Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Care eu fost ultimele sezoane din Anatomia lui Grey si Dr.House difuzate pe pe tvr 1.Ca sa stiu ce sezoane sa caut sa ma uit ca nu stiu care au fost. Multumesc anticipat :x :*
De unde... pot downloada multimessengerul 10:D? Fuunda :)
Salut Fundita! Cine stie un site de unde pot Comanda Comorile Pamantului Nr2 un Site sigur va rog! Ms
Am primit o cartela orange. cum activez internetul pe mobil? mersi, fundita;*
Am desenat un pistol si un trandafir unul langa celalalt, si ma gandeam sa scriu ceva, dar nu stiu ce. Idei? Vreau sa fie ceva frumos:) In englza sau romana;). Multumesc,
Oare cum este viata dincolo de moarte? mie imi place sa cred ca exista IAD si RAI si pedepse pentru toata lumea rea:Dunii oameni spun ca nu, dar, oare moastele cum pot exista? de minuni nu mai spun:Dce...? (mai mult)
Cum sa incep...pai.port aparat dentar, sunt frumusica.si azi am fost la control oftalmologic si am aflat ca trebuie sa port ochelari.de saptamna viitoare voi purta ochelari tot timpul.Si partea buna.? (mai mult)
Unde pot vedea "Marele castigator" ( Antena 1 )? Sau este in reluare la TV? Cand? Multumesc.
Eu sunt la episodul 47 in Naruto dar totusi inca nu a aparut deloSasuke. Kam prin ce ep apare?
Sall ati putea sa mi spuneti ce as putea face daca la Romania PES 2010 imi apar numele echipelor si jucatorilor alan dala
Stiti niste melodii hip hop :>
Sunt in cl.6! Unui baiat (cica) ii place de mine.Suntem in aceeasi clasa si unele fete, baieti mai fac unele glume proaste ca eu cu el suntem impreuna si de genul asta.Eu nu-l plac pe el. El "ma...? (mai mult)
Stie cineva unde pot gasi filmul sau un documentar facut despre mount st. helens?
Daca uleiul de masline e facut din masline, uleiul de bebelusi din ce e facut?
Super glue: de ce nu se lipeste de interiorul tubului in care este vandut?
Cine stie site cu statusuri mai noi(dragoste prietenie triste)INDIFERENT dau funda!
Zebra e neagra cu dungi albe sau alba cu dungi negre?
Se spune ca unii copii platesc pentru greselile parintilor. O fi adevarat? De asta sa imi mearga mie rau mereu? Astept raspunsuri motivate. :)
Fundaa! Salut TPU era un joc Care incepea parca cu "D" ceva in genu ca metinul numa ca mai simplu tot asa care il descarci! Nu stie cineva cum se numeste si inca o data funda!
Care stie coduri pentru gta san andreas sa stai rezemat de masina in timp ce fumezi sau rezemat de masina fara sa fumezi? mai multe coduri din astea daca se poate? fundita
Vreau sa prepar un remediu naturist dar trebuie sa folosesc alcool alimentar.banuiesc ca nu e vb despre spirt, ca ala e medicinal. ce este alcoolul alimentar? bautura? tuica ceva? chiar nu stiu,...? (mai mult)
Vi'se pare si voua cum mi'se pare mie ca Miley Cyrus este cocosata?
Buna ma puteti ajuta cu ceva? Trebuie sa fac o compunere despre o prietena de-a mea in engleza am scris eu ce am scris dar nu mai imi vine in minte dati-mi adj sau scrieti-mi ceva despre prieteni dar daca...? (mai mult)
Funda! Care aveti lg kf600 si stiti cum se schimba melodia la mesaje?
De cand am intrat in clasa a V-a ma simt nervoasa mereu si ma cert cu parinti in fiecare zi. De ce? Muncesc prea mult sau nu m-am obisnuit cu programul de scoala inca?
Daca de exemplu opresti timpul si ramai singurul care se misca inseamna ca si caldura si frigul se opresc si cand tu te misti cand e oprit timpul ce simti? Caldura sau frig?
As vrea si eu niste versuri triste. Relatia nostra s-a terminat din cauza mea. Am gresit mult, el inca ma iubeste, dar nu ma poate ierta. Poate ii mai trebuie timp, dar pana atunci va rog ajutati-ma!...? (mai mult)
O fata cenusie cu jarul ochilor in pletele negricioase a fost osandita odinnioara sa i se reteze capul cu securea, pentru o greseala. Pe vremea din poveste, stapanii puteau sa scurteze viata cui pofteau,...? (mai mult)
Cum e la scoala? Mie mi se pare mult mai greu!:( Nu stiu de ce dar sunt foarte obosita si la ultimile ore nu mai am nici un chef.
Vreau si eu statusuri care sa ii poata arata fostului meu ca ink il iubesc si ca alta ca mine nu o sa mai vada:(pls s. o. s. j poate sa fie si ceva nu extrem de tragig...nu stiu sak e bine sa stie ca sufar:((plss? (mai mult)
Cum se numeste melodia de la inceputil video ului? http://www.youtube.com/watch?v=_puP6zFSnvs
Salut am si eu o intrebare.Maine dimineata plec la unguri, Szeged sa-mi caut ceva haine, adidasi etc, Dar nu stiu mai precis unde sa ma duc.Este vorbit tot, la Szeged merem.Stiti careva magazine cu...? (mai mult)
Punctele negre si cosurile o sa dispara de la sine? Nu vorbesc de cosuri care mi-au aparut acum 2 zile. Si inca o intrebare: Mi-a aparut un cos mare si rosu pe obraz.Cum sa scap de el? Il am de 2 zile...? (mai mult)
Ce parere aveti despre melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=VprGHf3-144&feature=related?;;)
La şah regele are voie să ia regina? Am auzit că nu are voie deoarece este gentleman:))
Arbitrul polonez de ieri de la Steaua i-o fi favorizat pe macaronari, doar pentru ca-s catolici de-a lor?
Sunteti fericiti ca a inceput anul universitar? Succes in anul nou universitar!
:X Mi-am dat piercing in buza acum 3 zile :P si nimic rau, nu s-a infectat, sunt foarte atenta cu el. Mi-l-am dat singura acasa cu acul si inca nu am cercel, dar stau cu acu :)) mereu il dau cu...? (mai mult)
Buna as vrea si eu sa stiu in ce an a nins in noiembrie cel mai devreme, dau fundita:)
Spuneti-mi si mie niste filme de groaza.Plz! Funda
Salut.Cine imi da si mie un cont pe metin2 ro de la lvl 40 in sus? VA ROG MULT! Bagati adresa tamas_ionut99@yahoo.com VA ROG SA-MI DATI UN CONT! aaa si sa fie pe server pegasus.Multumesc
Va rog si eu frumos imi poate spune si mie cum se numeste melodia aceasta? http://www.220.ro/vedete/Miley-Cyrus-Nud/ndSRczwcat/ Multumesc anticipat:)
pe hi5 cum poti face monede? in afara sa le cumpar cel mai bun raspuns funda
Este posibil ca averea Bisericii Ortodoxe romane sa fie 3 miliarde euro? cifra vehiculata recent in presa...
Dau FUNDA! Am un lg kf600 si caut teme pentru el de ceva timp...care ma puteti ajuta?:)
Cum iti dai seama daca un baiat te place cu adevarat sau e doar vrajeala?
Ce inseamna pirateria?
Care sunt cele mai populare jocuri de carti din Romania?
De unde pot gasi bratari silicone? sI bratarile impletite? Dau funda...
Am auzit ca dupa doua furtuni puternice apa de mare este mai calda? Care cauza, de ce? :) extrem de curioasa, mersi de raspuns, funda :*:*
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?