Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 10 Ianuarie 2026 sunt:
Funda: va rog spuneti-mi si mie cum se numeste aceasta melodie si vreau si eu versurile in ROMANA si ENGLEZA mersi. http://www.youtube.com/watch?v=qPOmi9i7CjM&NR=1
De unde pot descarca si eu programul Paint Shop Pro,
America sau japonia?
Deci. saptamana trecuta am dat un test la istorie si aseara am visat ca luasem la acel test 5... ce inseamna asta? raspunsul corect primeste fundita:*:X
AS vrea sa`mi iau un telefon samsung galaxy S dar nu stiu cat e de bun. Are cineva? E bun? Cine are as vrea cateva detalii. Sau imi puteti recomanda alte telefoane? Avand in vedere ca as vrea ceva...? (mai mult)
Care cati ani are, cel mai mic nr de ani funda:p?
Am un tarus si vreau la schimb o sageata de argint...
In ce consta o critica literara?
Hey! Sunt grasa daca la 1.60m am 50 kg? Eu cred ca sunt grasa:(
Ce iti produce fericire? :)
Buna! eu am contul din primavara trecuta, deci nu stiu ce s-a intamplat pe TPU inainte! se voteaza userul anului? daca da, cand?
Buna! As vrea si eu niste expresii celebre (ex:calul troian)dar nu de pe google ci din capusorul vostru dar daca se poate si explicatia! Multumesc!:)
Unde ti-ar place sa locuiesti dupa ce te casatoresti? In afara de Romania(tari straine).
Se poate rupe coasta daca dai cu pumnu in coasta unu copil de 14 ani?
Cate cuv scrii pe min:p? care ma intrece funda:P care cate cuv scrie pe min? http://speedtest.10-fast-fingers.com/
Vreau sa aflu cat mai multe despre zodia pestilor! Cine ma poate ajuta? Dau Fundoi:X
Cum se intra la facultatea de litere? trebuie sa dai proba scrisa sau e in functie de mediile din liceu sau bac?:))
Cam cat costa un cablu de date USB pentru un telefon Nokia?
Imi explicati va rog frumos si mie cum e cu descompunerea in produsi de factori ca nu stiu dau funda:> plssss
Cum pot afla codul PIN de la cosmote? PUK-ul il stiu si cand bag codul PIN imi da eroare :?
Cum as putea afla cum se numeste placa video ca cu metoda aia la RUN imi apare asa:la nume nimic si la manufacuture. n/a o fi din cauza windowsului? am vista
Care credeti ca e cel mai nesuferit personaj public din romania?
Ce credeti despre ghicitul viitorului?:)
Joc farmerama si am nivel 15. Daca pui aici intrebarea ta de ex. la piata, gologani, madmudele, cooperativa etc. eu iti voi raspunde. :D
Ce preferati mai mult:consola sau calculatorul?
Car dintre voi ati vrea sa dispara Disney Channel si sa revina Jetix? Sa putem viziona din nou Aventurile lui Quest, Naruto, Ce-i cu Andy, Galactic Football, Oban, Regele Shaman si multe altele?
Este cineva pe TPU care are peste 10 000 de intrebari sau mai mult?
FUNDA(de unde stiu ca o fata place un boy sau cum sa fac sa sa placa:p)un prieten de-al meu e indragostit de o fata si nu stie cum; ))sai spuna sau coom sa fie imp nici eu nu am idei i-am zis sa puna o...? (mai mult)
Sa spunem ca un mare regizor din Hollywood a venit in Bucuresti cu ocazia filmarii celui mai palpitant, fantastic si nemaipomenit film Sci-Fi al anului.Fiecare dintre noi va fi regizor pentru ceva timp...? (mai mult)
Care sunteti din alba iulia?:)
Cu ce va place cel mai mult sa o ajutati pe mama in gospodarie?
Joaca cineva Naruto Arena online?
Ce se poarat iarna asta?:D haine.culori.
Buna ziua TPU.Va rog sa imi spuneti de unde pot lua poze cu Chriss(JustUs)? Pe google am cautat, dar nu am gasit doar cateva. fundita' :x Multumesc frumos!
Cine are Windows Live(HotMail)? Va rog mi-l dati si mie?
Hello all! am vazut la niste prieteni ca isi spun uni altora "marmo"sau "marmotsica" si eram curioasa sa aflu ce inseamna fiindca am mai vazut chestia asta si la altii...ps care rasp primul' are funa:P ? (mai mult)
maine ne face vaccin difteo-tetanic si mi-e foarte frica :((((ce as putea face sa nu imi mai fie frica?:( nu stiu voi cum sunteti dar eu nu ma pot uita in alta parte in timp ce imi face trebuie...? (mai mult)
am nevoie de putin ajutor. intrebarea mea e pentru cei care au jucat cau ainca au instalat world of warcraft wotlk in pc. Nu reusesc sa gasesc pachurile pentru a ajunge la 3.5.5. daca folosesc luncheru...? (mai mult)
Care este lungimea maxima care o poate avea lama unui cutit de buzunar (briceag) pentru a il putea purta legal? Ca stiu ca daca ai un cutit la tine cu lungimea mai mare decat Xcm este ilegal si este considerat...? (mai mult)
Buna:) Ce parere aveti despre jocul Conquiztador (de cumparat): http://www.dinoland.ro/p-2540-joc-conquiztador.aspx Daca il are cineva, sa imi spuna daca merita cumparat. Mersii:*
Cum pot obtine poze ca pe deviant?
Stiti din intamplare unde as putea gasi suc de aloe vera;)) Dar sa fie magazinul in Pitesti :) PLs Fund@
Ce inseamna asta? pai man elr] el\ asc
Este un baiat de care mi-a placut si am fost cu el da m-am despartit pentru ca, comportamentul lui lsasa de dorit. -prietena mea s-a combinat apoi cu el da inainte ei ii mai placea de alt baiat -la ales...? (mai mult)
Imi ziceti va rog siteuri pe care pot gasi bone care ingrijesc adulti bolnavi...repede va rog multt
Va place justin bieber? ce parere aveti? mie personal nu-mi place
Urmeaza sa fac o calatorie in Anglia si doresc sa imi iau cartela de Cosmote cu mine sa pot tine legatura cu familia. Imi puteti spune daca voi putea folosi minutele si mesajele din extraoptiune odata ajuns...? (mai mult)
Salk... am auzit ca miley cyrus are 3 tatuaje e adevarat? imi puteti sa si mie informatii despre miley am cautat far vreau sa vad si eu ce informatii stiti si sa ma mai documentez despre vedete; ) astept? (mai mult)
Cine a inventat pasta de dinti? spuneti-mi pentru ca nu am gasit pe net! Fundita!
Care este mai bun dintre telefoanele : Nokia 5800 XpressMusic sau Nokia 5530 XpressMusic? si spuneti-mi si dc Nu vreau linkuri!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RuxandraBrojboiu întreabă:
Frank51 întreabă:
Mustafaonur1997 întreabă:
BogdanIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Viata cu Louie
Ai copilarit alaturi de Louie, cei 10 frati ai sai si cicalitorul Andie Anderson? Hai sa vedem cate iti mai amintesti despre ei!