Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Salut. Am nevoie de ajutor la un exercitiu pentru sora mea mai mica, nici eu nu stiu sa ii explic. Stiu ca nu e un site pentru teme dar are nevoie de ajutor. ...? (mai mult)
Niste chestii funny, please. fundita:D
Daca adorm cu telefonul in mana, el fiind cu clapeta deschisa, se poate strica?
Pareri? http://teodora45.deviantart.com/#/d2z0zte
Buna TPU imi spuneti va rog niste jocuri virtuale mersi fundtita
Sunt in clasa. a 11 a la un liceu cu filiera tehnologica, profil resurse nat.si protectia mediului, specializare teh.in analize prod.alimentare.Imi place acest lucru plus ca am niste profesori super de...? (mai mult)
Cine imi zice la barn buddy cum sa fac rost de fertilizator mediu fara sa il cumpar sau sa il iau de pe pagina de la altii ca am cautat o groaza si nu gasesc exista trucuri daca da sa-mi ziceti multe ca...? (mai mult)
Pot face o crestere mai rapida la plantele de la barn buddy(fara fertilizant) de exemplu daca exista un speedhack sau ceva de genu. spuneti-mi daca e o solutie.2mai am o intrebare :cum se poate proteja...? (mai mult)
Bai, mai extista vre`un truc de mituire a cainelui de la barn buddy? X( ca am un vecin care ma tot fura X( X( si am mereu mancare la caine :-l
Cine poate sa imi spuna ce trebuie sa fac pentru a remedia problema are FUND0i; x! Cand joc Cs tot din 5 in 10 secunde mi se blocheaza si am lag mare...scriu in consola rate 25000 si tot asa merge... din? (mai mult)
Parerea voastra, cum vi se par arabii?:-?
Am implinit o luna de cand mi-am facut prima oara contul pe TPU! Voi de cat timp aveti contul? Astept raspunsurile voastre.
Ce parere aveti despre acest status?"""foaie verde busuioc tu dai buzz eu dau ignor„„„:))
Cum pot sa imi modific unele date ale profilului, respectiv imaginea mea?
Imi dati si mie un site de pe care pot download-a Dab3?
De Ce program am nevoie pentru a transfera muzica din Pc in telefon( fara bluetooth)... fundita:X
Hi tuturor.sunt cam noua pe aici dar am o intrebare sunt indragostita sau cel putin asa credeam.chestia e cam asa am un prieten de aproape 5 luni.am avut probleme inca de la inceput cu parintii mei pentru...? (mai mult)
Voua care va place barça sau real madrid? :D
Cine imi da un site de pe care pot downoalda photoshop gratis?
Ma pot sterge din lista cuiva de mess fara ca el sa ma stearga? Daca da, cum?
Pentru baieti: Care sunt gesturile care va deranjeaza la o fata (eventul iubita)?
Ma plictisesc dati-mi si mie idei ce sa fac in afara de a face teme :-@:-@:-@ si in afara sa citesc :-@:-@:-@:-@ ideeile cele mai bune primesc fundita
Ce parere aveti de marirea varstei de pensionare la femei la 65 de ani la fel ca la barbati?! Eu ma bucur, m-am saturat de atata discriminare!
De ce a devenit TPU asa? Nu stiu daca mi se pare mie sau nu dar in ultima vreme din putinii care frecventeaza acest site foarte putini raspund din placere la intrebari, foarte putini raspund pentru a te...? (mai mult)
Dati-mi si mie niste status-uri ca de exemplu Noi doua formam cel mai dulce biscuite cu vanilie!:x;))
Exista pastele antidepreseve:))? nu droguri, nici calmante, altceva exista?
Da-ti-mi ID-ul lui JustLoOkingAround, please! Urgent! =))
Cu cine semeni mai mult? cu mama sau cu tata?
Sunteti de acord ca daca o persoana apropiata voua moare si voi nu o sa-l uitati spiritul acelei persoane este viu?
de ce moartea este mai vesnica decit viata?
Sa nu ne fie de moarte, sa ne fie frica de modul in care vom murii, asa este?
U nu am avut o copilarie foarte "happy". departe de parinti ma rog...ideea e ca mi-am facut niste prieteni care de fapt erau mai mult decat prieteni.ca o familie. Majoritatea mau dezamagit. aveam si o? (mai mult)
Am gasit pe net ca Brd ofera credite pentru studentii in an terminal (Credit10) cu perioada de gratie 12 luni. Zice sa te prezinti cu buletinul si adeverinta de la facultate.Giranti, adeverinta de venit...? (mai mult)
Care credeti ca e cea mai amuzanta intrebare de pe TPU? Eu am ras cu lacrimi la aceasta intrebare :)) http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/azi-am-fost-la-iubitul-meu-si-incepuse-sa-se-dea-pe-langa-fusta-mea-si-in-momentul-ala-i-am-dat-cu-un-papuc-in-cap-si-am/pagina-2.html. ...? (mai mult)
Imi ziceti si mie niste statusuri care sa-i provoace pe cei care sunt online sa-mi scrie! pls, dau funda la cele mai multe:*
Caut jocuri cu avioane de strategie cum ar fi avionase pe caiet de patratele dar pe net caut dau funda
Am o fobie cu referire la vene proeminente, imi vine rau cand le vad, sau cand aud de vene sparte sau, etc Mai are cineva fobia asta, stie cineva cum se numeste?
:)Funda! Care ma ajuta si imi da un site pe care sa vad posturile tv din romania pe pc!? plz sunt in franta si vreau sa vad postul acasa tv si national tv!
Hey! S`a juct surioara mea mai mica acum pe laptop si nu stiu pe ce a apasat ca nu se mai vede partea aceea de sus, de navigare etc. decat atunci cand ajung cu sagetuta acolo imi apare si nici bara de...? (mai mult)
Cine doreste sa se inscrie anul acesta in liceul Benjamin Franklin din Bucuresti, sa lase un id de mess.
Asta nu e chiar o intrebare dar...ma rog.As vrea sa-mi cer scuze pentru intrebarea mea anterioara, nu eu am pus-o, a fost tampita de soramea.:)))))asa ca va rog frumos sa ma scuzati...:)))):D
Buna` stiti ceva nume pentru hi5 gen "My House Is Haunted Forever" funda
Buna! O prietena, Denisa, vrea sa`si faca un id, dar nu stie cum... Vrea ceva care sa contina numele ei.Ma ajutati? Multumesc:)
imi ziceti niste siteuri de unde pot descarca albume :S sau muzica
Foarte frumoasa scoala din punct de vedere "plicticos"?:)) Hmm.:-? O intrebare initiala o sa va pun care sper sa luati 10 :)): " Va place la scoala? "; )) TI-ai facut noi prieteni?! Ce...? (mai mult)
Cand ignori pe cineva pe mess ii dispari din lista?
Ce programe de modificat poze stiti in afara de photoshop si taaz?:D FundOi mare!;)
Cateva intrebari :D: 1)Ce culoare preferata ai?:) 2)Ce gen de muzica asculti?:) 3)Stii jocul "Fermarama"?:) 4)Iti place? 5)CE nivel esti? :* 6) credeti ca o sa dau funda?:)) Nu stiu daca dau funda,...? (mai mult)
Vreau sa stiu ce inseamna millf
Ce inseamna "Damn"?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mancare
Cat de multe stii despre obiceiuri culinare, originile alimentelor si nom nom nom?