Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cum ati inceput noul an scolar si ce note ati cam luat?
Nu-i asa ca avem o tara disciplinata si educata, oameni buni?; ; ) Ce ador tara asta cand un batran isi violeaza si tortureaza nevasta pentru pensie, un barbat a transmis HIV la toate persoanele cu care...? (mai mult)
Daca la aflarea lui d( dempartit) pe schema d= i ori c + r la aflarea lui i ( impartit) este i=d impartit c - r? VA ROG DAU FUNDA REPEDE
Cica au vorbit astia despre TPU la tv:P http://neata.a1.ro/faze-tari/Razvan-si-Dani-cu-sfaturi-pentru-dragoste-si-sex_3851.html. Sunt curios, cu ce nume o intra Razvan cu Dani
O dieta de ingrasare
Buna :) Am internet explorer 7 si vreau sa instalez internet explorer 8 treaba e ca nu stiu cum sa procedez, trebuie sa il dezinstalez pe cel vechi? Multumesc
Ce acte iti trebuiesc cand mergi sa iti depui dosaru`pentru a da de permis? toate va rog mult d tot...mersi:X
De unde sunteti?:)
Auzi'ti unde pot gasi si eu un dictionar online audio? roman-turc? Inafara de www.google.ro/translate :) Ms anticipat
Am o intrebare; daca imi place sa ma joc jocurii pe calculator.cum pot sa fac banii din jocurile de pe calculator? zilnic ma joc cum sa fac banii din jocuri?
Cum ajungi Expert TPU?
Care e meniul vostru pe toata ziua?
Cat de tare poti sa dai? http://jocuri888.info/jocuri/loveste-maimuta/
Tot mai multa prostie in Romania.Ati vazut peste tot, e plin de oameni inculti, retardati, incuiati, agramati, analfabeti, care le tin pe a lor mult si bine. Cauza, cred eu, este saracia, dar totusi...? (mai mult)
Liceul meu e plin de drogati si betivi.Pe langa asta, cartierul meu este plin de betivi si drogati. Putini din colegii mei prefera sa vorbeasca despre fete, sau sa ne hotaram sa iesim la agatat.De ce...? (mai mult)
Ce materiale biodegradabile cunoasteti?
De halloween m-am decis 3 costume sa port: 1. Pisica neagra 2. Vrajitoare 3. Mireasa moarta.Colegii de la scoala spun ca mireasa moarta e mai scary si mai tare dakat celelalte doua.Deci vreau idei...? (mai mult)
Cum se poate explica Trinitatea? Ce îmi puteţi spune despre doctrina Trinităţii, a Sfintei Trinităţi?
Cum rămâne cu tot răul care se face în numele lui Dumnezeu? De ce se spune în Biblie «Să nu ucizi» când mai mulţi oameni au fost ucişi în numele lui Dumnezeu decât din orice altă cauză?
A incercat cineva vreun tratament de eliminare a pistruilor sau petelor de pe corp lasate de soare cu laserul? si daca da astept recomandari. Si preturi. pupici
Unde gasesti undita pe pandana?
Hi! am gasit un site http://cleverbot.com/ pentru ce e mai exact?
Ce va doriti cel mai mult?
Buna cum pot sa mi fac un radio acasa adica la calulator
Obiecte, activitati, stari sufletesi, dorinte care ar putea sa contribuie la fericirea voastra :D...
Care credeti ca este rolul calculatorului sau mai bine zis a internetului in ziua de azi asupra elevului? multi in ziua de azi isi fac temele pe munca altora si nu bine cand eram si eu la scoala nu...? (mai mult)
Nu v-ati saturati de toti agramatii si analfabetii care scriu pe site? Fara jigniri dar serios, sunt unele reguli care ar trebui respectate, si ar trebui banati cei care nu le respecta. Nu putem intra...? (mai mult)
Este posibil ca Dumnezeu să fie femeie?
Fete si baieti care sunt actorii vostri preferati?
Am ajuns în această lume din întâmplare? De ce nu este posibil ca noi să fi apărut ca rezultat al întâmplării şi al timpului? Este Dumnezeu într-adevăr necesar?
De ce am nevoie de Dumnezeu pentru a fi fericit? Eu mi-am găsit fericirea în viaţă. De ce trebuie să-mi extrag sentimentul fericirii şi al unui scop în viaţă din conceptul despre o «fiinţă divină»?...? (mai mult)
Fac un proiect spuneti-mi si mie ceva despre taina cununiei
Daca vreti sa mai vorbim pe mess. lasati idu` aici.;;] sau prin mesaj.:] vreau sa imi fac mai multi prieteni!:]
acum mai bine de un an mai pierdeam vremea pe ascest site.insa imi facea placere pentru ca vedeam numai intrebari interesante. oameni care aveau cu adevarat nevoie de sfaturi! Astazi am avut...? (mai mult)
Stie cineva unde se vor afisa rezultatele de la concursul "Evaluare in educatie" etapa de pe 16.20.2010? La matematica?
Am o problema :| azi am dat test la fizica nu prea am invatat dar stau in bank cu una deshteapta si am copiat si a facut bine aia cica a facut o greseala mica dar... maicamea zice mereu ca eu gresesc? (mai mult)
Oare nu pot să mă distrez acum şi abia mai încolo să mă preocupe Dumnezeu? De ce nu poate cineva să-L accepte pe Iisus Hristos şi să fie salvat după moarte? Trebuie să mă preocupe acest lucru...? (mai mult)
Existenţa răului şi a suferinţei nu dovedesc că lui Dumnezeu nu Îi pasă? Cum poţi crede în Dumnezeu când sunt aşa de multe lucruri care merg prost în lume şi este evident că Lui nu Îi pasă?...? (mai mult)
Ce se întâmplă dacă nu Îl accept, dar nici nu-L resping pe Dumnezeu? Dacă nu spun că nu există, dar nici nu afirm că El există cu adevărat?
După ce am văzut Codul lui Da Vinci, mă întreb dacă Biblia, Iisus sau ceva din Creştinism mai este adevărat?
Imi poate explica cineva cum functioneaza noua metoda de furat in Barn Buddy? (cea cu Zoom si OK...) Multumesc! (dau fundita;) )
Wreslingul este adevarat sau teatru?
FUNDA! Vreau urgent sa stiu ce inseamna "amartema"! Cred ca are legatura cu mitologia greaca.
De unde pot lua spore pentru nokia 2330?
Salut, vreau sa va zic ceva.azi dimineata am dat cu masina peste un caine de talie mica si a murit, eu zic ca vina mea nu e fiindca eu mergeam pe partea mea si tokmai atunci el a traversat drumul si nu...? (mai mult)
Cum pot vedea cu cine vorbeste cineva pe mess?
TPU e la televizor! http://neata.a1.ro/faze-tari/Razvan-si-Dani-cu-sfaturi-pentru-dragoste-si-sex_3851.html
Pe cine alegeti? http://www.youtube.com/watch?v=eOuOJP42GAw
Urgent! Funda! Explicati-mi pas cu pas cum sa folosesc cheat engine ca sa mai pun banii hack pe barn buddy! Please! :):)
Cum se numeste melodia aia de la stiri pe sport.ro cu Rapid Joca Bonito! E ceva cu samba
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.