Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Sunt foarte suparata ca tatal meu nu vrea sa imi ia un mp4 care l-am vrut de 1 an ce pot sa fac? va rog spuneti-mi ce sa ii spun sa mi-l ia ca nici de cum nu vrea sa mi-l ia plz
Ati avut vreodata sentimentul ala ca nu te regasesti printre ceilalti? Ca tu nu esti normal, ca nu e loc si pentru tine ca toti sunt ok numai tu esti ala ciudat? Intotdeauna m-am simtit asa.Am avut mereu...? (mai mult)
Daca eu plac 2 paieti si pe unbul il cunosc de la gradinita si pe celalalt de vreo 2-3 luni pe cine sa aleg? si cum va rog ajutati-ma
Am o mica problema cu mobilul meu.Nu stiu ce s-a intamplat dar ecranul nu mai este luminat.Care ar fi cauza si ce as putea face?
De unde descarc super mario bros dati-mi un link ceva dau funda
Cine e din Braila si stie sigur cine va canta diseara ( 22 august) la serbarile timisoreana? ( am inteles ca va veni trupa, , Pasarea Colibri " - Baniciu, Vintilă, Baţu şi Cnejevici ) Si la ce ora?...? (mai mult)
Stie cineva in Oltenita un magazin participant la campania Coca-Cola? Am niste dopuri pe care scrie ca am castigat PET de 0, 5 L si am vreo cinci asa ca vreau si eu sa le iau si nu am gasit un...? (mai mult)
Cum pot sa-mi sterg intrebarile de pe TPU? Dau FUNDITA primului;)
cum pot face sa pun o melodie pe hi5? asa sa o asculte vizitantii cand intra
De unde pot descarca multimess? Este posibil sa aiba virusi? Se poate transfera prin yahoo messenger? Daca da, mi-l puteti da si mie? Dau Fundita!
De unde pot lua si eu imagini cu cantareti(gen Christina Ag, Avril L, Britney S, Lady Gaga ) cand se misca, canta, sunt pe scena? Giffuri parca se numeau...
Cine vrea sa se combine cu mine uitati id meu vanilie.ciocolata18
Cum vi se pare voarba asta de la barbati la barbati: "te-am pupat!" o aud tot mai des.
Buna vreau prieteni la barn buddy intrati pe linkul asta si va apar instant la prieteni http://www.hi5.com/friend/apps/displayAppCanvas.do?appId=40852& view-params=%7B%22r%22%3A%22341634773%22%2C%22src%22%3A%22refurl%22%7D ...? (mai mult)
Hey! Se poate dintr`un film(filmat pe camera foto digitala) sa faci poze din el? Adica sa-l fragmentezi in fotografii? Daca da, ce program imi trebuie?
Ce va place cel mai mult la TPU.ro?
Vreau si eu multe stt...va rog!
Ce parere aveti de acest interviu http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/__SPo0oy8fZ8/SkUT_Gph5MI/AAAAAAAABLg/q2XoI74Gss4/s400/GANJA.jpg& imgrefurl=http://hip-hop-romanesc.blogspot.com/2009/06/ganja-revineinterviu_2311.html&...? (mai mult)
Are cineva Gani feat raku doc brugner-rezistenta? daca da va rog id pe privat sa-mi trim si mie mel. ofer funda.
ce as putea sa fac eu daca fostul prieten inca tine la mine? eu am vorbit cu el si mi a zis ca este ok daca eu vreau sa ne despartim pentru ca el imi vrea doar binele.si a mai zis ca daca sunt fericita...? (mai mult)
De cateva zile nu prea mai avem subiect de discutie eu si prietenul meu, intervine plictiseala si nu stiu ce sa fac:( as vrea si eu niste intrebari pe care sa i le pun sau niste lucruri despre care sa...? (mai mult)
Cum pot face si eu efectele din clipul acesta? Ma refer la rame, poze peste clip etc. Daca se pot face in movie maker unde gasesc(in ce rubrica)? Daca nu, cu ce program? http://www.youtube.com/watch?v=c5KDA0myXCw ...? (mai mult)
Cine crede in dragoste la prima vedere ? ;;)
Cum pot sa`mi dresez cainele sa faca intr-un singur nu in toata casa? Funda urgent!:*
Cine imi da si mie instalul de la jocul sims 2, 1, nu conteaza asta daca se poate;)) am auzit ca e tare si nu poot sa-l descarc dau funda:)
Va place Justin Bieber sau nu? eu una nu il supooort=)) si m'au innebunti toate fetele car cer id lui. Vreau sa imi dati si motivul pentru care va place sau nu.
De unde descarc gratis salvari gta vice city? dau funditaaa.
Cui ii place serialul Friends? ce personaj iti place cel mai mult si ce iti place la el? funda :)
Imi puteti spune cam cat timp tine mancarea cainelui de la barn buddy?:)
Ce tara pe care ati vizitat-o v-a placut cel mai mult? Ce tara va doriti sa vizitati si de ce? :D
Fundita pentru primul care imi spune numele fiului lui timbaland
HeyYyyy! am 13 ani, si vara viitoare voi avea deja 14(imi e ziua in 14 mai). As dori sa stiu, daca pot lucra undeva la varsta de 14 ani, si daca da, unde? Si inca o intrebare, tot in acest domeniu:...? (mai mult)
Cine crede ca ne tragem din maimute? Voi chiar ii credeti pe acei oameni care au zis asta? V-ati convins ca ne tragem din maimute sau doar v-a spus d-na de religie sa mama sau bunica sau mai stiu eu cine? Stiti...? (mai mult)
Ce faceti cand va plictisiti? ca eu nu am nici o idee si sincer simt ca o iau razna. multumesc pentru raspunsuri
Stiti cumva unde pot gasi exemple de teste/manuale pentru examenul Cambridge CPE?
Cum imi pot afla parola de la youtube? am folosit Gmail.
Cum sa joc master mind pe lady popular?
Buna vreau sa stiu si eu ce materii se fac in clasa a 9 a la profilul mate -info. Dau fundita celui care raspunde.
Cum sa joc sudoku pa lady popular? funda!
Imi puteti spune si mie cateva jocuri noi va rog? Multumesc:)
Ce preferati, mov sau roz?
Hey.am si eu o intrebare pentru cei care au fost clasa a9a la profilul educator-invatator.nu conteaza din ce judet.:)... ce materii noi ati avut in clasa a9a si daca mai stiti ce lecturi ati avut?:). cel? (mai mult)
Ce masuri putem lua in vederea absurditatilor de pe acest site? Se pun multe intrebari fara niciun sens, la care nu se poate da un raspuns concret. Se dau funde pe capete numai pentru ca sfarsitul raspunsului...? (mai mult)
Care e dupa parerea voastra cel mai "bun"[sexy:))]cantaret din Romania si de ce:D?
Cew`:x Cine are photoshop? Nu mi-l trimiteti si mie pe mess va rog frumooos :o3? Lasatimi ID-ul pe privat plzz! Dau funda daca merge bine si nu are virusi :X Mersi mult!
Vreau si eu statusuri de Fete. Va rog. Dau funfitaa.
Imi dati plis un cont pe city of heroes ca am incercat sa imi fac dar nu stiu.
Hey TpU! cine stie ce sa scriu la hi5 la despre mine? ceva mai deosebit:)) [dau FUNda pentru cel mai bun raspuns:*]
De unde pot descarca Sims2?
Cine joaca metin? Si pe ce servar e? Sau la albastri rosii sau la galbeni?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!