Ma numesc Cosmin am 17 ani si joc counter strike. Intreabarea mea ar fi cine are server de cs HOSTAT + forum mod classic, si poate sa imi dea admin, am experienta de cs 5 ani si experienta in...? (mai mult)
Cum se numeste melodia ce incepe in sec 40 http://www.youtube.com/watch?v=o6F-IJ7qEEI&feature=related
Am o problema...va rog sa'mi spuneti cum pot sa uit de un baiat avand in vedere ca suntem in aceeasi clasa si il vad zilnic. Vreau sa uit de el pentru ca mi-a facut prea mult rau si seara plang ca o proasta? (mai mult)
Http://cocalari.com e bestial:)) mori de ras cand ii vezi pe iia si lasa si tu cateva comentarii
Cati ani are Paula Seling? Fundha
Jucati Metin2tim?:X
Cum gasesc adresa comlecta sau numar de telefon a unui prieten vechi daca ii stiu numele, numele strazi si orasul
Frate ce inseamna "xD" ca tot vad la multe persoane si nu inteleg :D?
Credeti in 'prietenia adevarata', la ora actuala?
Cat tine mancarea la caine la barn buddy?
Joaca cineva Metin2tim?:X:D
Vreau si eu o porecla sa mi se potriveasca.Sunt o fata draguta, descurcareata, imi place sa cant, sa dansez, imi place frumosul [ muzica, lecturaa etc ]. Dau funda :D!
Buna am o intrebare. Daca un expert incepe sa injure sau sa inceapa conflicte cu diversi useri, i se poate lua titlul de expert?
Salutari, care e din Timisoara si vine la concertul Cedry2k?
Am vrut sa va intreb ca eu nu sunt din Romania si nu stiu voi romanii ascultatu asa genuri de muzica? http://www.youtube.com/watch?v=FtSulDBD7_w am in vedere pe aceasta limba? Intreb doar din curiozitate....? (mai mult)
Cum sa imi sterg profilul de hi5? Adica am auzit ca il poti sterge, dar dupa aia sa il faci din nou sa apara cu acelasi numar de prieteni, de comentarii, la fel cum era inainte. Daca se poate dupa aia...? (mai mult)
Vreau si eu o porecla sa mi se potriveasca. Ma cheama Simona, sunt o fata draguta, descurcareata, imi place sa cant, sa dansez, imi place frumosul [ muzica, lecturaa etc :D ]. VReau o porecla draguta,...? (mai mult)
Ce bancuri va placut mult si ati ras mult?:))
Ce replici stiti din filme carti sau chiar inventate de voi (amuzante, hippy:D sau legate de rock... orice)? Ceva care sa te defineasca. Sa fie replica TA. M-am tot gandit...insa vreau ceva original!? (mai mult)
Buna vine ziua prietenei mele si vrea de ziua ei un sutien roz cea mai mica marime. Si care e cea mai mica marime de sutien? Ca ale mele is mari pentru ea si nu imi dau seama care ra fi cea mai mica marime...? (mai mult)
Nu imi place matematica si nici fizica.As merge la filo(in orasul meu) sau la liceul sanitar(in alt judet) ca sa intru la medicina...nu stiu ce sa fac.Astept sfaturi va rog!
Nu sunt fana Selena Gomez dar nu pot spun ca o apreciez la unele lucruri care le-a facut.Am si eu o curiozitate, cei care nu o suferiti de ce nu o suferiti?
Pentru cei care se uita la Dansez Pentru Tine, nu cumva mama lui Tudor Moldoveanu(partenerul Paulei Seling) nu e cea din reclama de la sucul Giusto in care spune"O sa avem un nepotel!"?:))
Ce inseamna : bastard?
Buna stiti reclama ai care spune:mersi e felul tau, de-ati multumi, mersi find ca esti tu! cine o canta!:X::Xsi reclama e asa frumoasa ce ziceti?
Cum fac cont in IMVU? PLS spune`ti dau
Ce credeti ca e mai greu:sa ierti sau sa nu ierti o persoana la care tii?
mai este un pic pana la Mos niculae, Mos craciun si Revelionul... dar toata lumea este in perioada de criza, si am auzit ca a spus Boc-Poc; )) ca nicunii de sarbatori nu avem ce pune pe mesa:-|...adica? dar? (mai mult)
Ipod touch 4g ruleaza filme hd 720p si se vad pe tot ecranu si cu ce program le convertesc? va rog ajutati-ma!
Ce profil pentru liceu ati alege? uman, real sau stiintele naturii?:)
Nu ar fi frumos ca intr-o zi la TV sa redea cate un episod din fiecare desen animat de demult? ex. : Zambetul lu Sharon, Copii de la 402, Ce-i cu Andy? etc.
Stiu ca o sa para o intrebare ciudata, dar puteti sa imi recomandati un "sport" in care pot sa ma dezvolt fizic si mental, unde sa invat niste tactici de lupta, autoaparare. chestii asemanatoare...? (mai mult)
De ce la OurWorld cand vreau sa trimit un cadou imi spune: Sorry, but you can only buy gifts after you have purchased Gems.Coupon codes and referral bonuses do not count towards this. De ce? Funda pentru...? (mai mult)
Carti de engleza cu CD? Exemple: hero oxford, fairy land... Continuati voi randul, va rog ca va dau funda! Urgent!
stiti voi cum se numeste o mel? videoclipul este cam asa :cu 5 fte si cu unu care le omoare pe rand... doar atat stiu.:| sorry. c
mi-am luat un lg gt405 de la abonament orange si as vrea sa stiu daca mai trebuie bateria formatata. mersi
Ptr cei care joaca ourworld... scrie pe undeva pe acolo ca daca salvzi bara (tolbar) iti da un cod...am salvat-o si mi-a dat codul dar nu stiu unde trebuie pus.Va rog ajutor! P. S->fundita
Daca ramai corijent la o materie ramai repetent ca imi pare rau de Alina si nu stiu daca ramane sau nu corijenta a avut un 5 la mate si de la test 2 si un puct e din ofiuciu eu am avut 9 si la test 8, ...? (mai mult)
Cum pot sa fac png-uri in photoshop.am photoshop cs 5 dar nu stiu cum as putea face png-uri.Va rooog ajutati-ma!
Cine stie niste idei de genu. cum este paris-indragostita, newyork- libera si london- in relatie. aceste raspunsuri trebuie sa stie doar fetele si pe baieti sai intrige. va rog daca stiti ceva de genu...? (mai mult)
Pentru cei care joaca counter strike si tin redirecte stie cineva daca redirectele astea www.fakehlds.com sunt bune? Adica nu au consum de resure (acolo scrie ca e cu 80% mai mic dar de fapt nu consuma...? (mai mult)
Cine-mi trimite Microsoft PowerPoint prin messenger? Lasati-mi ID-ul, va rog. Multumesc!
Daca poate cineva sa ma ajute, cine stie sa imi spuna cum pot sa gasesc adresa si numar de telefon a unui prieten vechi daca ii stiu numele si partial adresa, el fiind din PLOIESTI si eu sunt din ORADEA...? (mai mult)
Ce parere aveti de urmatoarele melodii? 1. Solo - Povestea unui sfarsit 2. Nane - Nu o sa mai fie la fel 3. Solo - Iubire de golan
Va rog ajutati-ma:(( e urgent:D. Am un telefon nokia 5310 express music si am uitat ce cod am pus la blocarea tastelor... Vreau sa sparg acel cod... Intelegeti ce vreau sa zic? Ce-l mai bun rasp care? (mai mult)
Do you like english? eu da si am 12 ani;)) fundita
Dati-mi si mie plz un site de unde pot DESCARCA pe gratis orice partitura pentru pian. mersi anticipat; x funda
Am vazut un film mai demult si nu stiu cum se numea era:Cu o fata rockerita parca si traia in casa doar cu mama ei si fata a fost dusa la inchisoare pentru ca politistii au gasit droguri in dulapul ei de...? (mai mult)
Ce parere aveti despre persoanele care incearca sa intre cu bocancii in viata cuiva si sa-i rascoleasca trecutul?! Ce parere aveti despre acest caz: http://www.libertatea.ro/stire/dupa-ce-libertatea-i-a-demascat-secretul-noua-nicoleta-luciu-continua-sa-minta-adina-uite-dovezile-acum-recunosti-309078
de pe ce taste de pe tastatura aceasta :http://www.allshops.ro/files/clients/59/3089/p/93/tastatura-genius-kb-06xe-215829.jpg fac aceste litere :ă, ţ â. stiam candva dar nu mai stiu;;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!