Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Pot sa modific numele unui album pe facebook? Daca da, cum? Dau funda mare!
Va rog repede! :D Am nevoie de o invitatie la o zi de nastere sau ceva daca se poate in franceza daca nu in romana ca o traduc eu.
Se poate afla IP-ul unei persoane cu care vorbesti pe mess? Daca da, cum? fundita.
Cum pot fura pe barn buddy chiar daca acea persoana are caine?
Nu stiu cum sa`mi organizez timpul pentru studiu ceva idei?(invat dupa amiaza)
Fratilor, care ma ajutati si pe mine cu o compunere? De 5 pagini si trebuie sa aiba ca subiect : dragostea, un baiat cum ii face o declaratie de dragoste unei fete, ceva de genu:|. Plss; x cine ma ajuta,...? (mai mult)
Ce site-uri de karaoke stiti?
De cine iti este cel mai tare frica? sau de ce ti`e frica?
Cine stie cum se face un post radio sa imi explice si mie :) sau sa imi lase un id de messenger sa discutam :)?
Stie cineva care a fost indiciul de azi, 10 oct., la Formula1? Am vazut startul si apoi, a trebuit sa plec urgent de acasa si am ratat indiciul. Va multumesc.
Vreau sa ma joc counter-strike si nu pot.Intru pe un server si mi se tot blocheaza din 10 in 10 secunde.Acm am ajuns destul de rau nu mai am experienta care am avut`o si as vrea sa ma puc din nou de counter-strike....? (mai mult)
Sunt trista din cauza ca o prietena a promis ca mergem in oras de o saptamana si acum zice ca nu o lasa. Am asteptat atat... Ce sa fac ca sa imi treaca supararea? Stiu...sunt suparata pe un lucru banal? (mai mult)
Injuri? De ce aceasta intrebare? Pentru ca la scoala la mine 98 % dintre copii injura! Fundita pentru cei ce detaliaza putin raspunsul dar si pentru cel mai sincer raspuns. Daca rapunsul vostru e...? (mai mult)
Daca'ati putea sa dati timpul inapoi ce'ati repara?:D
Buna all, vreau va rog frumos mult sa ma ajutati! :( am intrat in sims 2 si nu mi se incarca si am apasat pe toata tastura si mi sa intors ecanu inver. faptul e ca si acum stau cu pc inves si ma uit,...? (mai mult)
Hey! In ultima vreme visez ca ma sarut cu diferiti baieti, ca eu cant cu acei baieti... duet etc. Ce semnificatie au aceste vise?
Cui ii place melodia aceasta? http://www.youtube.com/watch?v=9R2OsGdLSnk
Care imi spune si mie melodiile din videoclipul asta http://www.youtube.com/watch?v=Yq-SgWzht5A, Va rog ajutati-ma! E pentru balul bobocilor! DAU FUNDA:X
Vreau sa vb numai numai despre halloween orice ce ati facut ce vreti sa faceti orice... mie imi place la nebunie haloweenul
Hei, imi puteti explica si mie termenul baietoasa? adica atunci cand se spune despre o fata ca e baietoasa? please?!
Cu ce program a fost facut acest videoclip? Funda http://www.youtube.com/watch?v=7yPCeqx27CA&feature=related
Salutare la toti! Am o intrebare. Mi-am cumparat nokia 5730 xpressmusic si nu mi-a placut si l-am dat mamei si acum vreau sa-mi cumpar nokia C6-00 cu qwerty si as dori ca cei care au nokia C6 sau cunoscuti...? (mai mult)
Ma doare gatul tare si imi curge nasul. Dati-mi si voi un remediu (nu medicamente)
Cum pot sa aflu ce temperatura este cu Windows 7?
Cinemi da si mie niste nume de jocuri ROMANESTi in LIMBA ROMANA, Fabricate in ROMANIA, deci sa fie jocuri romanesti... de pc de ps de ce vreti numa dati-mi, Ps: n-am stiut la ce categorie se incadreaza? (mai mult)
Asi vrea si eu sa am mai multa forta. M-am apucat de flotari, am inceput cu 30 dimineata si 30 seara acum vreo 4 zile. Acum fac vreo 40 dimineata si seara si in timp o sa ajung la 50, 60 etc. Voi...? (mai mult)
exista vreun site cu jocuri cum sunt la aparate sa aiba capsunile?
Deci o intrebare tot nu-mi da pace: Cn a fost mai intai? Oul sau gaina?;;):))
Buna TPU va simtiti vreodata singuri? adica ca si cum nimanui nu-i pasa de persoana ta? m-am saturat viata mea este prea seaca nu am prieteni nu am nimic singura cea mai buna prietena a mea a uitat ca mai...? (mai mult)
Care stie key de la fifa11 pls muult de tooot.
Siti cumva cum ii cheama pe actorii din K9 serialul de la Disney Channel?
In legatura cu jocul Claw Capitan... puteti sa-mi ziceti niste site-uri dupa care sa-l iau jocul dar fara sa platesc! Va rog frumos Fundita!
Unde pot gasi cartile lui Nicholas Sparks online in romana? the lost song, dear jhon ect funda
Va rog sa imi spuneti si mie cum sa intru in metin2, il am deja instalat in pc dar nu stiu ce sa fac mai departe! FUNDITA!
Cine ma ajuta si pe mine cu un post radio :)?
Buna va rog frumos sa ma ajutati unde pot comanda aceste produse in special laptopul si telefonul http://www.libertatea.ro/stire/laptopul-facut-de-indieni -costa-doar-10-305779.html stiu ca nu sunt de cea...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Inuyasha?
Am si eu o problema, sunt cu iubitul meu de 3 ani si mama nu e de accord cu aceasta relatie.Am numai probleme imi face program sa fiu la ora 9 acasa sa nu merg in casa la el si multe multe altele.Nu...? (mai mult)
PLZZ membri TPU! Mi-as dori un cont pe leonis [metin2ro]va rog din suflet! cine imi da imi mai pun eu 3intrebari si ii dau fundita la toate +astaa!
Spuneti-mi va rog ce semnifica numele Lia? Si de ce origine este. Merci anticipat
Ce parere aveti?: http://www.youtube.com/watch?v=LfY8QM2CcWg
Cum va ridicati moralul cand sunteti tristi? La mine e destul de simplu.adica depinde si de situatie :)
dati-mi si mie va rog un program online de facut sonerii:d...am nevoie urgent
Daca ati putea schimba ceva la scoala voastra ce ati schimba?
Cat e ceasul? acum cine raspunde primul si e ca ameu funda!
Ce parere aveti despre acest reportaj? http://www.acasatv.ro/casa-familie/blestemul-baietelului-in-lacrimi-tabloul-care-nu-arde-niciodata.html
Stiti ceva animeuri gen Vampire Knight sau de dragoste?
Am o propunere:infiintati o noua categorie care va fi f.interesanta si utila si anume:STIATI CA? CRED ca am putea capata noi si variate informatii cu acest prilej si nu am mai regandi subiectul ca intrebare...? (mai mult)
România bate pe Franţa? Eu sper că da. Hai, România!
Http://www.youtube.com/watch?v=euU068_8aNs&feature=topvideos miley nu mai e cum a fost uitati-va aici si uitati-va si la comments
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
badriel întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Test Romana Bacalaureat
Te-ai pregatit pentru BAC? Atunci te provocam sa raspunzi corect intrebarilor noastre si sa iei punctajul maxim!