TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Conversaţii

Conversaţii

• 4776
  • 4777
  • 4778
  • 4779
  • 4780
CosminIonut27
în 30 Octombrie 2010 | CosminIonut27 întreabă:

Ma numesc Cosmin am 17 ani si joc counter strike. Intreabarea mea ar fi cine are server de cs HOSTAT + forum mod classic, si poate sa imi dea admin, am experienta de cs 5 ani si experienta in...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
adydassler
în 30 Octombrie 2010 | adydassler întreabă:

Cum se numeste melodia ce incepe in sec 40 http://www.youtube.com/watch?v=o6F-IJ7qEEI&feature=related

1
Răspunde Raportează
yappi
în 30 Octombrie 2010 | yappi întreabă:

Am o problema...va rog sa'mi spuneti cum pot sa uit de un baiat avand in vedere ca suntem in aceeasi clasa si il vad zilnic. Vreau sa uit de el pentru ca mi-a facut prea mult rau si seara plang ca o proasta? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Scriiitoare
în 30 Octombrie 2010 | Scriiitoare întreabă:

Http://cocalari.com e bestial:)) mori de ras cand ii vezi pe iia si lasa si tu cateva comentarii

5
Răspunde Raportează
xoxxxoooxo
în 30 Octombrie 2010 | xoxxxoooxo întreabă:

Cati ani are Paula Seling? Fundha

5
Răspunde Raportează
CrazyDenY
în 30 Octombrie 2010 | CrazyDenY întreabă:

Jucati Metin2tim?:X

4
Răspunde Raportează
ramic
în 29 Octombrie 2010 | ramic întreabă:

Cum gasesc adresa comlecta sau numar de telefon a unui prieten vechi daca ii stiu numele, numele strazi si orasul

3
Răspunde Raportează
andreea_6295
în 29 Octombrie 2010 | andreea_6295 întreabă:

Frate ce inseamna "xD" ca tot vad la multe persoane si nu inteleg :D?

1
Răspunde Raportează
BlairWaldorfGGLeightonMeesterFAN
în 29 Octombrie 2010 | BlairWaldorfGGLeightonMeesterFAN întreabă:

Credeti in 'prietenia adevarata', la ora actuala?

6
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Octombrie 2010 |

Cat tine mancarea la caine la barn buddy?

1
Răspunde Raportează
CrazyDenY
în 29 Octombrie 2010 | CrazyDenY întreabă:

Joaca cineva Metin2tim?:X:D

2
Răspunde Raportează
în 29 Octombrie 2010 | offline întreabă:

Vreau si eu o porecla sa mi se potriveasca.Sunt o fata draguta, descurcareata, imi place sa cant, sa dansez, imi place frumosul [ muzica, lecturaa etc ]. Dau funda :D!

3
Răspunde Raportează
stefan31
în 29 Octombrie 2010 | stefan31 întreabă:

Buna am o intrebare. Daca un expert incepe sa injure sau sa inceapa conflicte cu diversi useri, i se poate lua titlul de expert?

4
Răspunde Raportează
Vanyum
în 29 Octombrie 2010 | Vanyum întreabă:

Salutari, care e din Timisoara si vine la concertul Cedry2k?

1
Răspunde Raportează
Vov4ik
în 29 Octombrie 2010 | Vov4ik întreabă:

Am vrut sa va intreb ca eu nu sunt din Romania si nu stiu voi romanii ascultatu asa genuri de muzica? http://www.youtube.com/watch?v=FtSulDBD7_w am in vedere pe aceasta limba? Intreb doar din curiozitate....? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Jadis
în 29 Octombrie 2010 | Jadis întreabă:

Cum sa imi sterg profilul de hi5? Adica am auzit ca il poti sterge, dar dupa aia sa il faci din nou sa apara cu acelasi numar de prieteni, de comentarii, la fel cum era inainte. Daca se poate dupa aia...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
în 29 Octombrie 2010 | offline întreabă:

Vreau si eu o porecla sa mi se potriveasca. Ma cheama Simona, sunt o fata draguta, descurcareata, imi place sa cant, sa dansez, imi place frumosul [ muzica, lecturaa etc :D ]. VReau o porecla draguta,...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
CrazyDenY

Ce bancuri va placut mult si ati ras mult?:))

8
Răspunde Raportează
AnaBlackVampire
în 29 Octombrie 2010 | AnaBlackVampire întreabă:

Ce replici stiti din filme carti sau chiar inventate de voi (amuzante, hippy:D sau legate de rock... orice)? Ceva care sa te defineasca. Sa fie replica TA. M-am tot gandit...insa vreau ceva original!? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Jadis

Buna vine ziua prietenei mele si vrea de ziua ei un sutien roz cea mai mica marime. Si care e cea mai mica marime de sutien? Ca ale mele is mari pentru ea si nu imi dau seama care ra fi cea mai mica marime...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Iheartshoes
în 29 Octombrie 2010 | Iheartshoes întreabă:

Nu imi place matematica si nici fizica.As merge la filo(in orasul meu) sau la liceul sanitar(in alt judet) ca sa intru la medicina...nu stiu ce sa fac.Astept sfaturi va rog!

1
Răspunde Raportează
marya
în 29 Octombrie 2010 | marya întreabă:

Nu sunt fana Selena Gomez dar nu pot spun ca o apreciez la unele lucruri care le-a facut.Am si eu o curiozitate, cei care nu o suferiti de ce nu o suferiti?

1
Răspunde Raportează
freehugs
în 29 Octombrie 2010 | freehugs întreabă:

Pentru cei care se uita la Dansez Pentru Tine, nu cumva mama lui Tudor Moldoveanu(partenerul Paulei Seling) nu e cea din reclama de la sucul Giusto in care spune"O sa avem un nepotel!"?:))

5
Răspunde Raportează
Jadis

Ce inseamna : bastard?

4
Răspunde Raportează
justme_2041
în 29 Octombrie 2010 | justme_2041 întreabă:

Buna stiti reclama ai care spune:mersi e felul tau, de-ati multumi, mersi find ca esti tu! cine o canta!:X::Xsi reclama e asa frumoasa ce ziceti?

1
Răspunde Raportează
CrazyDenY

Cum fac cont in IMVU? PLS spune`ti dau

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Octombrie 2010 |

Ce credeti ca e mai greu:sa ierti sau sa nu ierti o persoana la care tii?

5
Răspunde Raportează
justme_2041

mai este un pic pana la Mos niculae, Mos craciun si Revelionul... dar toata lumea este in perioada de criza, si am auzit ca a spus Boc-Poc; )) ca nicunii de sarbatori nu avem ce pune pe mesa:-|...adica? dar? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
terminator_7004
în 29 Octombrie 2010 | terminator_7004 întreabă:

Ipod touch 4g ruleaza filme hd 720p si se vad pe tot ecranu si cu ce program le convertesc? va rog ajutati-ma!

1
Răspunde Raportează
Larisa005
în 29 Octombrie 2010 | Larisa005 întreabă:

Ce profil pentru liceu ati alege? uman, real sau stiintele naturii?:)

1
Răspunde Raportează
Dania_3548
în 29 Octombrie 2010 | Dania_3548 întreabă:

Nu ar fi frumos ca intr-o zi la TV sa redea cate un episod din fiecare desen animat de demult? ex. : Zambetul lu Sharon, Copii de la 402, Ce-i cu Andy? etc.

2
Răspunde Raportează
sNukki
în 29 Octombrie 2010 | sNukki întreabă:

Stiu ca o sa para o intrebare ciudata, dar puteti sa imi recomandati un "sport" in care pot sa ma dezvolt fizic si mental, unde sa invat niste tactici de lupta, autoaparare. chestii asemanatoare...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 29 Octombrie 2010 |

De ce la OurWorld cand vreau sa trimit un cadou imi spune: Sorry, but you can only buy gifts after you have purchased Gems.Coupon codes and referral bonuses do not count towards this. De ce? Funda pentru...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Barbie331
în 29 Octombrie 2010 | Barbie331 întreabă:

Carti de engleza cu CD? Exemple: hero oxford, fairy land... Continuati voi randul, va rog ca va dau funda! Urgent!

2
Răspunde Raportează
cocoilno
în 29 Octombrie 2010 | cocoilno întreabă:

stiti voi cum se numeste o mel? videoclipul este cam asa :cu 5 fte si cu unu care le omoare pe rand... doar atat stiu.:| sorry. c

2
Răspunde Raportează
Elena97M
în 29 Octombrie 2010 | Elena97M întreabă:

mi-am luat un lg gt405 de la abonament orange si as vrea sa stiu daca mai trebuie bateria formatata. mersi

1
Răspunde Raportează
mabytza
în 29 Octombrie 2010 | mabytza întreabă:

Ptr cei care joaca ourworld... scrie pe undeva pe acolo ca daca salvzi bara (tolbar) iti da un cod...am salvat-o si mi-a dat codul dar nu stiu unde trebuie pus.Va rog ajutor! P. S->fundita

2
Răspunde Raportează
Alëxąndŕą
în 29 Octombrie 2010 | Alëxąndŕą întreabă:

Daca ramai corijent la o materie ramai repetent ca imi pare rau de Alina si nu stiu daca ramane sau nu corijenta a avut un 5 la mate si de la test 2 si un puct e din ofiuciu eu am avut 9 si la test 8, ...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
RozzyRozzalinda
în 29 Octombrie 2010 | RozzyRozzalinda întreabă:

Cum pot sa fac png-uri in photoshop.am photoshop cs 5 dar nu stiu cum as putea face png-uri.Va rooog ajutati-ma!

1
Răspunde Raportează
Kristinake
în 29 Octombrie 2010 | Kristinake întreabă:

Cine stie niste idei de genu. cum este paris-indragostita, newyork- libera si london- in relatie. aceste raspunsuri trebuie sa stie doar fetele si pe baieti sai intrige. va rog daca stiti ceva de genu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VLadGr
în 29 Octombrie 2010 | VLadGr întreabă:

Pentru cei care joaca counter strike si tin redirecte stie cineva daca redirectele astea www.fakehlds.com sunt bune? Adica nu au consum de resure (acolo scrie ca e cu 80% mai mic dar de fapt nu consuma...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
NicoleTheEnd
în 29 Octombrie 2010 | NicoleTheEnd întreabă:

Cine-mi trimite Microsoft PowerPoint prin messenger? Lasati-mi ID-ul, va rog. Multumesc!

1
Răspunde Raportează
ramic
în 29 Octombrie 2010 | ramic întreabă:

Daca poate cineva sa ma ajute, cine stie sa imi spuna cum pot sa gasesc adresa si numar de telefon a unui prieten vechi daca ii stiu numele si partial adresa, el fiind din PLOIESTI si eu sunt din ORADEA...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Dania_3548
în 29 Octombrie 2010 | Dania_3548 întreabă:

Ce parere aveti de urmatoarele melodii? 1. Solo - Povestea unui sfarsit 2. Nane - Nu o sa mai fie la fel 3. Solo - Iubire de golan

2
Răspunde Raportează
cristinaandreea_5154
în 29 Octombrie 2010 | cristinaandreea_5154 întreabă:

Va rog ajutati-ma:(( e urgent:D. Am un telefon nokia 5310 express music si am uitat ce cod am pus la blocarea tastelor... Vreau sa sparg acel cod... Intelegeti ce vreau sa zic? Ce-l mai bun rasp care? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
justme_2041

Do you like english? eu da si am 12 ani;)) fundita

6
Răspunde Raportează
NoMusicNoLife
în 29 Octombrie 2010 | NoMusicNoLife întreabă:

Dati-mi si mie plz un site de unde pot DESCARCA pe gratis orice partitura pentru pian. mersi anticipat; x funda

1
Răspunde Raportează
Kqzu97
în 29 Octombrie 2010 | Kqzu97 întreabă:

Am vazut un film mai demult si nu stiu cum se numea era:Cu o fata rockerita parca si traia in casa doar cu mama ei si fata a fost dusa la inchisoare pentru ca politistii au gasit droguri in dulapul ei de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MisterKat
în 29 Octombrie 2010 | MisterKat întreabă:

Ce parere aveti despre persoanele care incearca sa intre cu bocancii in viata cuiva si sa-i rascoleasca trecutul?! Ce parere aveti despre acest caz: http://www.libertatea.ro/stire/dupa-ce-libertatea-i-a-demascat-secretul-noua-nicoleta-luciu-continua-sa-minta-adina-uite-dovezile-acum-recunosti-309078

4
Răspunde Raportează
Sოﺁℓε
în 29 Octombrie 2010 | Sოﺁℓε întreabă:

de pe ce taste de pe tastatura aceasta :http://www.allshops.ro/files/clients/59/3089/p/93/tastatura-genius-kb-06xe-215829.jpg fac aceste litere :ă, ţ â. stiam candva dar nu mai stiu;;)

1
Răspunde Raportează
  • 4776
  • 4777
  • 4778
  • 4779
  • 4780
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Dacă pământul se rotește cu 1600 km/h, de ce un avion care zboară spre Vest nu ajunge instant? Orașul ar trebui să vină spre el cu viteză uriașă, nu? Nu e mai logic că pământul stă pe ...? (mai mult)
    41 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Inca o întrebare că nu înțeleg logica. Ni se zice că soarele e o minge uriașă de foc care trimite căldură și lumină spre noi. Păi dacă lumina și căldura trec prin spațiu ca să ajungă ...? (mai mult)
    31 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 30 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am o dilemă legată de rigoarea științifică. Ni se spune că trăim pe o sferă care se rotește amețitor, dar în viața de zi cu zi, orice observație empirică (fără instrumente intermediate...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    29 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.636
  • Întrebări: 3.954.662
  • Răspunsuri: 17.665.187
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 25 minute
Ce zici de un quiz?
Istoria religiilor

Istoria religiilor

Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.398 Conversaţii