Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Salut prieteni mi-am cumparat un tico am facut actele de vanzare cumparare si vreau sa stiu ce trebuie eu sa fac masina are toate taxele platite va trebui sa platesc iarasi itp-ul rca-ul si rovineta din...? (mai mult)
Ce parere aveti despre situati actuala din Romania? credeti ca prin demisia guvernului se va rezolva ceva? credeti ca urmatori care vor veni vor face ceva?
Care imi zice un hack de barn buddy?
Hey! :x Vreau si eu mulTe sTatusturi de toate genurileeee! Ms mult ce-i care veTzzzyy da! :X
Dau funda! De unde pot cumpara o placa de 2 miloane, 2 miloane jumate cu aproape 300 de grade si din ceramica?
Haideti sa facem o predictie sa vedem cine va castiga acest an mondialul de F1 eu zic: 1º Vettel 2º Alonso 3º Webber, :( as vrea sa castige hamilton dar sperantele sunt mici
Unde pot gasi si eu compuneri, poezii, cantecele despre sarbatorile de iarna la francezi?(sa fie in limba franceza)Orice lucru e bun numai sa fie despre sarbatorile de iarna, sau de iarna...
Idee de id cu numele alexandru?
Fundoi:*:*:* Stiti ceva despre liceul Vlad tepes timisoara Adica daca mai sunt uniforme si daca da ce uniforme sunt? Si alte informati pls:*:* Si nu vreau raspunsuri de genu.gasesti pe google Ms :*...? (mai mult)
Voi sunteti la Shkespeare school (Bucuresti)? Sediul nou, sau cel vechi? Ce profesoara? Sau cum o cheama? Eu am fost la mai multe! De cati ani mergeti? La mine este al patrulea!(marg din clasa intai!)...? (mai mult)
Ce va place sa faceti in timpul liber? mersi
Am primit pe mail aceste doua: Fara subiect ... From: "mata_*****@rdslink.ro" To: the_prin*******@yahoo.com sckwp. exe (655KB) Niste poze interesante cu tine in arhiva asta...astept raspuns? (mai mult)
am 10 ani 1. 52 si 89 kg:(( cam cate kg ar fi normal sa am? multumesc si dau funda!
imi puteti da un prgram pentru messenger ca sa nu se mai poate salva arhivele.Eu mi-am setat la messenger sa nu mi se salveze nimic ce vb. Iar maicamea tot instaleaza programe ca vrea sa vada...? (mai mult)
Deci, facem la scoala un fel de spectacol de halloween si trebuie sa ne deghizam. Cine imi da niste idei de costume potrivite?:D DAU fundita!;)
Salut, mi-am cumparat un aparat foto Hp si cand am vrut sa imi instalez software=ul nu am putut deoarece trebuie sa am windows Xp sau98 sau machintosh, eu avand windows vista. oare ce pot sa fac? este...? (mai mult)
Ce parere aveti despre IMVU? daca ii veti juca numele meu este VulpitzaCool
Cine merge la concertul celor de la Hurts si de unde v-ati luat bilete?
sunt casatorita a 2 a oara cu acelasi barbat ...de 10 luni, , dar nici de aceasta data este imposibil de continuat. Mentionez ca el este plecat din tara -(munceste in Spania ). Intrebarea? (mai mult)
Cam cata Coca Cola beti pe zi si dupa aia va spun si eu :P? vreau sa vad daca ma depaseste cineva la categ asta :))
Cum se foloseste Flux? http://www.stereopsis.com/flux/ Si am auzit ca face bine si la ochii. True?:)
La VanatoareaDeVampiri dau insigna Usturoi la schimb pentru insigna Tarus sau Soare.
Ce parere aveti de oameni care calca tot si pe toti in picioare pentru. a obtine ce siau dorit?
Ce se intampla in partea a2a a filmului mirrors? :-s
Dau funda! Vreau o placa de par buna 3 in 1 adica sa fie pentru intins parul, ondulat, creponat, sa coste in jur de 2 milioane -2 milioane jumate si nou nouta nu de pe okazii sau asa.
Dau fundita. Vreau sa imi cumpar o pereche de ugg. uri ORIGINALE unde pot gasi (ONLINE)?
Cand trebuie o fata sa aiba actu sexual? inainte de mentruatia, dupa, la cat timp de la aceasta? mersi
Pot sa comand aceasta sapca daca sunt din Romania? (FUNDA) http://www.jerseysandhats.com/New-Era-59FIFTY-DC-Fitted-Hat-Cap-p/hdc1.htm?Click=4
Raluca, daca organizezi o intalnire in Bucuresti cu userii de pe TPU, te rog sa amintesti de proiectul "Clubul Prietenilor Adevarati ". Multumesc si te imbratisez! :) Credeti ca Raluca o sa aminteasca...? (mai mult)
Ce inseamna "fata mare" virgina, sau care nu mai e virgina? mersi
Sunt nou pe metin si as vrea sa va intreb ce este acela un GM?
*Ce intelegeti voi prin a fi un baiat/o fata de gasca? Cum ar trebui sa se comporte? ce ar trebui sa faca? *Sau genul de fata/baiat smecher? Ce intelegi voi prin baiat smecher/fata smechera? **Exemplu: -Am...? (mai mult)
Vreau si eu niste nicknames pentru o fata. o cheama Simona, dar nu trebuie neaparat sa aiba legatura cu numele. Nu vreau prescurtari gen Simo, Simi... Fetele de la mine din cls au ceva de genul:? (mai mult)
Salut, aş vrea si eu cât mai multe servere cs 1.6, gen grasu.laleagăne.ro.funda care dă mai multe.
Hey buna! am vazut ca o fata pe hi5 a scris sf? ce inseamna... funda
Salut am luat o masina si vreau sa stiu cat ma costa sa fac actele are toate taxele platite la ea nu e noua e la mana a doua Va Multumesc!
lui prietena mea, ii place de baiatul care imi place mie si ma lace, mi-a dat trandafiri, mi-a dat un porimbel alb, legat cu o fundita rosie si scria pe aceea fundita ca e simbolul dragostei:X:X::X si...? (mai mult)
Ati facut cumparaturi pentru Craciun? Eu ma duc azi la Viena sa cumpar cadouri de Craciun pentru rudele mele din tara.In decembrie vin in tara la rudele mele dragi. Va sarut pe toti! >:d<
Hey buna! ce se intampla cu hannah montana, isi dezvaluie secretul? plizz funda:X
Unde pot gasi un sinonim al arhaismului,, acrida,,
Va uitati la supernatural? Ati vzut sezonul 6? ce credeti ca se intampla cu Sam? mie mi se pare ciudat parca n-ar mai fii el. Voi ce credeti?
Vreau sa-i pun un subtitlu blogului meu si nu stiu cum. Ma ajutati, va rog? (e in wordpress)
Vreau sa par mai aldracului la servici cu cativa colegi, in ultimile zile m-au suparat (tinand cont ca eu sunt singurul roman de acolo) si problema e ca sunt cazuri cand imi cere ajutorul dar eu nu le...? (mai mult)
Care stiti jocuri gen Neighbours from hell? multumesc!
In aprilie 2011 as vrea sa incep constructia unui "duplex", suntem 2 surori si am decis sa facem o casa cu un perete despartitor. terenul l_am cumparat deja...ne_a costat o avere.Sunt 400mp undeva langa? (mai mult)
Ce faci in momentu asta?
Salut ma poate ajuta cineva! am si eu o mica mare problema mi-am cumparat o masina si proprietrul ma cam forteaza sa fac actele eu nu prea mai am bani ce acte i-mi trebuiesc si cat ma costa va rog sa ma...? (mai mult)
Hi TPU zilele trecute am bagat la incarcat un telefon samsung eu am tot samsung doar ac este la reparat si o prietena m-a rugat sa ii incarc si ei telefonul daca tot am incarcator si se nimereste si l-am...? (mai mult)
De halloween."trebuie" sa ma fac gri pe fata...cu ce ma pot da? Am inteles ca e un amestec.nu stiu.am cautat, dar n-am gasit.Imi puteti spune. ce este.sau daca stiti cum se numeste?
Buna TPU stiu ca suna cam ciudat dar nu stiu ce sa fac am o pisica este pisica familiei are 5 ani nu este de nicio rasa este maidaneza face parte din familie merge peste tot cu noi ...problema este urmatoare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!