Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Ce rol au imaginile motrice (dinamice) intr-un text? :)
Nu stiti ceva site-uri asemanatoare cu Radio-Light pentru a pune muzica pe hi5? Inafara de wwww.slide.com. multumesc anticipat! funda [. xD.]
Buna TPU Vreu daca se pote parerea voastra despre hi5 meu, poate imi mai dati si niste sfaturi ce trebuie sa mai adaug sau sa sterg. http://kannonion-nic.hi5.com Ms de ajutor
Salut, toata lumea: Daca aveti imiginatie, (ca mie mi-a cam pierit) puteti sa ma ajutati cu cateva idei de id-uri sau de hi5? Apropo numele meu e Madalina.
Ziceti-mi si mie niste commenturi pentru poze :D. mi s-a dus toata imaginatia :D! funDa :*
Din punctul vostru de vedere, e mai bine la internat sau in gazda? Ce parere aveti?
Acum in 2011, cu examenele pentru liceu cand se da? si mai este optiunea aia in care trebuie sa alegi intre geografie si istorie? daca da, ce alegeti? dau funda:|
Cunoasteti vreun site gen http://www.myheritage.ro dar sa nu fie nevoie sa descarci nimic?:)
Buna TPU as vrea sa stiu cum poti fii expert TPU si daca cu multe fundite as vrea sa stiu cate am vazt la unele pers care aveau vreo 700 de funda si nu erau experti:) pls rassp:P
Vreau si eu mai multe stt triste... da nu de emo.plz :X funda:X
Fumati? Daca da, de la cati ani si ce fel de tigari fumati.:)
Cum se numeste melodia asta? http://www.youtube.com/watch?v=Ve99JxFhgH0
Mai stiti si voi alte jocuri gen World Of Warcraft, Sims 2; 3, Counter Strike? Funda :X
Ce ineamna cand gasesti verigheta unui mort(de 1 an jumate), pe mormantul lui iar dupa ceva timp dispare din locul in care i'ai pus-o(in pamant), langa cruce.
Cine mai este si urata asta:Sexy Braileanca?
De ce sunt atatia prosti si inapti pe siteu` asta? dau stupiduri fara motiv, pun niste intrebari de toata jena, nu gandesc cand fac un lucru etc etc.Ma intreb de ce adminii permit sa isi creeze conturi...? (mai mult)
iar eu... vreau sa comand o carte de pe Librarie.net si problema e ca eu sint din Moldova (Republica Moldova) si problema e ca daca komand pe net mi-o poate aduce aici sau trebuie sa o iau de la? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cum e la Facultatea de Litere si Stiinte ale Comunicarii, Iasi? Imi doresc foarte mult o cariera in jurnalism. Tin sa precizez ca liceul meu era specializat pe economie, ceea ce am...? (mai mult)
Ce se intampla cu site-ul asta? De vreo 2 saptamani, nu mai pot da un raspuns sau sa pun o intrebare fara sa imi apara sa confirm nu stiu ce si sa retrimit pe adresa de email o confirmare. Acum am iesit...? (mai mult)
Mi-am luat sims 3 de pe net. L-am instalat si cand il deschid intru acolo sa imi aleg orasul si imi zice ca nu am copia valida a simsului si daca dau ok mi se inchide :(( PLSSS help dau funde voturi...? (mai mult)
Va bucurati ca incepeti scoala? Eu da!
Pot vedea cine mi-a vazut profilul pe facebook? Daca da, cum?
Buna tpu.ro...Deci am o intrebare care nimeni nu a putut sa-mi raspuna la ea...As vrea sa vad daca poate cineva sa-mi raspuna.Intrebarea este: De ce se vand pachete cu cate 10 bucati crenwursti pentru? (mai mult)
Am si eu o mica intrebare. De ce atunci cand intru pe facebook, imi iese imediat, si ma pune sa dau login iar si iar. Sa fie ceva legat de pc-ul meu? :-? Dau funda + vot!
Ce credeti ca Becali, il va lasa pe Ilie Dumitrescu sa-si faca treaba sau va incepe iar sa vorbesca in plus.
Stie careva ce cod corespunde parfumurilor "J. LO-Glow After Dark" si "Calvin Klein-Euphoria" la F&M?
..am si eu o problema:inainte, cand respingeam un apel, primeam mesaj "a`ti avut un apel de la.". Acum nu stiu ce am facut si nu mai primesc...cine ma ajuta?(vreau sa precizez ca st in reteaua? (mai mult)
Voi la ce lvl sunteti la Barn Buddy? Eu la 71. Funda:*
Eu intru acum in clasa a VII-a. Imi puteti spune ce se invata la fizica? Este grea sau usoara?
E cineva din Galati? Daca da, spuneti-mi in ce scoala sunteti.Eu sunt de la CNVA.
Ce frizuri de baieti stiti? (Aratati toate modelele prin poze si scrieti numele frezei daca il stiti :D)
Ce parere aveti despre samsung corby txt http://www.mobilegazette.com/handsets/samsung/samsung-corby-txt/samsung-corby-txt-1.jpg
Joe, Nick sau Kevin Jonas? Care vi se pare cel mai dragutss? Si De ce?
E cineva care locuieste in germania (copii/adolescenti)? Cum v-ati integrat? Unde in Germania stati? Care e moda pe acolo(nu in materie de haine :muzica...etc) Va astept sa vorbim!
Buna tuturor de pe TPU. Am o curiozitate mare si vreau sa stiu daca e cineva pe aici care sa ma ajute. Vreau si eu sa aflu de cat timp am id-ul de messenger adica cand a fost creat mai exact. Dau fundita...? (mai mult)
Ce inseamna LCD?
Idei vă roooog! Unei prietene îi cade părul foarte rău. Ce să ia să nu-i mai cadă aşa rău? Ştiţi ceva remedii dar care să nu dureze luni de zile până se vede un rezultat? Cu ulei de ricin...? (mai mult)
Cine imi da si mie un site de pe care pot downloada sims 2? Fundita
Salut TPU:)! Cine e fan "The amazing race"? Ce sezoane ati vazut? Ce echipa va placut cel mai mult:S? spuneti ce vreti despre emisiune... vreau parerile voastre:) ofer fundita:D
Cine canta melodia asta: http://www.youtube.com/watch?v=ubE8JqnJ1os Melodia aia in care canta e ie nanana? (nu remixu) un link va rog cu melodia originala...;))
Unde se pun salvarile la gta san andreas
Cuum ajungi sa iti faci pe youtube canal din ala fain? adica. la cate vizualizari?:D
Cine stie cum schimb limba la Mozilla Firefox? :-?
Ziceti. mi si mie niste retele de socializare gen hi5, facebook, twitter, sau siteuri prin care poti sa. ti faci prieteni, sa te joci bllaa:-@.
M-a adaugat cineva pe mess, l-am acceptat, dar apoi l-am sters. Nu i-am dat ignore, ci l-am sters. In "ignore list" nu este :(. Exista vreo sansa sa-l mai am in adresa? Please help.
Stiti cumva daca exista vreun program unde poti citi documente pe tot ecranul (full screen), si unde poti atasa ceva gen semn de carte sa stii unde ai ramas cand intrerupi studiul? Daca stiti spuneti-mi...? (mai mult)
Urmareste cineva ‘The Vampire Diaries’? Merita?
Ce windows aveti?
Am anteles ca an Focsani este o firma care monteaza contra arcuri la autoutilitare cine stie sa a mi dea si mie o adresa, nr de tel. multumesc
Sincer, n`am stiut unde sa pun intrebarea asta. Am si eu o problema cu mobilul :). Am un Nokia 2330, in mod normal[sau din cate stiu] intr-un sms incap 160 de caractere, nu? Dar la mine merg doar...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?