Cine a fost anul trecut anul 2 la pipp la cuza? m-ar interesa sa stiu cum sunt materiile, profii? cum e profa de franceza? e obligatorie prezenta? pune absente? ma intereseaza deoarece am observat ca franceza...? (mai mult)
Niste statusuri despre ochii albastrii. Ex: ochii negri sunt frumosi ochii verzi sunt mincinisi ochii albastrii si caprui fura inima oricui...:X. Multumesc anticipat.
Da-ti-mi va rog niste statusuri superbe. Ceva de gen:Am clasa si de nimic nu imi pasa. Mai asa mai speciale sa nu le gaseasca toata lumea pe net. a si va rog sa nu imi spuneti sa le fac eu;)!
Ce parere aveti de asta : http://rabdareapietrelor.blogspot.com/ sfaturile sunt binevenite!:)
Urgent:D:)Buna! As vrea daca exista fonturi pentru photoscape si pentru mess gen:graffiti? Daca da dati mi linkul si explicati-mi cum sa bag fonturile! Si daca exista si mai multe "inimioare", "fete" etc....? (mai mult)
De ce cand vreau sa raspund la intrebari imi apare asa"Pentru a posta acest raspuns, te rugam sa confirmi adresa de e-mail folosita pentru contul TPU.ro Pentru a retrimite e-mailul de confirmare click...? (mai mult)
Va rog frumos as vrea sa stiu si eu cum as putea sa iau legatura cu o persoana care sa ma ajute. Vreau sa ma angajez ca promoter in cora pantelimon, carrefour colentina, etc. Sau daca puteti voi sa ma...? (mai mult)
Hey TpU! Am gasit acum o saptamana un sait pe care puteai sa iti faci propriul tau test ( sa scrii tu intrebarea, variantele de raspun si pe care poti sa il trimit prietenilor ) stiti din intamplare care...? (mai mult)
Voi cat stati la PC (cate ore din 24)
Acum cateva zile mi-am facut cont pe zorpia ca nu aveam ce face:))cum il anulez? stie cineva? funda
Am si eu o problema, daca ma puteti ajuta.Nu pot sa inregistrez numarul orange primit de la avon pe site'ul lor.de ce? Imi scrie ca numarul nu apartine retelei orange
Pana la urma care verbe se conjuga cu "avoir" si care cu "etre"?
Cum aflu panta unui acoperis
Nu stiu de ce dar am impresia ca in ziua de azi nu se mai apreciaza talentul si calitatea. Un motiv clar pentru mine ar fi muzica. Muzica rock inseamna totul pentru mine, muzica e viata mea, si...? (mai mult)
Am o cerinta la o tema care suna cam asa: "Concepe 5 fraze neconventionale pe care un profesor le poate utiliza la inceputul orei in clasa pentru a crea o atmosfera agreabiala." Va rog cateva idei, imaginatia...? (mai mult)
cine ma poate ajuta cu un citat despre carte comentan in maxim 15 randuri? multumesc:*
Cine stie bancuri foarte tari?
Pana la ce ora e deschis la real azi? Dau funda! urgent!
Cine joaca petville pe facebook? vreau cat mai multi prieteni acolo. FUNDA
Hei e ceva rau sa iti faci prieteni pe net? adica sunteti de treaba si chiar as vrea sa ne cunoastem e ceva rau?
stiti vreun site roman de unde pot sa-mi procur costume din naruto shippuden? sau un magazin?
Repede niste status-uri de foste prietene care mau copiat?
Cum fac credite gratis pe barn buddy dar pe hi5 nu altundeva Ce program imi trebuie? Inafara de a castiga trofee
Samsung este o companie din: coreea romania spania sau china?
Ecranul unui nokia n97 este: 1.5 latime 2 latime 2.5 latime sau 3.2 latime?
Ce inseamna die Praxils in germana? Si exista cuvantul "jermand" in germana? daca da ce inseamna?
Nokia n97 are: 1 megapixel camera 2 megapixel camera 3 megapixel camera 4 megapixel camera sau 5 megapixel camera
Nokia este o campanie din: norvegia finlanda suedia sau islanda?
O reteta de magiun/ nu ma trmiteti pe gustos.ro ca nu am inteles nimic.
Ce parere aveti despre Alba Iulia? Cum e orasul, oamenii?
Buna TPU :) cum pot sa sterg o intrebare pe site? :) fundita :D
Intre a fi putred de bogat si a fi nemuritor ce ati alege?
pe celalat cont al meu nu mai merge sa dau raspunsuri imi scrie asa sa imi confirm codul de reactivare sa dau un clik, am dat clik si imi arata Am trimis emailul de confirmare la adresa cariba_heine939@yahoo.com.si...? (mai mult)
Sal TPU:X verisoara mea are 15 ani si de curand un coleg de clasa i-a cerut sa fie prietena lui. la inceput nu a stiut ce sa ii spuna pentru ca se gandea ce o sa zica profii, dirigu, vecinii si intr-un...? (mai mult)
Cum sa o apropii pe fata mea, de mine? nu prea ne intelegem, din cauza ca ea are un prieten cu, care eu nu sunt de acord, deoarece sta cu ea numai ca ii da banii, o bate etc.
eu am jucat Neighbours From Hell 1, 2, 5 si le-am terminat pe toate complet e prea tare jocu daca exista 3 si 4 imi puteti zice de unde?
Am o problema destul de delicata...am 17 ani, sunt virgina si am un prieten de 9 zile, care ar cam vrea sa o fac cu el. dar sunt foarte indecisa, deoarece inca nu il iubesc si nici el pe mine; imi e? (mai mult)
O data ce ai devenit utilizator avertizat(suspenda) mai poti devenii utilizator ca inainte sa fii avertizat?
Urgent! cine imi da mai multe planse de colorat cu peisaje de toamna (siteuri) DUNDITA!^-^
Dragii mei, cine se mai alatura mie sa transmitem sincere condoleante lui Cristi_din _Bucuresti pentru greaua pierdere suferita prin moartea mamei sale? Dumnezeu sa o ierte!
Locuiti in navodari? Poate vom fi prieteni
Pentru cei care au cont pe Sunphoto: cum poti sa pui o poza la descriere? Sau un Video? Fundiitzaaa:X:-*
Stiti niste jocuri la fel ca asta :http://www.youtube.com/watch?v=hbVcxHIvYnM&feature=related uitati-va la tot, cine imi da mai multe jocuri funda, sau cine imi da si nlink tot fuda
Vai ce ma plictisesc ceva idei?
Salutare la Toti din TPU! Am o intrebare foarte urgenta si dau funda pentru un raspuns cit mai rapid.Sunt baiat si doresc sa-mi cumpar un telefon, am gasit si modelul nokia 5730 si banii ii am dar nu stiu...? (mai mult)
Hei :D mai nou iubesc fotbalul chiar daca sunt fata, imi place foarte mult fc barcelona.si din curiozitate vreau sa stiu daca ati fost vreodata pe camp nou si daca da cum vi s-a parut, aa si daca v-ati...? (mai mult)
Nu stiti cum se numeste a doua melodie(care incepe la 0.10) din clipul asta http://www.youtube.com/watch?v=dA0_Tz7VI-o? multumesc
Stie cineva cum se fac umbre pe PhotoFiltre? L-am descarcat recet si nu stiu cum se foloseste. Doar stiu sa fac PNG-uri cu acest program. Daca stie cineva, va rog sa-mi si explicati! Multumesc!
Cum am putea opri timpul in loc?
Heiii TPU :*. Stiti cumva cum se numeste jocul acela cu masinute cu telecomanda. care avea icoana cu un fulger? [Nu joc eu e pentru fratimio] Dau funda pentru cei care ghiciti; ; ) :X multumesc :X:X:X:X...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian002 întreabă:
RuxandraBrojboiu întreabă:
gabicoo întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!