Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
O prescurtare pentru numele marian stiti?
Stiti un site unde pot citi carti online? Dar pe site-ul asta http://www.carteaaudio.ro/index.php?page=acasa cum gasesc cartea pe care o caut? Fundik :*
O prescurtare pentru numele marian? care ar fi :S?
Buna din nou cititorilor! dupa cum stiti sunt venita cu idei proaspete mereu, chiar daca nu sunt de mult nu e nimic. am o intrebare! o fata de la noi are vreo 12 ani si se crede pitipoanca mereu si are...? (mai mult)
Funda! Cum sa fac la Sorority Life cu banii mei cash? K mereu cand ma ataca cineva. eu pierd bani multi de ex 21 000. Nu prea as mai vrea sa ii depozitez la banca. ca mai mult pierd. Voi ce ziceti?
Unde trebuie sa apas ca sa adaug mai multe foto pe facebook?
Pana la Paste, vreau sa fac rost de bani pentru un calculator, nu laptop! Imi trebuie 20 si ceva de milioane! De Craciun, de Paste, de Sf.Ion, de ziua mea, de colindat, de Mos Niculae! De aceste sarbatori...? (mai mult)
Ce sa fac? Criza financiara ne ataca pe toti si desi am numai 15 ani, incep sa o simt si eu.Parintii nu mai au aproape deloc bani, salariile au scazut considerabil, pe tata l-a dat afara de la...? (mai mult)
De ce de fiecare data cand intru pe mess trebuie sa modific scrisul? Sau are calculatorul meu ceva? Nu pot sa salvez sa ramana asa sau ceva?
De unde pot lua Prince of persia the sands of time joc?
La cate pucte devii expert TPU? stiu ca s a mai pus intrebarea, dar vreau sa stiu si sa vin cu alte propuneri, de exemplu la un anumit nr de pucte sa devi boboc TPU, sa nu astepti sa faci sute de mii...? (mai mult)
Un prieten nu ma lasa in pace pe MESS si vorbeste numai despre Metin 2 este obsedat de cacest joc. Ce ar trebui sa fac sa nu mai vorbeasca despre jocul ala prostesc? Multumesc anticipat!
Va rog, spuneti-mi si mie ce pot face p twitter acum mi-am facut contul, j e super, dar nu stiu cum sa-mi pun un aspect din ala, sau nu stiu, cum sa-mi am mai multi follewers, si ce inseamna listed?...? (mai mult)
Cati dintre voi ati citit acest articol? Aveti mai multe informatii aici: http://www.adevarul.ro/locale/sibiu/Judetele_bogate-campioane_la_exportul_de_forta_de_munca_in_strainatate_0_310169413.html ...? (mai mult)
cine joaca metin2 empire mt2?---imi dati si mie un cont nu conteza ce lvl doar un cont {dau funda}
Oare de ce toata lumea spune atunci cand aleg raspunsul castigator: "dau funda" (pare mai degraba o medalie sau panglica)? P. S.: La aceasta intrebare nu veti primi funda. Vreau sa vad cati oameni raspund...? (mai mult)
Cum pot sa fac credite cu imvu mafia?
Urgent, va rog frumos unde sau cum sa fac sa-mi sterg id-ul( cat mai amanuntit). Cineva imi intra pe id-ul meu, iar normal ca mie nu-mi convine. Va multumesc.
Ce fel de jucarii preferati pentru copiii dvs/ nepoti sau verisori? Noi recomandam jucariile educative de pe edukid.ro
Dau funda. Vreau si eu toate mlodiile, daca se poate, ale lui lil wayne. Dar fara cele de pe albumul "rebirth" ca le am :d Va rooog ^:)^.
Care sunt asemanarile si deosebirile dintre oameni si animale in ceea ce priveste agresivitatea? Dau funda;;)!
Ce s-a intamplat cu Atomic? (Canalul TV)
mi-am descarcat jocul metin2 empire mt21 mi-am facut cont si nu stiu de ce nu merge?
Azi voi iesi afara pentru prima data cu mai multi colegi ( am fost noua in clasa anul asta ). Ideea este ca acolo va fi si baiatul de care imi place :X. El nu stie mai nimic despre mine i-am dat...? (mai mult)
Funda:P.Care imi zice si mie niste melodii stil R&B sau Pop da genu ala de melodii faine ca la Selena Gomez, Justin Bieber Sau demi lovado. Da nu de la ei alte melodi asa mai de party!
Ce se poate face cu punctele adunate pe TPU?
Cum adaug coment la facebook la o poza? unde sa apas
Imi zice si mie cum e cu datul timpului ianpoi la barn budy de pe hi5? Deci va rog sa explicati pas cu pas cum se face. si daca mai stiti si alte trucuri, nu ma supar daca la puneti si pe alea:d mersi:*...? (mai mult)
Buna! Imi zice si mie cineva niste siteuri cu jocuri fiindca numai gasesc altele! Cele mai multe si tari site-uri primesc
Cine joaca farmerama si vrea sa-mi fie vecin?
Cine se uita la cartoonnetwork la ed edd si eddy care credeti ca e cea mai tare faza/episod?:Dal meu e ala d sf valentin cand eddy s-a indragostit d scandura si edd d may:)):)):)):))
Mai exista prieteni sinceri? am fost dezamagita de toti.De ce in momentul in care devii mai tolerant de fapt esti luat de prost?
Care sunteti din ploiesti ce licee au profilul de psihologie. Spuneti-mi si mie va rog.Si cu ce medie se intra. Dar pana in 9 ( ma refer la medie). Sau daca mai stiti si licee cu profil de romana-engleza....? (mai mult)
Ce melodii au aparut in ultimele 2 luni:-? pop, dance, urban?
Cum sterg o intrebare mai veche de pe TPU?
Vreau sa invat sa impletesc bratari frumoase dar nu reusesc. Imi trebuie un site cu tutoriale dar sa fie in romana. Cine ma poate ajuta? = Se poate si in engleza. :D
Am vazut acum cateva luni un film cu niste asaini in devenire. Unul dintre ei a fost angajat de un mare barosan si acel barosan i-a zis ca daca vrea sa fie in continuare angajatul lui trebuie sa invete...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cum e la liceul Nichita Stanescu :) Din toate punctele de vedere :d Este uniforma obligatorie? Cum sunt profesorii? Sunt si acolo "pitzi" si "delicventi" :))?
De ce daca ai facut inchisoare cand iesi nu te angajeaza nimeni; iti cer cazierul sau ce! Eu cred ca odata ce ti-ai platit pedeapsa nu mai trebuie sa platesti si afara. Toti ar trebui sa merite a doua...? (mai mult)
Neata! 31 august ora 7:42 dimineata, o zi mohorata, e ultima zi de vara, este un an in care a venit toamna mai devreme, deja este frig afara, ce parere aveti va pare rau ca s-a terminat vara? mie da,...? (mai mult)
Dar voi cine credeti ca va kstiga alegerile? tot sa traiti bine bai gaozarilor!
Vreau sa vand o bicicleta MTB 24 DE VITEZE, rosie, este nou nouta, folosita de maxim 5 ori. Cam la ce pret se dau.multumesc.astept sfaturie voastre. pupici
Ce secrete imi puteti spune despre Benjamin Rojas(Jake si Blake)?
Deci cum sa incep.imi place de un baiat.suntem prieteni.nu ne cunoastem de mult dar cand ne intalnim ne pupam pe obraz. Mie a inceput sa-mi placa de el. O fata a vorbit cu el pe messenger si a zis ca sunt...? (mai mult)
Dau fundita! imi spune si mie cineva cum pot sa castig monede hi5? multumesc
Daca comanzi ceva de pe un site. si acel lucru costa 12 leii... maii platestisi alta taxa? sau nu`? :-S
FUNDAAAA! Niste statusuri despre orgoliu...razbunare? :D Sunt ff orgolioasa :D
Se mai face sondajul "utilizatorul anului" in acest an?
Cine va fi castigatoarea emisiunii burlacul? mihaela sau violeta? ce parere aveti?
Am un LG GD 330 am si cablul de date este instalat dar la conectare ma lasa doar de pe calculator sa pun pe telefon. de ce si ce pot sa fac ca sa pun poze pe calculator de pe telefon? ajutati-ma va rog....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
AndreiDaniel1107 întreabă:
AndreiDuta21 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Spiderman
Ai trait in suspans la fiecare film cu Spiderman? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre acestea!