Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Cine imi da si mie id ca sa vorbim vreau sa am cati mai multi in lista
Ce inseamna inf?
Cum ti se pare numele personajului din filmulet? Crezi ca i s-ar potrivi mai bine altul? Care? http://www.youtube.com/watch?v=PUVda4BQ2nk Dau fundita pentru cea mai buna idee! Merci!
Ce ati facut in vara aceasta? Eu m-am distrat de minune la munte(cateva zile), aer curat, liniste si am raspuns pe TPU. :)
Ce inseamna inf...mersi:D
Hei.Am avut o relatie de aproape o luna, mi se pare amuzat pentru ca eu nu ma avut relatii ma iscurte de 6 luni, iar vara asta mi-am cam batut joc de baieti:D.Am fost cu un tip foarte ok, si i-am dat...? (mai mult)
Are cineva de pe aici un cont pe Webkinz pe care nu il mai foloseste? Mi-l puteti da mie? Promit ca am foarte mare grija de animalut /animalute.Astept codurile, conturile pe privat....? (mai mult)
Stie cineva cum se numeste jocul asta : [este vechi] E un baiat cu niste sageti si trage in niste baloane. La un nivel erau niste fluturi in loc de baloane, parca...Se downloada si stiu ca se numea cumva? (mai mult)
Care este primul lucru care va vine in gand cand va ganditi la romani?
Ati vazut la hi5? cand scrie cand am lasat un com. Eu vreau sa nu imi mai scrie. Cum fac? p. s:am profil prvat!
o sa imi pun unghii false si nu stiu cu ce sa le lipesc :( am incercat cu lipiciul de la ele din pachet dar... dupa ce se usuca imi cad... am incercat cu lipici ( :)) stiu, e amuzant ) si cu lac? (mai mult)
Eu trec cls. a8a. si nu prea stiu cu ce sa ma imbrac prima zi de scl!? voi ce ziceti? :> :)
am o intrebare:poti trimite mesaj de pe calculator pe un telefon mobil?
Cine stie niste melodii care au dansuri specifice? de Ex cum e meneaito[ fara populara]
Anul viitor se casatoreste fratele meu. Cati bani credeti ca ar trebui sa dau eu cu prietenul meu la nunta, ca trebuie sa ne apucam sa strangem! Si ce gen de rochie sa imi aleg? (am 21 de ani)....? (mai mult)
Cum pot sa scap de strunga, fara aparat? P. S: mi-e frica de denist! X_X
Buna fetelor! ati folosit crema pentru vergeturi? v-a dat rezultate? vreau si eu o crema pentru vergeturi, ceva ieftin:D cu care sa'mi fac zilnic masaj. funda
De pe ce site pot descarca videoclipuri ale melodiilor?
Unde pot gasi cele mai tari poze funny sau ceva de genu asta? Ma puteti ajuta? Dau funda
O prietena are dinti... adica este dintele si jos are "valuri" Ar dori sa scape de ele Dar cum? Fundita!
Ce idei imi dati pentru adrese de hi5? http://.hi5.com ( Dau Funda) :x Mz:*
Imi puteti spune niste site-uri cu exercitii de matematica de clasa a 6-a?
O pritena de-a mea are un fel de extensii de par colorate. se prind cu agrafa, i le-a dat o prietena si nu stie de unde elea luat prietena aia. unde pot gasi asa ceva si cum se numeste? sunt ca orice...? (mai mult)
Limba turca! rog ajutor, imi trebuie urgent sa aflu ce inseamna "Onu geçde saati 6 milyon olan internette işin ne". prin dictionar online nu inteleg sensul, deoarece traduce cuvintele mot a mot. merci...? (mai mult)
Unde pot gasi in Club Penguin pinuri? Eu le am pe : Rockhopper's Key, Cupcake si Carabiner Pins.
As vrea sa imi creasca unghiile mai repede si sa nu mi le mai "musc". :|. Vreau sa fie mari. dar nu pot sa mi le las. Help. :((. Dau fundita :)
In ce zodie sunteti? xx funda care e ca mine;)
Daca ar fi sa va schimbati numele de la username ce alt nume ati alege?
Ce jocuri online interesante stiti?
De unde pot sa descarc PhotoScape fara virusi?
Hai sa vedem cine imi pune cea mai interesanta intrebare.:))
cum pot inchide farmville? adica sa nu-mi mai umple pagina de porci, cereri de nu-stiu-ce sau alte alea? mc mult.:*
Cum se schimba parola de la mess fara sa-mi fac altu? Multumesc.
Cine imi traduce si mie melodia asta? Hello sweet pie I'm really glad that you could make it I think we should get straight to business Show me what you've got It's all yours R: Yes boss, ...? (mai mult)
Imi plac foarte mult unghiile lungi asa ca mi-am luat unghii false :) unghiile mele sunt moi si se rup repede, dar totusi cand mi-le pun cu adezivul lor nu stau, mereu cad si am renuntat sa mi-le mai...? (mai mult)
As vrea niste nume care sa aiba legatura cu Andrada. Exemplu:Ada, Andra. Pot sa fie chiar si inventate nu ma supar chiar mi-ar placea mai mult!
Pentru voi cei care stati pe zwinky ati vazut noul zwinky? Mie nu mai imi place deloc adica nu mai se vede casuta mare, merge foarte greu si tot felul de chestii siti cumva daca se poate scrie un mail...? (mai mult)
Cum sa trag bine la poarta?
Buna am o problema...:( deci cand eram in sat o venit un baiat cu un prieten de a lui care e dragut ...prima oara mi so parut urat dar dupa era dragut pentru mine in prima seara amandoi sor imbatat iar? (mai mult)
Daca eu am pus o intrebare pe anonim, cum o gasesc sa-i vad raspunsurile?! Help!
Imi poate da cinvea photoscape pe mess in limba romana va rooog dau funda:*
Care prenume credeti ca este cel mai frumos? 1. Eveline 2.Amalia 3. Eliza 4.Ariana 5.Antonia 6.Beatrice 7.Natalia 8. Letitia :)
Va rog sa imi dati si mie niste statusuri pentru despre un baiat care ma place si sa fie asa ceva despre mine adica sa fie ceva cu ochii albastrii! Multumesc mult!
Este grea latina? cat v. a iesit la ea?
Spuneti-mi o solutie buna de inalbit vana de la baie, e din fonta, funda pentru cea mai buna idee
Se poate sa ai messenger fara internet?
Cum se poate sa sterg un cont? Prietena mea, Daria vrea sa si-l stearga ca nu o mai lasa fratele ei. Cel mai bun raspuns primeste fundita.
Exista un program care sterge pozele din memoria telefonului. Am bagat doua poze in acele fisiere cu pozele telefonului.care nu pot sa le sterg.
Daca ati putea sa introduceti una sau mai multe categorii care ar fi acelea? Dar daca ati putea scoate cateva care ar fi?
Credeti ca ar trebui introdusa categoria Sport? Argumentati!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.