Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Am unghi mici taiate din carne vreau si eu niste modele usoare va rog! Ma ajutati?!?!:D
Cum va imaginati voi fata perfecta, fata corp ungii par orice?
Cum pot sa sterg un album de pe hi5? Si daca puteti sa-mi spuneti de ce imi da eroare cand incerc sa-mi pun poza pe hi5 sau cadn incerc sa-mi schimb numele?
Cum pot sa-mi sterg un album de pe hi5? Sau macar cum sa il denumesc altcumva?
Deci. Am fost intr-o tabara din Valea Budului iar voluntarii ne-au dat adresele lor si mexicanul mi-a dat accept si dati repede un raspuns : in mexic ce limba se vb? eu stiiam ca spaniola dar nu stiu...? (mai mult)
Stie cineva cum pot juca modul warcraft in counter strike cu boti?
Cum pot sa pun inimioare si chestii de astea la numele de pe hi5 sau pe TPU? fundita
Imi place mult de un baiat de la mine din clasa.Problema este ca nu imi dau seama daca si el ma place... Vorbeste oarecum urat cu mine(nu imi face complimente-mai degraba imi zice un lucru urat legat de? (mai mult)
De unde moda asta ca fetele care poarta pantofi cu toc sunt fufe? am auzit o tampenie mare cat casa...adica nu poti sa fii fufa daca porti adidasi? :-?
Care este cea mai mare realizare a voastra in viata? Dar cel mai mare esec sau regret?
Hei :|! Am facut o prostie... Maine ma duc la strand si am inceput sa ma epilez :D. Pe maini am parul cam mare... asa ca am hotarat sa il iau putin cu foarfeca :)). Nu am fost multumita asa ca am zis sa? (mai mult)
Exista vreun hack pentru. farmerama?
Sall.ma numesc alina, as vrea sa-mi fac cont pe tuenti, dar am nevoie de invitatie... poate imi trimite cineva o invitatie, plizzzzz.
Vreau si eu fragmentul,, Hotarul nestatornic,, [La Medeleni-Ionel Teodoreanu]. Nu il gasesc pe net. Multumesc!
Se poate invata cantatul la chitara si fara profesor.adica de pe net sau de la prieteni? ma agndeam ca poate cineva a invatat asa :)
Hey, stiu ca aceasta intrebare este foarte des aparuta pe TPU dar as vrea sa stiu cum pot sa sterg o intrebare am raportat-o dar mi-a dt eroare, am auzit ca trebuie sa-i spui ralucai, cine e raluca si...? (mai mult)
Am hiper miopie :(( azi am aflat si am fost la oftalmolog cu mama. M-a bagat la aparate si mi-a pus picaturi in ochi si mi-a spus ca am dioptria 1.5 sau ceva de genu. Daca voi purta ochelari o sa vad din...? (mai mult)
Care este cea mai mare dorinta a ta?
cand intru in contul Hi5, la confidentialitate, sa dau: Nu accept in mod automat niciun comentariu despre fotografii, nu m-i se salveaza, si nu merge sa sterg comentarii. de ce? ce ar trebui...? (mai mult)
Buna TPU. Ma puteti ajuta cu ceva?:) Deci, cand intru pe hi5, si cand vreau sa imi scriu acolo adresa si parola, apar acolo toate adresele de e-mail pe care am intrat. Cum pot face sa nu mai apara...? (mai mult)
Imi puteti spune si alte jocuri in afara de" Monopoly", "Nu te supara si "Metropolis" frumoase care se pot gasi in orice magazin de cumparat? Evident ca cele mai multe si mai frumoase vor primi fundita....? (mai mult)
Help! Am instalat Cheat Engine 5, 5 si acum nu il mai pot dezinstala sau sterge din calculator! Ce sa fac? Programul nu e virusat dar pur si simplu nu mai am nevoie de el si nu il mai vreau! Dau fundita...? (mai mult)
Ma plictisesc ingrozitor si nu stiu ce sa fac.Am hobby dar si de hobby m-am plictisit. imi da dureri de cap.Hobby-ul este acela de a impleti bratrile prieteniei. DAti-mi idei de ce as putea face in casa...? (mai mult)
De unde pot face si eu rost de subtitrarea la camp rock2? nu dupa regielive.com,sau dup subtitrari.ro,ca nu este, daca putei sa-mi dati link...pls.mersi:*
Cum e cu oglinda sparta si cu ghinion 7 ani? Nu prea cred in superstitii insa aseara prietenul meu a spart oglinda mea si m-a cuprins o teama inexplicabila:|a simtit cineva ca treaba cu ghinionul e pe bune...? (mai mult)
Buna:x! Am ascultat chiar azi cand eram intr-un mijloc de transport in comun, o melodie pe care o avea cineva cand il suna.Era super, spunea cineva "alo" si nu stiu canta ceva sau spunea ceva.Va rog daca...? (mai mult)
Cine vrea cazare in Neptun 50 de lei noaptea? detalii la id`ul andraaa02@yahoo.com
Sall. Fac schimb de cont pe metin 2. AM un cont pe Virgo lvl 41 razboinic mental=>baiat harta rosie; si vreau sa gasesc un con de ninja lvl 35+ de preferat fata pe Hydra harta rosie. Astept propuneri. Nu...? (mai mult)
Care e lucrul pe care l-ai dorit intotdeauna sa il faci si inca nu l-ai facut?
Exista un numar fix de experti TPU?
Imi pote da cineva link-uri de unde pot sa imi iau o imagine sa o tai si sa ma pun altundeva [de la mall la tara] Fundita!
Imi puteti da si mie numele celor mai frumoase si noi melodii?! pls funda
Urgent! Cum pot curata o pata de SuperGlue de pe cearceaf? :( Multumesc!
voi cum ati procedat la primul sarut unde a avut loc si la ce varsta? dau funda
ce se intampla cu mine dintr-o data incep sa plac baietii si incep sa ma indragostesc de ei? pentru cele mai bune raspounsuri dau funda
Ce parere aveti despre noua melodie Laurentiu Duta (Bentu de Soli)-Pearls of summer? :D Eu cred ca este una dintre cele mai frumoase melodii la momentul actual si merita toate felicitarile. :)
Urgent! va rog, ma uit la un film pe divxonline si imi scrie ca trebuie sa astept 54 de minute pentru ca am vizionat 72 de minute un film, cum pot sa fac sa trec de ceea ce zic ei? vreau sa ma uit in...? (mai mult)
Cum se scrie corect: bineinteles sau binenteles?
De ce atunci cand mergi la un interviu, la un doctor, un sef, la o banca, cand discuti cu cineva care este peste tine in plan profesional etc, ti se spune si ti se repeta, unii chiar insista, sa...? (mai mult)
A mai facut cineva PUNCTIE EVACUATORIE la genunchi ca urmare a unei entorse? Mie de exemplu mi s-a umflat din nou genunchiul dupa cateva zile.si nu stiu ce sa fac! Daca sunteti sau ati fost in aceeasi situatie.va...? (mai mult)
Miley Cyrus (hanna)fumeaza marijuana si se saruta cu fete http://www.peaici.ro/miley-cyrus-fumeaza-marijuana-si-se-saruta-cu-fete/ Da... o credeti pe asta? eu nu
Buna! am un iphone adus de cineva din china la care nu am incarcator. Este un iphone care nu a aparut inca pe piata, iar sansele de a gasi un incarcator sunt foarte mici. Am intrebat peste tot, la magazinule...? (mai mult)
Oare el ma iubeste pentru ca inima mea sufera din cauza lui ca iubeste alta fata ce are ea si eu nu m-am saturat de viata asta dar el nici nu-i pasa de iubirea mea...
Cum pot sa intru pe barn budy facebook?
Dylan si Cole Sprouse sunt si cantareti sau numai actori?
Daca cer o mica suma cand creez cd-uri inseamna ca sunt profitor?
FUNDOI! De unde pot descarca crazy frog racer?
Buna ma numesc any am 21 de ani am un baietel de 11 luni dar nu sunt inca cununata cu tatal copilului, el imi tot reproseaza ca nu sunt inca matura, cum credeti ca as putea sa devin matura? am nevoie...? (mai mult)
Buna! Credeti ca o bratara d argint pentru prietenul meu de ziua lui este de ajuns? :-s Multumesc:*
Pobres ninos ricos: este o melodie pusa la scenele cu lucia si giullermo, de genu' : " un nudo en mi garganta, coren lagrimas, son tantas, sera que tu ya no me queres ". va rooog
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!