Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Pentru cei care merg cu bicicleta: cam in cat timp dupa ce inveti cat de cat sa mergi mai klumea? adica eu pot sa merg dar imi este greu la inceput pana la pun si pedalez. apoi este ok dar pana fac asta...? (mai mult)
Cum se foloseste gimp sa schimbi fundalu pozei? plzz ajutati-ma raman datoare (dau funda):X:X:x plzzz :* mersi:x
Daca ai putea calatorii in viitor ce an ai alege?
Cn stie dc nu merge sa imi fac cont pe ganaonline sc tot dar la parola nu merge plsss
Salut am o problema urgenta cu un mp3 philips de la gogear model SA3245/02 de 4 gb.in momentul cand il bag in calculator nu mi-l citeste deci nu apare nimic.mentionez ca, cauza defectiunii este supraincarcarea...? (mai mult)
Buna din nou! Stiti cumva unde se gaseste CD cu jocul Sims 3 si cat costa? Daca se poate la noi in tara. :D Multumsc.
Cine stie unde pun calendar, chestia aia cati vizitatori sunt etc. ca nu stiu unde!(pe blog) funda!
Buna fetelor! Ce animal credeti ca ar trebui sa imi cumpar care sa fie dragut si sa nu faca prea multa galagie si sa il pot tine in casa?
Ce sport as putea sa ma apuc sa proctic? 18ani, fata
Vreau site`uri unde pot face colaje de poze din calculatorul meu. Sa fie gratis. Cele mai multe si mai bune primesc funda [Vreau sa pun cel putin 50 de poze :D].
Imi puteti spune niste hoteluri in Mamaia care vau placut si au preturi accesibile orcarui buzunar(poate cu putin mai mari decat cele normale)Cel mai bun raspuns primeste fundita! Nu vreau link-uri!...? (mai mult)
Am si eu o intrebare: Mai exista site-uri ca Meeebo? Dau funda pentru cele mai multe site-uri;)
Este cineva d-aici elev la liceu tehnic Al. I. Cuza din Suceava?:D
sunt noua si as vrea sa ma ajutati vreau sa imi schimb numele de la hi5 sa nu il mai am ca si la contul asta ιoαɴα l-am schimbat mai de mult si nu mai stiu ce site era daca stiti ajutati-ma la...? (mai mult)
Am o rochita alba cu care merg la mare, si am pus-o in geanta unde aveam si crema pentru protectie solara, au curs cateva picaturi pe ea, si acum are o culoare galbuie:-? am incercat sa o spal cu inalbitor...? (mai mult)
Top 10 marci telefoane mobile? Unde gasesc? Le stiti? 1.Nokia 2? 3? ... Va rog! Care e mai bun telefon cu touch screen lg kp500 cookie sau samsung s3650 corby?
Recomandati-mi un program de facut filmulete din poze bun.
Care poate sa-mi spuna cum sa fac cont pe forumul metin2(pe forum nu in joc) multumesc dau fundita.:D
cum fac rost de monede hi5? bine. da fara sa platesc cu cardu si etc etc?
Care stie coduri gta san andreas bengoase :))) Q masini tunate :X Dar nu moduri!
Cum pot sa ma despart de iubit? pe lady popular funda
Este un joc cu spioanle ele sunt la mall si trebuie sa distruga niste roboti si zice la inceput enter cheat code stiti codul? multumesc!
Hey.anul acesta am terminat liceul( am intrat acum la facultate). nu stiu ce sa fac pentru a-mi pastra prietenele din clasa din liceu.pentru ca acum suntem la facultati diferite.si nu as vrea sa ajung sa...? (mai mult)
Hello! Anul asta se mai dau teze unice in clasa.7? Daca nu, atunci ce sa da?
Cand apare triple x 3 the return of Vin Diesel?:)
Cum imi pot sterge contul de pe facebook?
Funda:xcn imi da si mie sp si mie o lista cu toate vb in engleza regulate, pe cele neregulate le'am inv pe toate pe de roast:)mc
Cn e din braila? primul care raspunde ii dau fundita(vreau dovezi)
Care este cea mai draga persoana a voastra?
Am mai pus o intrebare legata tot de aceasta tema, numai ca acum am alta nelamurire. Parintii mei sunt divortati de ceva timp, iar eu am fost incredintata tatalui meu. Mama mea a trebuit sa plateasca...? (mai mult)
Stie cineva daca pot sa citesc carti online un link m-ar ajuta foarte mult daca pot. :-* ofer fundita
Salutari, am si eu nevoie de un serial pentru nero 10, cine ma ajuta primeste funda! astept si va multumesc pentru ajutor:P
Azi este ziua mea de nastere! Multumesc celor care m-au felicitat, mai ales prietenilor. Ce iti place de ziua ta sa faci? Multumesc.
Va pun si eu o intreba care au pus-o multi :D care e cartea voastra preferata ca sa o citesc si eu :D va pup
Cine ar dori sa intre la mine in lady popular. Ca sa se mai joace. astept propuneri... fundita!
Sallz TPU. Voi aveti bloguri? Daca dap care sunt? Dau funda.Ms!
Am reusit sa fac cateva gifuri ( cu Justin Bieber, chiar daca nu`s fana) pentru ca am gasit poze. Uitati si ce a iesit: 1)http://i36.tinypic.com/w7ay9.gif 2)http://i35.tinypic.com/bdtkra.gif Mai...? (mai mult)
Vreau si eu vecini pe Barn Buddy pls. http://lety13-y0.hi5.com
Hey!:) Care a fost cea mai penibila situatie in care ai fost pus?:> Ia sa vad:> Dau funda:)
In cazul in care nu sunt acasa atunci cand imi vine permisul de conducere prin posta imi lasa instiintare in cutia postala? unde trebuie sa merg sa-l ridic in cazul in care nu sunt acasa?
tuturor membrlor, sunt nou pe TPU! As vrea sa va intreb cum fac sa ma placa o fata care nici macar nu stie ca exist? Plzzz vreau raspunsuri :D
A lucrat cineva sau lucreaza cineva cu agentia The one models, aveti contract cu ea. Imi spune si mie cineva cum e Doar cine a avut sau are in prezent sa imi spuna
Prima stea care apare pe cer este "Luceafarul". Cine stie care este a-2-a? Dar a-3-a?
Am o intrebare! Ce a aparut prima data pc sau jocul pentru televizor?
V-ati folosit vreodata de prostia celor din jur?
Cu ce pot scoate petele de grasime de pe blugi?
Ce ai alege: un gloss stralucitor sau o bratara de scumpa?
Dupa voi:Care ar fi definitia frumusetii?
Am probleme cu mesageria.Primesc mesaje dar nu le pot trimite de cind am deschis contul iar cu toate ca mi-am confirmat emailul de nu stiu cite ori si cu toate ca n-am schimbat nimic, nici parola nici...? (mai mult)
Cum vi se pare melodia? http://www.perfecte.ro/lifestyle/shakira-de-romania-ramona-hanganu-imi-place-titulatura-asta.html
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Gabriel010 întreabă:
9PM întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!