Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 21 Decembrie 2025 sunt:
Am nevoie de prieteni pe barn buddy. cine se ofera? id:marutza_marutza16, hi5: http://sweety-cool-baby-girl.hi5.com
Am intrat la profil economic si as dori sa stiu: 1. Ce materii se fac? 2 La ce o sa dau teza? 3 Ce rechizite trebuie sa iau in clasa a 9a? 4 Ce parere aveti despre acest profil? 5 Poti devenii...? (mai mult)
Care a fost cel mai neplacut moment din viata voastra?
Cine are cont pe metin2ro si e pe serverul aries? vreau cat mai multi prieteni:**
Cu totii la un moment dat suntem stresati. E normal. Munca, facultate, mai ai si treaba pe acasa. Si apoi, pe langa toate astea mereu intervine ceva. Mereu se complica situatia cand ti-e lumea mai draga....? (mai mult)
In barlad, care este cel mai ieftin si bun calculator? Nu laptop! Calculator!
Au fost atatea cazuri legate de popi si biserica, oare romanii nu isi dau seama ca o schimbare o pot face doar ei prin actiunile lor. Nimeni nu ia nici o pozitie asa ca ne meritam soarta nu? P. S. sa nu...? (mai mult)
Sotia mea implineste saptamana viitoare 28 de ani si as dori sa-i fac un cadou si nu stiu ce. Precizez ca bugetul alocat este de criza. Cine are idei ce cadou sa-i fac rog sa scrie. DAU FUNDA pentru raspunsul...? (mai mult)
Cine joaca Call of duty 2 multiplayer sau GTA San Andreas multiplayer?
Buna va rog muuuult de tottt daca stiti cumva cum se numea ...era un joc pe pc se juca in 2 erau doi omuleti cred unu albastru unul verde si niste caini (dar nu numai caini) care veneau si ei ca sa ii omoare? (mai mult)
Hei TPU. Ce parere aveti despre site'ul www.amdoar18ani.ro. Astept opinile voastre.
Ce parere aveti despre botezul la adulti? Cum este? Sunteti de acord sau nu? Argumentati, va rog.
Care e cantaretul(cantareata)favorita?:D
Salutari, daca m-ati ajuta cu niste statusuri de mass pentru o fata un pic emo... vreau niste statusuri cu un pic de chestie amuzanta in ele; dar nu chesti de dragoste c nu's genu'; niste statusuri? (mai mult)
Sunt in anglia acum si vreau sa stiu daca moove.ro merge si de aici. Multumesc >:D
Ce site. uri stiti cu nautati din hip hop(romanesc)in afara de hiphopkulture si marphahiiphop?
Tantarul are vreun rol pe pamant?
Heey >:D< As vrea sa stiu daca pe Lady Popular poti transfera bani de pe un cont pe al tul;;) Daca stiti va rog sa`mi spuneti cum... Multumesc :*
Cine stie ceva statusuri de prietenie/dragoste? de ex sa faca referire la un baiat care nu stie ce simti pentru el :) sau orice :D fundita la cele mai frumoase >:D
Cam cat dureaza un colet sa ajunga din Romania in Spania?
Ce intelegeti prin citatul urmator "poti sa ai tot ce iti doresti dar renunta sa vrei"
Am scris ceva.merit parerea voastra? eu o consider o ciudatenie dar nu m-am putut opri pana nu am terminat; pur si simplu ma obsedau gandurile.deci incepem: Si in sfarsit adormii. Ca si in seara precedenta...? (mai mult)
Spuneti-mi daca va place vreuna dintre fetele astea si daca vreti plz dati-le si o nota :D? funda daca le dati nota:D?
recomandati-mi niste frizuri rock. multumesc. dau funda :D
Ce provocari stiti? FUndita pentru cele mai multe:*
Voi ce telefoane avetI?(intebarea pusa de plictiseala:D)
Telefonul nokia 7373 are card?
Va place Harry Potter? Daca da v-as ruga sa va inscrieti pe un forum creat de mine: http://harrypotter.hitforum.ro/. Daca vreti doar...
Cati ani are Daniel Buzdugan? Funnnditta!
Hei! cum reusesc sa fure unii pe Barn Buddy din recolte pazite de caine? :-? nu inteleg. farfuria este plina. dar ei totusi fura. fundita mareee pentru cine ma invata si pe mine sa fur :D:D [am incercat...? (mai mult)
Buna;). stiu ca mai este mult pana atunci :)) dar cand este vacanta dintre semestre? in ianuarie sau februarie si mai exact de cand pana cand?:* mersi
Buna! Scriu un FanFic[o poveste dupa un film, carte-Twilight in cazul meu] Este vorba despre bella si edward care se cunosc, sunt oameni, si incetul cu incetul se imprietenesc, . =>love Dar am nevoie...? (mai mult)
Eu trec a 7 a; raspundeti-mi si mie va rog la urmatoarele intrebari: 1.eu sunt a 2 a la nr din clasa ca note(si a 3 a are tot aceeasi medie ca mine)si tot plictisitoare sunt dar a treia este mai mult...? (mai mult)
Credeti in destin sau coincidenta? Argumentati. Sunteti o persoana visatoare sau rationala? De ce?
In clasa a9a... la prima ora de mate/romana se da test? daca Da - se trece nota in catalog?
La inceputul clasei a 6a se dau teste ceva? Daca da, la ce materii?
Cum scap de punctele negre de pe fata repede? si fara cosmetica ceva naturist?
Un westy e bun pentru bloc?
Buna! cine stie de pe ce site pot vedea in romana episoadele drum bun, intreaba-l pe zack si minunata viata a lui hana montana!
Aveti blog? Care este si de ce credeti ca este un blog palpitant, interesant, care poate capta atentia celor din jur? De ce l-ati facut? Si daca nu aveti, de ce nu v-ati facut?
Cum pun poza pe TPU? plz spuneti-mi!;)
Cum imi dau seama ce drivere imi trebuie pentru laptop? As vrea sa le downloadez da nu stiu cum se numesc! Cum fac sa aflu?
Buna! cum imi pot sterge definitiv profilul de hi5? l-am dezactivat, dar daca vreau sa ma loghez, am optiunea de a-l reactiva, ceea ce nu trebuie... Cum sa fac sa fie sters definitiv? Multumesc!
Cum pot sa descarc de pe telefon poze * activan vreun progam bluetootsh pe calculator si care ar fi acela(sa fie gratia )
Sunt noua pe aici si nu inteleg un lucru.Care-i treaba cu fundita, vad ca mai toata lumea se da de ceasul mortii sa primeasca de la altii si vreau si eu sa inteleg care-i rostul ei...
Acum 10 ani(in gimnaziu, clasa a 5) mi-a placut de cineva din clasa mea, dupa ce am terminat liceu am continuat sa tin din ce in ce mai mult la el, il visam mereu noaptea. Dupa patru ani am incetat sa...? (mai mult)
Cu ce fel de incaltaminte se pot porta pantalonii albastrii? infara de tocuri:) funda pentru cel mai bun raspuns
Am o intrebare, cum poti deveni expert TPU? Ca nu stiu cum, dar m-ar interesa.
As dori sa-mi dati cat mai multe linkuri cu chestii facute de mana de copii nu stiu exact cum sa ma exprim, va dau un site cu ce as vrea:http://talentedenazdravani.ro/blog/2010/01/08/sat-de-craciun-epopeea-continua/...? (mai mult)
Ce parere aveti despre E. M. O? Vreau sa aud mai multe pareri.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiDaniel1107 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dulciuri de pe mapamond
Esti un fan infocat al dulciurilor? Vezi daca cat de multe stii despre ele!