. O cunosc pe prietena mea cea mai buna de 8 ani si ne intelegem foarte bine.Intr-o zi am iesit impreuna cu ea si colegii ei, dar s-a comportat foarte ciudat si nu prea m-a bagat in seama.Ar...? (mai mult)
Cum sa pun sunete de genul"headshot" pe server pentru counter strike source?
Va place sa jucati rummy? si cat de des?
Care dintre voi are cont pe farmerama dati-mi si mie usernameul vostru ca sa va pot trimite cadouri (dar i voi mie)
Buna TPU am o intrebare exista scooby snacasauri?
Imi spuneti si mie va rog, cum sa te rogi atunci cand vrei sa-ti indeplinesti o anumita dorinta? fundita pentru raspuns bun
vreau sa stiu cum se sterge un id de mess personal cum ar fi al meu va rog care ma ajuta dau fundoi :P
nu stiu de ce dar de la un timp mi se pare ca aud voci seara, pasi la mine in casa, iar nu cred ca am o problema psihica pentru ca chiar si cainele meu latra seara, se uita la dulap si latra,...? (mai mult)
De ce mai devreme sau mai tarziu vine regretul? Este un sentiment oribil, imi doresc sa nu-l fi cunoscut si in capitolul iubire, relatii, chestii de genu'... Daca as putea intoarce timpul, dar nu este? (mai mult)
Puneţi link`ul unei imagini care să exprime ce simţiţi în momentul ăsta... Încep eu: http://img163.imageshack.us/img163/6488/tumblrkyfitkztev1qza89z.jpg
Care este numele care vii s-a parut foarte ciudat pana acum? Al meu este: iolanda:P Dau fundita:)
Ce exercitii sa fac ca sa pot sa ridic piciorul mult?
Am de facut pana vineri o compunere cu titlul : "De ce eu..." Imi puteti da o idee va rog nici chiar compunerea asa toata un plan cam cum sa o fac ca nu sta nimeni sa-imi faca mie o compunere dar vreau? (mai mult)
Sunt in clasa a 9-a si nu ma pot decide la ce sa dau teza...intre biologie si chimie:D.Intrebarea este: care teza o fi mai usoara? (ma intereseaza si pe semestrul 2). Multumesc!
Vreau si eu o poezie cu titlul Non-violenta pentru copii lumii, dar sa nu fie dupa net [funda pentru cea mai frumoasa poezie]
Care poate sa imi zica si mie cum se traduc aceste cuvinte backup si playback
As vrea sa`mi iau un telefon samsung galaxy S dar nu stiu cat e de bun. Are cineva? E bun? Cine are as vrea cateva detalii. Sau imi puteti recomanda alte telefoane? Avand in vedere ca as vrea...? (mai mult)
Genius 5050 /// ce parere aveti?
Hi.:* vreau sa imi fac un oracol dar nu am idei de intrebari. :"> funda la cele mai frumoase. :-" :">
Bine sunt sincera sunt o fata de 14 ani si sunt curioasa daca este adevarat ce am auzit...colegele mele cel putin asa spun (intrebare adresata mai mult fetelor)Este adevarat ca daca porti sutien nu iti? (mai mult)
Cine stie care este cel mai bun zeu la grepolis? Pe care sa il aleg? Care credeti ca e cel mai bun? Sunt incepator. Dau funda pentru cunoscatori.
Hi TPU! Stie cineva care este prima melodie a lui JB si cine a scris aceasta melodie?(eu stiu raspunsul )dau funda la primul raspuns corect Peace!
Va rog frumos sa imi ziceti si mie niste romane interesante.nu foarte grele
Ma ajutati si pe mine cu niste carti / nuvele / povestiri /poezii online de Edgar A. Poe? Dau fundita :* Am citit pana acum Caderea casei Usher si Pisica neagra care m'au fascinat. Vreau sa...? (mai mult)
Bai fratilor mai este cineva pe site-ul asta care are mai mult de 20 de ani ca ne-au invadat tancii cu intrebari stupide.cu toate felurile de intrebari fara rost. ce facem?
Buna mi-am luat sims 3 astazi si fisierele sunt in format sfv.(adica Unknown application) cum instalez? Funda...
Statusuri...va rog mult!:x
Cine imi da si mie niste nume haioase pentru hi5;) cele mai misto primesc funda
:). spuneti-mi si mie niste jocuri din astea pe hartie.gen x si 0 dar si altele. FuunDa!
Buna TPU. Am o problema care ma enerveaza foarte mult. De fiecare data cand dau mass sau imi schimb contactul la messenger mise schimba tastatura... adica in loc de; imi da ș si in loc de bari si celelatle? (mai mult)
Ce o sa le sugerati parintilor sa va ia de Craciun?:>
Ce am voie si ce nu am voie sa mananc in postul craciunului.
Unde sa gasesc farmicii non-stop in Constanta?
Care imi puteti spune si mie unde gasesc filmuletul cu colegii ellei de la dansez pentru tine? Din editia 5. Va rog:*
Am pe blog un "flag counter". Aș vrea să-mi spuneți ce aplicație de genul acesta aș putea folosi pentru a afla din ce orașe sunt cei care vizitează. Am văzut asta cu ceva timp în urmă pe un blog,...? (mai mult)
Deci sunt cu nervii la pamant:-l. Eu de ce nu sunt baiaat?:| Adica ce?! Discriminare! Eu nu gasesc niciun avantaj in a fi femeie. Voi? Adica, vreau un singur motiv...atat!
Care vi s-a parut cea mai grea cls. 4-8?:)
Salut baieti. Cine ma ajuta si p mine sa faci un redirect la sv de cs.Azi am stat toata ziua si nu am reusit sa fac. Daca ma puteti ajuta voi datii add la id rey_mysterio_booyaka2000 sau daca il puteti...? (mai mult)
Unde pot gasi stickere(abtipilduri) pentru bmx, de alea cu nume gen khe bikes, eastern bikes. Cel mai convenabil e sa postati mai multe site-uri unde pot gasi aceste stickere.
Spuneti'mi si mie vreo 10 - 15 statusuri noi si dragute;;) Cele mai frumoase primesc
Scrieti o mica lucrare in care sa aratati de ce un personaj(om obisnuit, erou, rege, zeu) poate fi numit civilizator. Multumesc
Telefoane ieftine si de calitate? sau avetzy vreunu care nu vil mai trebuie? rog seriozitate maxima:)pana in 200 de lei
Ce se intampla daca-ti faci laba cand esti mic? am auzit ca chestii legate de sanatate...
M-am gandit sa ajut copilasii nevoiasi din orasul meu si am de gand ceva dacxa vreti si voi: -daca aveti conturi de 4Story sau metin2 care nu le mai folositi(nu va mai jucati pe ele)mi le dati mie si fac...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste melodia aceasta? http://www.megaupload.com/? d=PZUT3TJ6 Sorry de claritate
Salz de mult am avut un cont de 85 e 4Story m-am plictisit de el si am inceput metin2 si as vrea sa va propun ceva: -D-au contul de lvl 85(vrajitor) 4story pe unu de metin2 nu conteaza ce regat dar macar...? (mai mult)
Salutare. Ce parere aveti despre samsung corby txt?:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!