Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
La barn buddy daca iti iei mai multi porci sau animale care iti dau monede primesti pentru fiecare animal? sau doar pentru unul singur?
Bwa ce inseamna rebele? stiu ca eu intrebare stupida dar vreau sa stiu care cum credeti ce inseamna eu stiu dar vreau si parerea altora sa vad daca e asa :P fundoi, thanks :D
Asa ceva nu se mai poate:| Suntem egali in drepturi pe dracu, ne mintim, ne furam si ne injuram la fiecare colt de strada si nici nu recunoastem. Aflata intr-o scoala care este considerata una dintre...? (mai mult)
Buna TPU este o melodie foare frumoasa pe care o tot gasesc pe hi5-ul altora la autoplay va rog scrieti ai multe exemple daca stiti ca sa vad daca o gasesc si pe aia pe care o vreau eu, fundita?
Doresc si eu o lista cu Filme Comedie si aventura super tari... multe filme primesti funda!
Ce carti v au impresionat enorm? ce ati citit in ultimul timp? si ce recomandati?
Care sunt elementele definitorii ale unui scenariu?
Bateria lui Samsung corby cate zile tine? adica cate zile poate sa mearga pana se descarca? Pls foarte repede fundita
Care este costul unei fantani arteziene 1mx1m, inalta 2 m + montatrea ei?
Dau funda:) :Stie careva cam cat ar costa 11 metri patrati de parchet laminat(simplu, standard cum vreti sa-i ziceti)? Dar montarea?:)
Saluatare. Vreau sa-mi cumpar un notebook dar nu stiu de care m-am gindit la inceput pe acesta http://999.md/Shop/Product.aspx?id=14487 dar poate aveti voi altele mai bune.
Imi place mult de un coleg, stiu ca ma place si el dar e atat de timid ca vad ca nu indrazneste sa faca primul pas. Ce sa fac sa isi dea seama ca il plac si eu... dar sa nu para prea evident.adica sa nu? (mai mult)
Va rog spuneti-mi cum sa imi schimb parola de la FARMERAMA? va rogg funda!:((
De unde pot descarca filme gratis orice gen dar in special troia, alexandru, gladiatorul ce pasi trebuie sa urmez si daca trenuie sa am vreun program special pentru a-l descarca
Ce cantitate de zahar trebuie adaugata in 200 g de solutie de concentratie 15% pentru a obt o solutie de concentratie 20%? stiu raspunsul, e 12, 5 g, dar nu stiu rezolvarea. ma puteti ajuta plz?...? (mai mult)
Sal.Ati lucrat careva la chestionare la ZEPTER? Pentru ca as vrea sa stiu daca sunt "seriosi" pentru ca azi am fost la ei si mi s-au parut un pic "suspecti"...As aprecia daca mi-ati spune si mie:D
Daca aveti ghete cu patine (albe, pentru fete) de unde le cumparati, si cat ati dat pe ele?
In oracolul meu as vrea sa pun un test cu intrebari despre mine, ca sa vad cat de bine ma cunoaste fiecare. Dar as vrea sa pun intrebari mai speciale, nu gen : ce culoare imi place, care e melodia/filmul...? (mai mult)
O intrebare de curozitate: daca ati avea inapoi 12 ani, si un baiat var fi sarutat! ce ati fi facut?
Am vazut mai demult pe Etno Tv sau Favorit ceva parodie: era un om si se auzeau mai multe inmtrebari si dupa fiecare era o melodie. ex; Pe ce credeti ca au fost dati banii de la guvern? raspuns in melodie....? (mai mult)
Ce activitati sunt cele mai potrivite pentru a te descarca de nervi?
Mie mi-a placut foarte mult Adrian Paunescu, omul asta nu si-a tradat tara niciodata! ce parere aveti?
Ce este acela "Joint"?:)
Va pare rau pentru Adrian Paunescu? Imi pare rau ca a murit. Condoleante! http://en.wikipedia.org/wiki/Adrian_P%C4%83unescu http://ro.wikipedia.org/wiki/Adrian_P%C4%83unescu
Ce alegeti? Uniunea Europeana sau Statele Unite ale Americii? Argumentati, va rog.
la nokia 5800 iti da 2 stylusuri? adica cele din carcasa si + pana aceea ca la nokia 5230? :D funda
Vreau si eu statusuri in genul :ceea ce il usuca pe tati de bani este fetita lui de ...ani:)... dar puteti sa da-ti si altele, dar mai noi dau fundita pentru cei care imi dau mai multe statusuri:*
A`ti vz ep 8 din "The vampire diaries"? Daca dap cine a plans cand Damon i`a sp Elenei ca o iubeste? :)) E o intrebare penala dar eu nu ma pot abtine din plans. Damon e atat de frumos si nedreptatit.:((....? (mai mult)
Profa de Religie imi pune un 10 daca fac corect o tema. Am nevoie de ajutorul vostru pentru ca sincer nu am idee raspunsul. Exercitiul este acesta : Explicati expresia, , Omul este cununa...? (mai mult)
SAlut TPU! Va rog frumos sa-mi spuna si mie cineva poveste Pinochio pe scurt Dau Funda Mare de tot la cel mai bun raspuns multumesc
Dati-mi niste programe de editata poze (in afara de Photo Scape si Photo Shop)! Ofer fundita^^!
Ce metode sau diete de slabit ati mai folosit? Si daca au dat rezultate, in cat timp si cate kg. Ms
Salut, Ia spuneti si mie a-ti schimbat vrodata ceva la voi? si daca da, pentru voi sau pentru alti/altele, si daca da a meritat? eu vreau sa fac urmatoarea chestie Eu sunt genul ala de persoana f....? (mai mult)
Salut, voi credeti in superstitii, blesteme? daca da argumentati si de ce. Dau funda la cel mai argumentativ raspuns. Spor la lucru :D
Stiti cumva un site unde ma pot uita la LA INK cu subtitrare?
Va rog din tot sufletul sa cititi, si sa ziceti ceva, cat de putin, numai o parere despre toata poveste asta sa va faceti, va implor.bautura poate innebuni omul.asta stim cu totii.mai ales daca bei...? (mai mult)
Buna erau niste desene pe minimax cica ce e ce si marfa am loat si un FB la biologie in clasa a -|||-a am cautat pe google si nu am gasit nimica de fapt da da nu ce vroiam eu im da si mie cineva situ...? (mai mult)
daca eu raspund la o intrebare si o persoana imi da la acel raspuns:folositor, nefolositor, inteligent, stupid, etcc...cum vad ca l-am primit?
Cine stie site-uri faine cu poze?
Http://naty-pink-girl.hi5.com comuri dau bk si cele mai multe funda:* Va mulumesc!
Cum poti face agiazma?
Cum vi se pare videoclipul in care apare si miley cyrus? http://www.youtube.com/watch?v=5etLRgwXmh0 mie mi se pare ca deja a intrecut masura, e o bich cateogric? voi ce zice-ti? fundita
Regretati ca v-ati nascut?
Cum sterg intrebarile favorite? am pus la contul meu de pe TPU niste intrebari la favorite cum le sterg?
Cum fac sa mi se vada poza de la messengerr cand nu sunt conectat?
Care este culoarea ta preferata? Cea care este ca a mea primeste fundita.
Cum credeti ca a aparut Universul?
Va rog ma ajutati? Pestisorului meu auriu i-a aparut o pata rosie pe frunte. Din ce cauza ar avea acea pata?
Am un bar la tara si am, biliard, ping pong, net, si am si o sala mare unde dau discoteca doar ca mai este o discoteca la mine in sat si s-au invatat toti sa se duca acolo :( (pot sa spun ca acolo...? (mai mult)
Care sunt visurile voastre? Care se potrivesc cel mai bine cu ale mele primesc funda! :) See ya!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.