Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Funda. Ce va face fericiti?
Hey buna! ati vazut ca andra este insarcinata:X:X:X? dupa atata vreme, eu ma bucur pentru ea, si maruta e fericit, ce credeti va fi o familie fericita? daca da, de ce credeti?:X:X:X:X:Xfundita
Cum pot sa scriu la "discuta live?"
Dau funda! funda!
Buna mi-e frica sa ma uit la videoull asta http://www.youtube.com/watch?v=NAwOS7jAJP0&feature=related. imi puteti spune cum e...este despre bloddy mary:-ss. fundita
Care dintre voi urmareste Digimon Data Squad? Si pe ce site?
Ce ar putea semnifica un porumbel alb cu o carte langa? fundita cel mai bun raspuns
Care sunteti din baia mare?:P(ca mine);))
Va rog foarte mult! cine imi poate da un cont pe lady popuar, imvu, webkinz, foo foopets, oh my dollz si alte jocuri dar nu va spun sa-mi dati din toate, imi dati unu sau cate vreti din ele imi trimiteti...? (mai mult)
Dca ati vrea sa fiti un jounin dintre cei listati mai jos atumci acela ar fi:1.Jounin din satul frunzei, foloseste tehnica mingii de foc, tehnica invocarii celor 5 sabii gigantice, tehnica transformarii...? (mai mult)
Exista teme care se pot lua de pe net pentru samsung star?
Buna tuturor.Va voi zice ceva.Cine e primul care scrie ceva, orice la "intrebarea" asta primeste
Ati cunoscut vrodata pe cineva pe net cu care ati vorbit mult, dar la urma va jugnit tare? atat de tare incat va injurat? si s-a dovedit a fi un nerod sau o neroada?
De ce credeti ca a creat Masashi Kishimoto anime-ul Naruto? Pentru bani, faima, pentru ca e obsedat de manga si de anime-urile de lupta sau pentru ce alceva?
Vreau sa va intreb daca stiti cupluri formate din zodiile leu si pesti si daca sunt cazuri fericite, pentru ca eu fac parte dintr-un astfel de cuplu si e foarte greu sa ne armonizam.Va multumesc.
Cum se scrie corect? trei ori trei egal sase sau sasa?
Vreau sa vorbim si noi aici despre triburile si ce am realizat, cate sate avem deci de triburile :D :X
Cum v-ati imagina voi o calatorie in balon? Cel mai frumos raspuns primeste fundita! :)
Ce vreti de,, mos niculae"(obiecte)
Doare prostia? de ce?:)))
Filme horror top10.care poate sa ma ajute? multumesc.
Am vazut odata un film foarte fain dar nu stiu cum se numeste! Era cu o fata care juca fotbal si era antrenata de tatal ei, si care a iesit o data la intalnire cu un baiat care era mai misterios si acesta...? (mai mult)
Daca Dumnezeu a creeat oamenii, el cum a aparut?
Cati prieteni aveti pe yahoo messenger?
Poate sa-mi arate si mie cineva emoticonuri ascunse si cum se scriu? mersi mujlt :*
De ce noi, oamenii, suntem atat de rai? :( :-?
Imi tot apare jos pe ecran la pc "Low disk space in Lokal Disk C."Am sters o gramadaa de fisiere si tot imi apare nu stiu ce sa fac? MA enerveaza x(. PLs ajutati-ma.
Vreau sa vorbesc cu cineva, ca prietenul meu nu ma asculta.
Voi la ce nivel a-ti ajuns la FarmVille pe Facebook?
Iertarea lui Dumnezeu este cu mult superioara conceptului nostru de dreptate deoarece, ea, este revarsata din iubirea Sa ce depaseste orice concept uman. ce pare aveti despre acasta afirmatie? ce mai...? (mai mult)
Ce parere aveti despre zodii? Am gasit un zodiac detaliat foarte interesant, in care se detaliaza comportamentul oamenilor (barbati / femei) in functie de zodia lor: http://www.cs-gothic.ro/forum/zodiac-detaliat-f98.html...? (mai mult)
Ma plictisesc ingrozitor si nu stiu ce sa fac.Recomandari?
Aveti incredere in prieteni? care e diferenta dintre un prieten adevarat si ceilalti prieteni? aveti aceeiasi incredere in toti? si daca nu aveti incredere in toti de ce mai sunt prieteni? cea mai buna...? (mai mult)
Fundaaa! cine imi da linkul de unde sa citesc sau sa downloadez cartea de frederic beigbeder-dragostea dureaza 3 ani?
Care sunt urmatoarele stiluri de dans din urmatoarea ditie dansez pentru tine? funda:*
Ce faceti si cum merge scoala?(sau liceul):D
Cine vrea sa joace cu mine un meci amical pe hattrick?
Sora mea [clasa a 3a] are o serbare de Halloween si are nevoie de o masca de barbie da nu gasesc pe net nici o imagine cu masca de barbie dupa care sa ma iau, puteti sa ma ajutati? mersi!
Dupa "spalatorul de masini", care este urmatorul iubit in ladypopular?
Hey! Imi place un baiat si le-am tot povestit prietenelor despre el, dar cand l-au vazut au inceput sa rada de mine ca imi place de el. Dar nu imi dau seama ce sa nu le placa la el! Are uchii mari si albastrii...? (mai mult)
pe 7 noiembrie este ziua mea si nju voi face cine stie ce zi de nasterre am sa fac ceva modest dar as vrea sa aud niste propunerii ke sa fac de ziua mea ca sa imi impresionez invitatii? orike ajutati-ma:D? (mai mult)
Un scurt ...0rac0l...Sa va vad 1.Num3l3, , , ?; ; ) 2.Cum 3 vr3m3a acum, , , ?:> 3.Bautura pr3f3rata, , , ?:-* 4. Ultimul film vizi0nat, , , ? :d 5. C3 ai mancat ultima data, , , ? 6. C3 ai facut? (mai mult)
Am o problema cu laptopul meu:). De aseara cand vreau sa dau volumul mai tare sau mai incet nu merge:) a ramas dat la maxim( nici pe ecran nu apare cand vreau sa schimb volumul)... Poate sa ma ajute cineva:d?:*? (mai mult)
Ce ati alege intre liceul lucian blaga si dim. bolintineanu din bucuresti? din toate punctele de vedere, si de ce ati ales liceul acela? sunt in lucian blaga boboaca si nu stiu daca sa raman sau sa ma...? (mai mult)
Hay`ya! Stiti ceva legende de halloween( superstitii) schestii din astea. Dau fundita pentru cea mai faina( nu conteaza daca ii inventata de voi sau luata de la mama draq` sa fie faian)
Cine imi da si mie un cont pe clopotel? vreau doar sa fac teste, si am nevoie de cont! dati-mi-l prin mesaj privat, dar scrieti ceva si pe pagina asta, ca sa pot da funda! :x
Cum scriu si eu la "discuta live"pls?:D
Ahjbsdohsgoiuyg7ywd hewfg uyt7wqeyfo 1wefevfkuyg9ew6feprfo3wdieytfi fgv iyertfhgf v fgbjhfdherfge erhfluerufy7gqe i; ruf luerflkerfuner g?>?
Cine imi zice si me cum sa fac credite pe imvu... urgent. funda:X
Buna TPU. Cine imi spune si mie niste carti misto de citit... si sa fie si online. Dati si site'ul pleasse. { dau fundoaiee } :* Pace : P
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delta Dunarii
Cat de multe stii despre Rezervatia Biosferei Delta Dunarii? Hai sa aflam chiar acum...