Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 1 Ianuarie 2026 sunt:
Heei :* Daca ati face un interviu, cui si ce intrebari i`ati pune? :-?
Neata TPU! Ce mai faceti? Ce ziceti, ar arata bine un baiat de cls a 8-a cu piercing?
sunt noua pe aici, as vrea sa cunosc cat mai multa lume iar aici cred ca e locul perfect! :X id-ul meu e alexandra64gl
Ce a-ti putea spune despre Isus? Cum l-ati caracteriza? Sau ce inseamna isus pentru voi?
as vrea sa stiu si eu daca internetul zapp pe modem functioneaza in italia? am auzit la diferite persoane ca functioneaza, alti zic ca nu...
Nu stiu ce se intampla... mi-am facut cont pe TPU, dar cand doresc sa raspundla unele intrebari nu merge. de ce? La unele intrebari a mai mers, la altele nu... ce se intampla de fapt? Help!
De ce nu pot primi prietani pe lista si nici raspunde la intrebari de doua zile? Stie cineva unde este problema? Pot pune o intrebare, pot raspunde unui mesaj privat, insa atunci cand vreau sa raspund,...? (mai mult)
A murit Adrian Paunescu :(... Va pare rau?
deci prietenu meu are 16 ani si eu sunt mai mica cu 4 ani. nu stiu daca si el ma place asa cum il plac eu. Ce sa fac ca sa vad daca ma place si el?
Saallz! :D cine e din Galati? stiti spitalul militar nu? cica este pe acolo o casa bantuita... toata ora de muzica am stat si am vorbit despre asta. Chiar si tata stia, numai ca el zice ca este o legenda? (mai mult)
Cum se transforma o propozitie la passive voice (vreau ex propozitia inainte si dupa ). Cel care explica cel mai bine fundita
Hey lume! A rog din suflet sa ma ajutati cu niste probleme la mate a dau doar 2 dintre ele! A rog sa ma credeti ca sunt extrem de extenuata! Primul care ii zice are funsitsa!
Stiti un program bun de convertire a pieselor de pe casete audio in MP3?
dati-mi sh mie niste idei(am de facut o compunere SF cam de 3-4 pg d caiet studentesc) de intamplari,titul sh personaje cel mai comlex resp funditzaa
am si eu intrebare cam aiuria o sa vi se para banal dar in fine...cand vreau sa raspund la o intrebare nu merge deci scriu raspunsul petru intrebare si dau raspunde dar nu merge :| ma puteti ajuta?? (mai mult)
De ce evrei si musulmani nu considera ca Iisus Hristos este Fiul Lui Dumnezeu?
Credeti in persoana si invaturile lui Mahomed?
Credeti in persoana si invaturile lui Moise?
Credeti in persoana si invaturile lui Iisus Hristos?
Cine stie cum trec de HackShield la metin2, Adica sa mearga hackurile alea mai vechi...
Cine are fundale de pus poze? Pentru photoshop` backgrounds. se num dar nu gasesc. zole. zozole20 id me;)
Pun intrebarea de plictiseala:D :D E cineva din Bacau-Faraoani sau Valea Mare? Simpla curiozitate :D
Este cineva de aici din Dorohoi (suceava)?
Care-i din Timisoara si are adresa lu unu Alex (i se mai spune si Cuba ) ii de la gen. 2 din timisoara. Cn mi-l da primeste fundita :*
La nokia 5800 express music... ce contine pachetul? stiu ca da un stylus si pe langa da si o pana tot ca stylus? Funda
tocmai am downlodad de pe net chicken invaders 3(nu e christmas edition, e ala normal)si na eu am mai avut odata chicken invaders 3 dar acu vreo 4 ani si stiu ca se putea trisa ca sati dea cadourile...? (mai mult)
In emisiunea " in puii mei" la inceput e o melodie care suna cam asa : " you can be anyone you can be anything... " cine imi zice si mie cum se cheama?
Jucati The Sims 3? Daca da, ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? Cum pot instala masini haine mobilier? Le-am descarcat le instalez dar cand intru in joc nu imi apar. Va rog ajutati-ma dau funda....? (mai mult)
Cine ma poate inscrie si pe mine la avon, oriflame sau infinity dar online?
Hi! intrebare pentru baieti-cind va place o fata cel mai important pentru voi este aspectul fizic? ori ce are ea in suflet? chiar mie interesant. dar dupa cite vad majoritatea baietzilor se uite la aspectul...? (mai mult)
Nu prea stiu de gluma.Si totusi nu suport sa faca unu mai misto baza de mine. ce sa fac? sa accept baza lui? sa il las asa? pana acum l-am lasat
Cum raportez un utilizator? Trebuie sa fie suspendat ca a injurat si a vorbit prostii.Multumesc:x
asa vrea un program de editat video, sa le tai, sa le schimb culorile si altele, dar stiu de movie maker. mersi...[fundoaiCa*]
Daca Boc ar impozita prostia ce s-ar intampla? Eu am impresia ca bugetul ar creste :-? dar foarte multa lume s-ar putea sa ramana saraca de pe urma asta...
FUNDA! trebuie sa fac o compunere cu titlulu "lectie de viata" si nu am nici o idee. folosesc foarte mult descrierea si nu pot sa scriu despre lectiile de viata. idei va rog? poate fi una scurta si buna...? (mai mult)
am si eu o problema cu calculatorul si am auzit ca trebuie` sa'i shterg erorile ca sa mearga mai repede.cum se face? plz help [fundita :-*]
stie cineva dintre voi de ce nu pot sa imi fac cont pe metin2rospeed? daca poate cineva imi face si mie si imi trimite prin mesaj va rog?
deci cand intru pe net (google chrome, mozila firefox, etc.)bara din dreapta arata "veche". nu stiu cum sa explic.cum ar fi calculatorul la classic setat. as vrea sa arate ceva de genul http://www.cotidianul.ro/127726-Google-isi-deschide-birou-de-afaceri-in-Romania...? (mai mult)
Ce alegeți dintre un pachet de țigări, un Redbull sau gumă Five?
ce carti preferati sa cititi? (genul). Mie de exemplu im plac cele cu vampiri, horror si actiune.
Hello lume, deci pe google chrome se pot modifica literele ca sa arate exact ca pe internet explorer? Arata naspa pe chrome si miar place daca e o metoda sa le poti schimba
De ce nu pot lasa raspuns la nici o intrebare?
Minimum cati useri au primit ban/kick?
am si eu o problema cu calculatorul si am auzit ca trebuie` sa'i shterg erorile ca sa mearga mai repede.cum se face? plz help
Salut all Funda! Cine stie daca pot sa devin footbalis daca am Astm Bronsic daca stiti va rog frumos doar sa ziceti da sau nu Ms all funda!
Cine stie vreun program de modificat poze in care pot face fundalul alb sau negru, sa semene fotografia ca si cum ar fi facuta la foto studio? Si sa pot face calitatea la imagine mai buna, adica pixelii?...? (mai mult)
Vreau si eu un site in care sa cumpar Samsung Corby dar cel mai ieftin pret pls. fundita
La nokia 5800 express muzic... ce contine pachetul? stiu ca da un stylus si pe langa da si o pana tot ca stylus?
La școala s-a schimbat uniforma din tricou polo albastru în camașă albă cu cravată mov.Am facut comandă de cravata si diriga a spus să ne cumpărăm noi cămașa. Vreau și eu modele de...? (mai mult)
Exista vre un program care poate da putere mai MARE adica mai multi W funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
T0T întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.