Hey.La samsung corby de pe ce site pot sa iau un joc cu zaruri asemanator cu cel de pe lg cookie? sau cu paharul cu apa? Da-ti link.Mersii. Funda
Buna ! help me! dau funda o fata are o melodie faina si nu vrea sa mi-o trimita si i-am zis ca nu am nevoie sa mi-o dea ea ca o caut pe net si ea o zis ca nu se gaseste pe net ca nu stiu cine un barbat...? (mai mult)
Care a mai jucat ladu popular? E gratis cumva?:-s
cand imi sterg mailurile din inbox raman in trash.insa mai am un id mai nou si nu raman, se sterg definitiv. pot seta cumva sa ramana in trash:D? un pic de ajutor va rog:)multumesc!
Cine imi traduce si mie versurile in romna la melodia jennifer love hewit- love will show you everything! dau fundita! va rogg
Are cineva un cont de lady popular de cel putin lvl 5 pe care nu il mai foloseste? Dau fundita :x! Dar sa imi trimiteti datele contului si mailul pe care v-ati creeat contuntului (daca nu l-ati scris la...? (mai mult)
Ajutati-ma pls! nu imi mai functioneaza routerul, brusc.deci am intrat joi si vineri nu a mai mers si nu stiu c are:(am mai avut probleme, dar nu de genul acesta, adica doar nu aveam acces la internet,...? (mai mult)
Imi puteri face un comentariu la poezia asat va rOog: Chiar si-atunci cand scriu stihuri originale nu fac decat sa talmaces. Asa gasesc ca e cu cale. Numai astfel stihul are un temei sa se-mplineasca...? (mai mult)
Cum pot schimba parola pe yahoo messenger? dau fundita
Cum pot sterge intreb care le-am pus aici/as vrea sa sterg una.mersi
Voi credetsy in BlodyMary? eu nnnope:))
am si eu o mica intrebare:D.de ce copii in ziua de azi stiu mai multe lucruri decat adultii.stiti la ce ma refer...
Cum pot sa fur la Barn Buddy daca vecinu are caine va rog:D FUNDa:D
Neata.cam cat ar costa un intinzator pe o bicicleta dhs?
Are cineva conturi pe Lady Popular care nu le mai foloseste si e asa de dragut/a incat sa mi-l dea mie?;;) Preferabil de la lvl 5 in sus. Trimiteti-mi mesaj ca sa nu fie public contul. Dau funda!:x
Cum imi sterg contul de pe hi5?
Cum se instaleaza windowsul? am cautat pe google insa nu prea mi-au fost de ajutor informatiile.am cd cu windows XP.
[funda] Buna care ma ajuta si pe mine?; ; ) Am niste prtn pe hi5 care au la comentarii fotografii: 4456 de comm`uri Si au in total 4 poze:| Si m`am uitat si la comm`uri si au maxim 100 si ceva de comm`uri...? (mai mult)
Salltpu... voi credeti in astrologie?
Care e faza cu acei ochelari imensi de soare cu care multi dintre voi va fotografiati?
TPU. va rog ajutati-ma, cum pot sa imi pun pe hi5 la Profil o poza inloc de Skin. sa fie poza pe profil. uita-ti un exemplu http://hi5.com/friend/p139167642--Raila%20♥--html FUNDA daca imi dati un rapsuns...? (mai mult)
Va jucati Ourworld?:>:>:>
Cine are telefon de vanzare sony ericsson w715?:)
Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato, Justin Bieber?
E adevarata chestia cu ti se intoarce roata?
As vrea un site cu tutoriale photoshop in limba romana, dar nu usoare, ceva cu nivel de difivcultate mai mare.
Credeti ca se poate sa existe o modalitate de a pastra legumele(barn buddy) http://www.youtube.com/watch?v=pQIcEPJJfo8 stiu cum face el le cumpara cu o combinatie de taste; imi iasa si mie; dar dupa ce...? (mai mult)
Da deci cred ca stresez deja...Cum nu am adresa de mail confirmata nu pot da nici mesaj pe privat! Deci nu pot vorbi cu RalucaTPU. Ce sa mai fac? Sincer nu mai stiu nimic! Ma poate ajuta cineva? Poate sa? (mai mult)
Ce alegeti intre iOrbix si Hi5? Care credeti ca e mai bun:D?
Cine e bun la fifa 2008? sa lase id aici sau sa dea add la fifamasterx... nu prea m rival va anunt
Salut, am o intrebare, eu o sa-mi iau laptop si nu stiu de care ori asus ori toshiba, si nu stiu care mai bun, sau cum functioneaza, va rog, please help me?
Cine canta melodia asta si cum se numeste melodia? http://www.youtube.com/watch?v=u5YsGyzV938 un link va rog cu toata piesa!
FUNDA urgent... dati-mi si mie un site de unde pot downloada movie maker gratis...
Cum pot sa schimb numele cuiva pe mess? adica de ex. daca la mine in lista imi apare petrica butoi, pot sa-l schimb sa-mi apara sticluta marian(era un exemplu)?!
Ce stiti despre baietii de 13 ani?
Cine ma ajuta cu o prezentare pentru balul bobocilor? Macar cateva idei, nu neaparat in intregime...as vrea sa fie mai diferita, nu asa banala :P funda pentru cele mai bune idei sau pentru cea mai buna? (mai mult)
Este buna cartea"cresterea in inaltime"de gabriel lungu? sau e doar o minciuna?
Hei all. cat ar costa un intinzator bicicleta dhs?
Care e cartea voastra preferata ?
Intrebare intrebatoare: cat inseamna 1+1 in comparatie cu universul? Si noi, oamenii, insemnam ceva? Cel mai elaborat raspuns castiga:D "TRATATI SUBICTUL CU SERIOZITATE"
NU E TEMA! Cum se zice in engleza la limba(in sensul de limba din gura)
Ce vrea sa insemne "tot ce zboara nu se mananca"?
Hey! ziceti-mi si mie niste siteuri gen missbimbo, ma-bimbo, etc. dar mai multe in romana si sunt bune si in engleza...va rog dati-mi :X multumesc anticipat :*
Dau fundita! unde pot gasi cartea"Totul despre cresterea in inaltime" de doctorul Lungu Gabriel, in brailaaa? va rog sa ma ajutati, chiar am nevoie!
Google sau Gugle?; x
Care este cea mai mare problema a vietii tale? Care este intrebarea la care nu mai gasesti nici un raspuns?
Urgent! Doar pentru cei din Timisoara E vorba de caini! Buna TPU, sunt un baiat din Timisoara de 12 ani. Imi doresc foarte mult un caine dar nu suntem in cea mai buna situatie financiara... Rasa mea? (mai mult)
Http://xat.com/SpaceMusic_radio daca vreti sa ascultati muzica buna si sa stam de vorba va astept sa intrati pe chat
am 16 ani si o problema cu inaltimea, si cu kg...am 1, 60 si 53 de kg:|e cineva care a incercat sa inoate si sa joace basket si s-a inaltat? daca da, scrieti-mi!:Dfunda!
Cine e la liceu de arte din buzau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!