Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Care a fost prima intrebare de pe conversati?
Am nevoie de un sfat! De curand m-am inscris la cercetasi, ca sa fac activitati in aer liber si sa petrec timp cu persoane de varsta mea! Dar nu este chiar asa "dragut" cum mi-as fi imaginat! 95% din cei...? (mai mult)
cum imi personalizez stampila la cs? aia cand apesi pe "T"va rog spuneti-mi! DAU FUNDA! pentru un raspuns bun...deci cum imi personalizez stampila adica sa pun eu numele meu pe ea! sau o alta imagine!? (mai mult)
Cine vrea sa ma ajute si pe mine sa pun o prezentare pe facebook
Cum se face pe Metin2 G2, G3, etc? Am auzit ca trebuie cu niste pitre :| Dau funda. :x
Unde pot vedea "episodul"de la Comanda la Mine, cu Marty
Buna TPU :* Stiti cumva vreun site cu informatii despre telefonul Lg Shine? Dar in romana :) :D.
Buna cine imi poate spune la ce folosesc funditele? stiu cand se optin si cum, cine imi spune primeste una:)
"Nimic din ce se-ntampla nu e la voia inamplarii" Voi ce credeti?:*
Cateva trupe de rock alternativ aveti si pentru mine? (logic funda cele mai bune )
Ce credeti despre intalniri karmice, reincarnare, suflete-pereche etc? cine e pasionat de chestii dintr`astea, sa`mi lase id`ul:D paa:*
Mai exista o "paramore" pe site-ul asta:-w...cine e si de unde a aparut? si dc mi-a luat numele? alta treaba nu are
La barn buddy cum aflu cati vecini am?
Ce credeti despre singuratate:deprima sau te ajuta(uneori)sa te regasesti?
am o nelamurire daca ma casatoresc si persoana respectiva are restante la banci ce se intimpla? imi revine si mie datoriile lui, el nu are nimic pe numele lui eu da, ce se poate intampla?
Va rog imi puteti spune lunile anului in latina funda
Credeti ca romancele sunt frumoase, in general? Ma refer asa ca rasa;))
cine stie cati cai putere are o dacia break din 2002 cu motor de 1410?
Daca ar fi posibil sa..., dintre urmatoarele enumerate ati alege sa : - faceti sex cu persoana/le care va plac/e cel mai mult ( asta intr-o vila luxoasa ); - sa mergeti la un concert in care sa cante? (mai mult)
Buna vreau sa imi iau un telefon nou dar nu vreau iphone ...sau chestii din astea cu fite...am avut unu si l-am vandut pentru ca era prea mare inf vreau unu moest micut si draalas si sa nu fie chiarr? (mai mult)
Dau funda pentru cei care ma adauga ca vecini pe barn buddy pe hi5.Acesta este link-ul meu de hi5: http://botezatubianca.hi5.com, iar acesta pentru a deveni vecini pe barn buddy : http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca un trening de frima este original?
Buna all.Am de facut o compunere cu titlul "Cat traiesc sper". Si chiar nu am nici o idee.Imi puteti da un exemplu de ce as putea scrie? Numai ideea principala ca il rest scriu eu. Msik. :*
Salutare, as vrea si eu niste idei pentru probe...la balul bobocilor. sunt organizator si as vrea sa stiu ce probe se mai fac la voi... cea mai creativa funtitza;;)
Unde pot gasi niste scripturi pentru jocuri mici de pus pe site(miniclip de exemplu)a da si cum pot face si eu un forum pentru siteul meu(script, cod, ceva) Daca imi rezolvati problemele aste aveti o...? (mai mult)
Cine face propoziti cu cuvintele urmatoarele :birt, bistrou, cramà, taverna primeste fuunda xoxo:))
Ce vreti sa deveniti cand veti fi mari? :)
Va rog ajutati-ma dau FUNDA nu merge sa triimit esaje, sunt pe vodafone cartela si nu e de la telefon e de la cartela sigur nu e nici de la nr acela cu+ 0722006000 ...nu stiu ce sa fac nu merge de mai? (mai mult)
De ce nu merge sa mai fur cu ajutorul TAB-ului la Barn Buddy? Dau fundita! Si ziceti-mi metode de furat cand e si cainele! please...
Care sunt cele mai tari coduri de la cs nedectectabile ( in afara de silent aim)?
Stiti vreo poveste de groaza?
Sal ^.^ as vrea sa stiu daca atunci cand se da examenul pentru facultate se iau in considerare si mediile din 5-8? sau doar nota de la examen, bacul si mediile din 8-12? dau funda:)
Buna TPU. :s Mi-am sters din greseala cosul de reciclare de pe desktop.Cum pot sa-l pun inapoi? Fundaa. :*
am un campionat de FIFA si mai imi trebuie 5 jucatori. FIFA 07 cu Fisier 2011. Echipe Nationale. ADD : usy313 si vb pe mess!;).
Sal am 16 ani. imi ziceti si mie o sala de fitness adica de haltere. unde are voie minorii? ca am fost la 1 si a zis ca sunt mic?!:|
Ce parere aveti despre citatul "Un copil care nu se joaca nu este un copil, dar omul care nu se joaca a pierdut pentru totdeauna copilul care traia in interiorul sau si de care ii va fi groaznic dor"
Nu stiu ce sa fac.nu imi merge youtube'ul de cateva zile. intru intr'un video...si imi arata ca seincarca. dar nu se incarca deloc si nici nu incepe... din ca cauza? nu cred ca netu e de vina pentru? (mai mult)
Hey cine imi da un site de unde pot descarca teme pentru nokia. da sa nu fie ca virusi.mersi;)
Am cont pe lady popular, si imi doresc tare mult sa-mi iau o meserie pe site, am mai multe variante, dar imi trebuie bani. Iar ca sa iau bani trebuie sa muncesc, nu? Iar eu trebuie sa-mi aleg...? (mai mult)
Ce faci cu tampoanele interne dupa ce le scoti (dupa folosire)? le arunci la gunoi sai in wc? voi cum procedati? va rog sa raspundeti serios si sa nu va bateti joc :)
Buna :)! Am auzit ca sambata asta incepe Dansez pentru Tn...La ce ora? :p. Fundita;)
Ce inseamna belly dance?
Cine a citit David Coperfield de Charles Dickens? Imi puteti povesti asa pe scurt cam despre ce e vorba va rog:D
Maine e ziua tatalui meu, are 50 de ani si nu stiu sa zic un toast nici nu ma pricep, si la masa sigur o sa vrea un toast din partea feciorului sau, ajutati-ma va rog cu aceasta intrebare, voi fi foarte...? (mai mult)
Ce bine ca exista TPU, nu? am observat ca intrebarile nu mai sunt asa de puerile, ci au sens...copiii s-au intors la scoala, au teme, au nevoie de ajutor.repet:ce bine ca exista TPU!
A-si vrea niste idei de id-uri...sa contina numele.alina sau madalina(nu neaparat). cele mai frumoase primesc folositor si inteligent si cel mai tare fundita...multumesc v-am pupat pe toti:-*:-*:-*
Cine stie un joc cu masini in care sa : dai semnal(stanga, dreapta), sa aprinzi farurile etc etc. funda garantat
Imi dati va rog cineva o funda? va dau si eu voua
Ceau nebunaticilor...Am si eu nevoie de ajutorul voastru :)Nu stiu ce sa fac sa nu-mi mai fie asa frica de oerele de franceza.De fieacre data cand avem franceza sunt foarte nelinistita si noaptea pana dimineata? (mai mult)
Buna TPU :* | Era o emisiune :-? cu farse. 2 Barbati le spunea printr'o casca unui om ce sa faca la intalnire. Si ii puneau sa zica chestii amuzante si castigau bani. :-? Nu mai stiu pe ce program este...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Andre9 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?