Am auzit ca astazi s-au facut ore in loc de festivitati de deschidere a anului scolar. Voi ati facut? Daca da, ce ore?
Nu mai suport! Familia ma cearta de fiecare data, nu am prieteni adevarati ( de fapt am foarte putini ) intr-un cuvant parca toti ma urasc. Inainte nu era asa. Eram o fata apreciata dar acum nu stiu...? (mai mult)
Oameni buni, cei care intreaba de idurile vedetelor, nu mai intrebati care este id-ul lui miley, selena, demi, justin...etc.Stiti de ce sa nu mai intrebati? Pentru ca nu il stie nimeni din romania? (mai mult)
Fundi! Ce expresii cu numere stiti? Ex: a fi cu ochii'n patru.
Buna tuturor. a folosit cineva produsul acesta: SebaMed Care Gel? Imi puteti spune parerile voastre? v-a fost de folos? va multumesc
Care este culoarea voastra preferata?:X:X:X(sunt curiosa ce culoare predomina;;) )
voi ati facut ore azi? la mine la scoala s-au facut 3 ore de dirigentie.la voi?
Credeti ca "pup" exagereaza cu intrebarile? pe mine nu ma deranjeaza intrebarile ci faptul ca pune multe asemanatoare!:D
Buna, Am aproape 19 ani si de 2 saptamani am inceput sa fac si dimineata si seara cate 80 de flotari in 3 serii (30, 30, 20) si 200 de abdomene in 5 serii (cate 40 pe serie, dar fiecare serie diferita,...? (mai mult)
Hey tpu...plss ziceti-mi si mie la ce ora se intuneca si la ce ora se lumineaza?:)
Unde pot afla notele de la definitivat educatori? Am dat definitivatul la Aurel Vlaicu Arad.
Ok, deci...azi in parc am vaut un baiat care mi-a placut.Mult. Se ddadea cu sk8-ul. Nu stiu cum de numai genul asta de baieti imi plac( ma refer la stilul plin de adrenalina dar sa trecem la subiect).? (mai mult)
Maine am prima ora de franceza din acest an si ii voi oferi profesoarei un buchet de flori. Ce ii pot spune cand ii ofer florile profesoarei? In limba franceza desigur. Ceva frumos.Va rog. funda
Care este opinia voastra despre Singur pe lume de Hector Malot? Fundita pentru cea mai lunga si explicita.
Salut,, nu sti de unde pot gasi niete vehicole la FarmingSimulator2009 ca m-a vazut pe yutube ca are tot felul de vehicole.
Ce credeti despre autosugestie si gandirea pozitiva in general? de exemplu, cand mananc o ciocolata si ma gandesc ca "vai, ma ingras", chiar se depune.alteori, cand o mananc fara niciun stres, nu am...? (mai mult)
Buna la toti! As avea nevoie de un site(link) cu toti termenii si diefinitiile de mate, clasa a7a. Destul de urgen! Mulutumesc enorm celor care ma ajuta:)
Ce parere aveti despre melodia Andreei Balan : Trippin`. Funditsssa
Care e materia ta preferata? promit funda:x
De ce nu ni se da voie cu apa sau oricare alt lichid in avion?
Vi se pare normal ca la fiecare raspuns dat de majoritatea user'ilor de pe acest site sa puna la sfarsit : fundita?; primesc fundita?; merit fundita? etc? Raspunsurile pe care le dai trebuie sa ajute...? (mai mult)
Hey! As vrea sa imi dati niste versuri/mesaje de prietenie in spaniola si in engleza. Cele mai multe(si frumoase) primesc funda. Mersii:*
Cam cat costa un ghiozdan de la puma?
Funda! Care sunt formele de plural ale omonimelor:corn, arc, masa, nivel?
Sunt foarte indecisa! Am la dispozitie o singura saptamana sa ma decid la ce facultate vreau sa merg.Am doua optiuni:medicina sau drept! Sunt clasa a 12-a, insa dupa cum am mai spus, intr-o saptamana...? (mai mult)
Cine are o invitatie pe IPLAY.Ro sa adauge Id meu Scooby_Ever iar pretul e discutabil
Imi spune-ti va rog niste jocuri mai noi(pentru fete)?
Imi puteti explica, va rog, despre ce este vorba in jocul "Small world " si "OurWorld". As vrea sa stiu si daca este gratuit, cum se joaca si daca platesti. Va multumesc mult!
Ce faceti cand va plictisiti ?
M-am mutat in Brasov de doi ani.La inceput mi se parea firesc sa fiu tratata cu raceala de catre noile cunostinte.Am crezut ca e doar o perioada de acomodare.Intre timp, am crezut ca am reusit sa atrag...? (mai mult)
Ştiţi dacă sunt anul ăsta reduceri la abonamentele TPL pentru elevi?
Buna ...cine stie site-uri cu exercitii la mate REZOLVATE :D... pls trebuie sa le dau maine si am de facut 100 :(( 50 de algebra si 50 de geometrie mersi:*:*
Cum pot sa fiu mai apreciata la scoala? Adica colegii sa vorbeasca cu mine des etc. Sunt mai izolata, dar sunt buna si intelegatoare. Inafara de aceste calitati, ce sa mai adaug ca sa acopar defectul...? (mai mult)
Funda! Unde gasesc un site cu orare care le pot trage la inprimanta? Daca puteti sa-mi dati likul va rog! Ms TPU :D
All la barnbudy mi-a disparut caine si porcu.:)) ve pot sa fac sa mi recuperez?;) funda.;;)
Buna:*. Cam ce inaltime ar trebui sa aiba o fata la 14-15 ani?
Ziceti-mi si mie niste telefoane Nokia modele mai noi. Dau funda la cel mai frumos telefon;;).
De ce nu imi vine mail-ul pentru a putea sa imi confirm contul? Am dat de vreo 10-15 ori trimitere. zice trimis. Adresa de mail e corecta, am verificat in bulk, spam, inbox, trash...
Credeti in superstiti? Ce superstiti stiti? Vreau sa scriu in blogul meu despre acest subiect si as vrea sa stiu parere voastra vizavi de superstiti si ce superstiti stiti.
Cum a fost prima zi de scoala? (pentru. cei care merg la scoala)
vreau sa intreb si eu in special fetele voua plac astia chei? eu chelesc luama-r naiba si n-am nici 17 ani adica is deja chel prin parti si ma bate gandu sa ma tund chel decat asa. as vrea sa stiu...? (mai mult)
Am citit niste intrebari pe site iar aproape la toate cei care erau din Carasebes erau descrisi ca manelisti, fratii lui Fernando, etc, dar voi cei care va bateti joc de Fernando nu va luati si de ceilalti,...? (mai mult)
Cum a fost prima zi de scoala? V-ati revazut colegii? Cum sunt? S-au schimbat mult? Nouatati pe la voi? La mine a fost frumos, mi-am revazut o parte din colegi, unii schimbati altii au ramas la fel, ...? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste fundul la pasare ca exista o denumire...
Cum sa fiu mai ...bagata in seama la scoala ca sa zic asa. adica recunosc ca sunt mai izolata si nu ma bag in grupuri. dar asta nu e singurul motiv : nu ma bag pentru ca...colegii nu imi zic sa plec etc? (mai mult)
Ce inseamna "pixie"?
Cum se poate emigra in Canada? Ce acte ar trebui? si daca se obtin usor vizele pentru familii cu copii.
Sărut mîna tuturor doamnelor&domnișoarelor ce părere aveți despre masajul picioarelor?
Il visez pe tatal meu incontinuu care din pacate a murit acum cateva luni, visez ca ma intalnesc cu el si plang mereu in vise. Ce vor sa imi transmita visele astea?
E cineva din comuna Belcesti, judetul Iasi?:D Imi poti lasa iD?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Neagracaceara întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?