Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Cum imi pot schimba fotografia de la profil de la TPU? Va rog raspuns!
Cineva din familia mea a castigat o camera Canon de 10 mgpx.Am introdus cd-ul pentru instalare in pc, si cand intrat in My computer si am dat dublu clic pe program, acesta nu s-a deschis... poate? (mai mult)
Dati-mi si mie va rog siteuri unde sa gasesc desene facute din caractere de ex sabii tigrii etc :D
Buna! Am o cartela cosmote, mai veche, si vreau sa-i aflu creditul. Insa nu stiu cum. Nu-mi spuneti sa sun, pentru ca nu-mi zice nimic, raspunde sta 3 sec si se-nchide. :| Vreau sa primesc mesaje...? (mai mult)
Pentru cei din cta, care vrei sa iesim sa mancam in oras? ca m-am plictisit
Heeeey :x Cum sa schimb culoarea ochilor in photoscape? Detali plzz :o3! [dau funda >:D
Vreau jocuri pentru mobil.sudoku sau oricare.pls funda. am nokia 3500 clasic. in afara de zedge (ca-mi da eroare). mersi mult
Este un joc cu niste gaini care trebuie sa le impusti si sa te feresti, ca ele te ataca cu oua ...stie cineva cum se numeste sau de unde`l pot lua? va rog foooarte mult. dau fundita :)
De ce cind oamenii pierd in fata altora urasc persoanele respective si trec la jigniri dea dreptul necontrolate? Sa fie de vina esecul pe plan sentimental? Spun asta pentru ca nu cred sa ne afecteze asa...? (mai mult)
cine stie de pe ce sait pot avea programul de modificat poze. dau fundita
Haideti ca asta e prea de tot:|. Lasi un raspuns la o intrebare, te trezesti cu acea persoana ca vine si ea prin intrebarile puse de tine pe TPU si iti lasa un raspuns in care te numeste pitipoanca, fara...? (mai mult)
Am constatat ca intre saraci este o solidaritate, nu as vedea niciodata asta la bogati.De ce oare?
Justin Timberlake si-a facut casa in copac http://www.peaici.ro/justin-timberlake-se-distrza-in-copac/ cel mai hoios com ia fundita
Se pot transfera bani pe myyearbook de la cont la cont? Daca da cum?
Cum sterg o intrebare de pe tpu.ro?
Am imprumutat niste bani unor prieteni care pana la urma s-au dovedit a nu fi ceea ce credeam eu. Cum credeti ca as putea sa ii fac sa mii inapoieze tinand cont ca inca vorbim? Ce ar trebui sa le...? (mai mult)
Buna la toti! Care este expresia de tine folosita cel mai des? ex: "Doamne-ajuta!", "Taci acolo", "Damn!" etc:)) funda o primeste cine o are cel mai haioasa pentru mine:P
Cum imi pun Idle? medalie
Voua va vine sa credeti ca, teoretic, mai sunt doar 6 zile din vara si vine toamna?:(( Mie nu, prea repede a trecut timpul parca ieri debea am luat vacanta.Pff,ce parere aveti?
Spuneti-mi si mie niste site`uri unde pot scrie ca aici : Ɩ ℓσʌɛ ʏσʋ?
ajutati-ma dau fundita: deci joc barn buddy pe hi5 si nu stiu ce rost au animalele alea capra calul...si celelalte numai asa sa dai banii pe ele sa zici ca le ai sau? cine stie sa-mi raspunda sa lase? (mai mult)
am o problema mica.nu stiu daca merge sa-mi schimb poza de la acest sait. dau fundita.
STIE CINE UNDE SI CUM IMI POT FACE UN BLOG? DAU FUNDITA
O colega avea pe telefon o melodie super.Am rugat o sa mi o transfere si mie dar nu a vrut. Era ceva de genu : Bum i like your bad sau bum clap clap, nu imi amintesc bine versurile. Stiti ce melodie...? (mai mult)
Dau Funda! Voi stiati de jocul snake de pe youtube? Cum se face?
Vreau si eu imagini cu tricouri. cele mai dragute primesc funda:x
Cine stie mai multe despre jocul supersecret eu acum l-am descoperit sh mi se pare interesant aa funda
Dati-mi va rog niste filme de gen animatie, comedie, sf, aventura.mentionez ca vreau doar numele filmului. funda pentru cele mai misto.
Sunt casatorita de 3 luni dar deja nu ma mai inteleg cu sotul si oricat de mult as vrea sa fie bine nu merge deoarece el este foarte gelos, se enerveaza foarte rapid si este violent verbal si mi-e teama...? (mai mult)
Sa va povestesc...Deci acum zilele acestea, cautam niste pastile de cap si nu le gaseam, iar cand mi-am pus la mana o bratara pe care eu o consideram norocoasa fara ca inca sa am dovada caci chiar este? (mai mult)
am unghiile moi si vreau sa le intaresc dar nu stiu cum... Intrebarea mea este : ce asi putea folosi sa am unghia mai tare? ( mi-am dat si cu 2 straturi de oja... ) si unde asi putea sa gasesc, multumesc? (mai mult)
Cum faci sa repeti o melodie pe youtube...era ceva sa scrii un cuvant in link ...care-i acel cuvant si unde sa-l scriu funda:d.
De ce toata lumea care intreaba ce slujba ai si tu ii raspunzi "La restaurant, hostess" si ei zic"aaa pai nu e bine, aa ce naspa" De ce fuge toata lumea? E ceva de care sa-ti fie rusine sau ce?
Ce parere aveti despre cat de departe poate aduce idiotenia la romani? Eu iubesc mult postul Acasa si mai ales telenovela Impreuna pentru totdeauna.Am si pus o intrebare legata de film.In fine nu conteaza.De...? (mai mult)
Ce credeti despre sfarsitul lumi in 2012?
Care produse cosmetice sunt mai bune:cele de la Avon sau de la Oriflame? dati argumente;)... aa si funda:X
Spuneti-mi va rog frumos un program cu care sa modific un film. AM inregistrat un film de pe TV dar cu tot cu reclame. Caut un program cu care sa scot reclamele, un program cu care sa sterg o parte din...? (mai mult)
1) Care este cartea voastra preferata? 2) Care este materia voatra preferata si de ce? 3) Dati-mi si mie niste site-uri cu teste ( in afara de clopotel ) 4) Rose, Lissa sau Dimitri? ( Academia vampirilor...? (mai mult)
Poti sa stergi o intrebare pe TPU? Daca da, cum?
Vreau sa ma uit la tv deseara pana tarziu. Ce sa fac sa nu adorm? in afara de cafea si ceai verde(mama nu ma lasa sa beau).
Cum vi se pare melodia? Va place?:)
Care credeti ca este cel mai frumos oras din romania? De ce? Si care sunt obiectivele turistice ale orasului respectiv care v-au atras cel mai mult? cat mai multe pareri plz :X mersi:* funda:x
Care este trupa care va marcat copilaria/adolescenta?
Http://www.youtube.com/watch?v=i6SuEqlafaM&feature=related ce parere aveti? nu au dreptate? (parlamentari prosti)
Ce faceati cand erati in perioada studentiei?! Daca s-ar putea as dori si raspunsurile celor care au fost studenti si inainte de Revolutia din 1989, adica in perioada comunismului. Cu ce isi ocupau studentii...? (mai mult)
Abuzati de emoticoane intr. o convorbire?:))
Am 10 ani, dar nu stiu ce carte pot alege ca sa nu ma plictisecs? dau fundita.
Cum pot sa sterg un filmulet de pe youtube?
Vreau si eu statusuri ceva de genu:. Te iubesc pitikut'sSS'a mewa; x Funda
Am meesenger 8, si mai demult stiam o chestie.Stiti nu pot sa dau paste cand vreau sa pun un vers dintr. o mel sau un status luat d pe net, asa acu vine faza...era o chestie care mia aratato varmea mai? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!