Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ce magazine de inchiriat costume de Halloween in Targu-Mures stiti? Si cam cat costa inchirierea? Ms. fundita:*
Dece cineva se tot ea de mine pe TPU si i raspunde la intrebari c chiesti nu im pasa si am face analfabeta daca, eu m-am uitat la raspunsurile ei si as sunne accelasi lucru Pinky, Winky, Zinky, Tinky,...? (mai mult)
Vreau sa va intreb si eu ceva:)! Pai. sa o iau asa. Cum credeti ca ar trebui sa ma imbarc. Adica nu vreau sa fiu considerata emo sau din astea, vreau un stil mai ciudat pai inclinat spre...? (mai mult)
Mai jos am realizat o lista cu niste shinobi din serialul Naruto inventati de mine.Care dintre urmatorii ati vrea sa fiti si care nu:1.Shinobi di satul frunzei, foloseste tehnica invocarii pasarii phoenix...? (mai mult)
Vreau si eu cateva idei de coada de pisica neagra cum sa fac de hallween? Dar vreau raspunsuri repede...
TPU! Pai, să vedem incerc mereu sa adopt un stil de îmbracăminte, dar dar e ceea ce imi doresc! Vreau sa incep sa ma imbarc nu mai EMO, mai rapp.er sa zic asa, mentionez ca sunt fată, am...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu niste intrebari in FL Studio? Va rog Mult Mult Ms anticipat!
sambata trecuta am dat examen de admitere la CEX la romana...stiti cumva daca s-au afisat rezultatele? Daca da va rog sa-mi spuneti site-ul.
Deci pe bune ca am ramas socat Eu unul nu sunt fan Justin Bieber dar este adevarat ca de fapt Justin Bieber nu a existat niciodata ci a fost un pedofil de 51 de ani mascat? Chiar de atatia ani? http://www.youtube.com/watch?v=lY89NfIZcyQ desi...? (mai mult)
Bunaaa:)Ziceti'mi si mie un program sa fac un videoclip cu scris'uri draci bla bla:))Ca aveam chef sa fac un filmulets despre o poveste de dragoste:)) Multumesc:)
FUNDA! cine imi da niste bloguri, site-uri despre(prietenie, dragoste) ceva de genu ista!
Imi puteti spune cum pot scapa de durerea din suflet... durere care incet incet simt cum ma lasa fara puteri, fara dorinta de a mai trai... Durerea aceasta imensa o simt de trei ani, de cand? (mai mult)
Vroiam sa imi fac o operatie ca sa imi scot o alunita dar nu stiu ceva.Am inteles ca dupa ce alunita este operata este dusa a un laborator pentru un test ca sa se vada daca e cancerigena sau nu. Daca e...? (mai mult)
Cel mai bun program de editat poze? :o3
Cine imi da idul lui Gabriel Torje ii dau cate funde vrea el ca l-am cunoscut personal dar nu am mai vorbit cu el de 1 luna va rog dau funde cate se poate.
Dupa voi acest 'dumnezeu' exista?=]
De cine credeti ca va fi omorat Kabutomaru? De la un timp observ ca devine din ce in ce mai puternic mai ales cand a i-a adus lui Tobi corpurile membrilor akatsuki deja omorati.Credeti ca va fi ucis de...? (mai mult)
Hey.Tot ma intrebam.Ar fii mai usoara viata sa nu'ti mai pese de nimic? Iar atunci cand cineva te "inteapa cu o furculita in spate" sa nu'ti pese?
Am nevoie urgent de vecini la buddy barn dati add mif
Cine crede in lucruri stranii? cine a avut o experienta stranie pana acua?
Cand e romanii au talent?
V-ati intrebat vreodata daca ati putea sa schimbati lumea ce i-ati face? Eu sincer nu mai vreau sa stau in Romania.toti oamenii din jurul ei sunt prefacuti si mincinosi si rai am obbservat ca acum mai nou...? (mai mult)
Crema antiacneeica Stop Acneea Ultra Activa este buna?
Cine e din orasul Botosani judetul Botosani? Am niste pisici (motani, pisicute, motanei)cine e interesat sa imi spuna la un comentariu.
Intrebarea va parea cam...:)) Cum pot afla daca o fata ma place?
Ce inseamna optometrist?
voua va place scoala? Eu o urasccccc! Mi se pare o pierdere de timp irosita!
Cui ii place poza mea de la avatar?
Cat costa un Archos 1 vision – MP3 player in ron sau in euro? dau funda pentru primul raspuns corect
O parere despre Iasul vechi.
Am postare noua [ http://vlad-my-bro.blogspot.com/ ]. Ce parere aveti? Va rog sa va uitati. Cred ca o sa va placa!
In ce conditii se intra la o facultate particulara(se poate fara diploma de bac)ce se pesupune mai exact si cam ce specializari sunt?
Buna TPU...am si eu o problema am sani foarte mari. Am 11 ani si marimea la sani aprox. 100. Sunt foarte incomozi. Eu fac volei, iar la alergare sar foarte tare si a inceput sa ma doara spatele. Port sutien.? (mai mult)
Ai vrea sa stii ce se v-a intampla cu tine si familia ta peste 10 ani?
Nu ma mai lasa sa intru pe clopotel :(( dc? ca nu am intrat de mult si nici nu am injurat? imi spune ca : accesul pe acest site ti-a fost interzis sau ceva de genu :(( ce sa fac? nu am facut nimic rau nu...? (mai mult)
Am si eu o imprimanta brother dcp-130c si nu mai am instalarea de unde pot face rost? dau funda!
URGENT! Cum pot face bani pe imvu? mi-am instalat imvu toolbar, dar atceva stiti? :)
Exista Bloody Mary?
Daca v-ati putea deschide propria afacere, propria inteprindere ce ati alege? Cat mai multe pareri din cat mai multe domenii daca se poate:). Funda la cea mai frumoasa idee
Ce credeti ca a vrut sa spun Andy Warhol cu fraza " In viitor, toti oamenii vor fi faimosi pentru 15 minute. "?
Daca e cineva din Cluj care nu are cu cine face revelionu sa scrie aici!?
Daca Sasori ar fi dusman cu Hidan si s-ar lupta, cine credeti ca ar iesi invingator? Si de ce?
Care credeti ca este cel mai bun kage:danzo, tsunade, raikage, mizukage, tsuchikage sau kzekage Gaara?
Va rog sa nu va radeti de intrebarea aste va rog din tot sufletul pentru ca e o intrebare destul de stupida. Voi credeti in Mos Craciun? Va rooooooOOOOOooooOOOOOOOooooOooooOOOOOOooooOOOOOog sa nu va radeti....? (mai mult)
Am gasit un test destul de amuzant si m-am gantit sa il impartasesc cu voi http://www.funplaytest.com/ro/ :) Sper sa va placa!
Intr pentru fete: Ce parere aveti despre baietii Emo? :->
Buna seara tuturor! Stie careva cum se face acel coc japonez cu ace? Am primit un set de doua ace si nu stiu sa le folosesc! Preferabil ar fi sa-mi dati niste tutoriale/filmulete care sa-mi fie de ajutor!...? (mai mult)
Materia preferata la scoala? Si cea pe care o detestati? Vreau sa vad daca cineva gandeste ca mine.
Buna tuturor! Trebuie sa scriu o invitatie prietenei mele la ziua mea de nastere in franceza, cei care cunosc franceza bine ajutati-ma va rog cu un text, pentru ca eu habar n-am!(trebuie sa o prezint...? (mai mult)
Care a fost cel mai urat cosmar al vostru?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rihanna
Te consideri un fan adevarat Rihanna! Testeaza-ti chiar acum cunostiintele!