Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 19 Decembrie 2025 sunt:
Cam ce modele de blugi se poarta toamna aceasta?
Spuneti-mi va rog un program cu ajutorul caruia pot face un filmulet cu poze, in afara de movie maker. De preferabil sa fie cat de simplu se poate. Multumesc
Am gasit pe net o masca pentru fata care se face din zeama de lamaie si argila[argila am inteles ca se gaseste la plafar in pliculete si este praf] Stie cineva cat costa un pliculet de argila? ...? (mai mult)
De cand ma fac cu epilatorul pe picioare [adica de 3 luni], majoritatea firelor de par imi cresc pe sub piele si unele fire sunt chiar foarte mari. :| De ce se intampla asta? Cand ma faceam cu...? (mai mult)
Ieri am salvat o fata de la inec, cum vi se pare "gestul" meu?
De unde pot descarca un windous vista modificat?
Imi puteti spune de unde pot descarca un windous xp bun? Ms anticpat
Plzz spuneti-mi si mie de unde pot sa downloadez: barbie fashion show
Ce culoare este camera ta?:>
Neatsa:x Am si eu o intrebare:) Eu aveam acum vreo 5 zile rankul 990 si acum am 1004.Eu am mai dat niste raspunsuri, intre timp si o fundita am primit.Deci dc se intampla asta? PS:Eu stiam ca trebuie...? (mai mult)
Cum pot suna cu taxa inversa? xD
Cui ii place melodia L. A. Baby?
Cine joaca Call of Duty 6: Modern Warfare 2?
Dupa parerea voastra care e cea mai stupida reclama si cea mai amuzanta? :d
Bunaa :). Sunt nOua pe aici pe cat se vede.:-j Aveti curajul? Cat la 100 ma cunOastetii? :> Incercati va rog;) Nu strika :D http://www.gask.ro/quiz/353123113/res/
Oare sunt singura careai nu ii place sa dea fundite? Ma ajuta toate sfaturile, iau din fiecare cate putin si nu pot sa dau doar unuia fundita. Mai e cineva pe aici care are aceeasi "neplacere":))?
Stie cineva care este cel mai bun medicament pentru tuse?
Sal :*! Dati. mi si mie niste idei de ID :d... vreau sa aiba ceva legat de cuvantul " joker " :D... Funda! :P
Cum pot sa scap de genuine Microsoft software? Cand deschid computer-ul imi apare Resolve Now si Resolve Later si in partea dreapta jos imi apare "You may be a victim of software counterfeiting" Ma...? (mai mult)
Ce alegeti? Vodafone, Orange sau Cosmote?
Ce pare aveti despre neobox un site care zice ca iei bani daca dai click pe niste reclame?
imi lasati si mie niste comm-uri.http://georgyanna-marya.hi5.com...cine da comm primeste fundita si comuri pe hi5...la toti va las comm-uri cine imi lasa dar doar la unul dau fundita:) daca va? (mai mult)
Desi este trist v-as intreba( referitor la tragedia petrecuta la Maternitatea Giulesti- Bucuresti): Daca erati cadru medical la Maternitatea Giulesti cum a-ti fi procedat in situatie de criza, avand in...? (mai mult)
Am o mare problema la calculator.De multe ori se blocheaza imaginea ecranu se face negru si se intampla ca atunci cand se opreste monitoru si de multe ori cand incerc sa ii dau restart face piu piu de 4...? (mai mult)
Care stiti cum se poate schimba numele hi5 - ului >? Nu numele meu, ci adresa hi5. Adk e http://catlove-kitty-my.hi5.com si vreau s-o schimb. stie cineva cum? fundita:*
Help! vreau sa ma tund si nu stiu cum... ceva modele de frizuri pentru par mediu? dau funda :d
Mi-am luat si eu azi de la RDS o porcarie de asta de stik, mi-a dat stikul, si o cartela...pentru inceput ce dumnezeu trebuie sa fac, ca imi toc nervii aici...multumesc anticipat.
care ma sustine pentru o lume mai culta?
Ma uit pe un site si vad o intrebare care sunt mai egoisti femeiile sau barbatii; dau funda si un tort
Am o intrebare pentru utilizatori :)Unde a disparut colegul nostru Identitate? Ca dupa ce si-a luat expertu nimeni nu la mai vazut ...si inainte sa devina expert era foarte activ... :D Acum din iunie (mai? (mai mult)
Poti poza in playboy daca nu ai 18 ani cu acordul parintilor?
Cine se uita la Tradarea de pe acasatv? poate cineva sa se uite la ep de pe 20-28 aug si apoi sa-mi povesteasca si mie? pls? stiu ca sunt pe you tube, dar...deci gasiti si pe acasa tv programul! pup pa-pa? (mai mult)
Care sunteti fete pe aici de ce va bateti joc de baieti? ce aveti de castigat, poate ei chiar tin la voi (ma refer doar la cele care fac asta) si astept raspuns.mersi
Imi spuneti va rog si mie un hack de bani la barn buddy v2 de pe hi5?
Sunt adi am 17 ani si sunt un baiat foarte sufletist cand vine vorba de fete, adica pun suflet pentru toate si nu cred ca este bine avand in vedere ca am avut cateva prietene pana acum si toate...? (mai mult)
Oare Romania o sa fie vreodata pe drumul cel bun?
Heyow's am si eu o intrebare vreau sa imi pun un aspect la hi5 dar de pe google este cu cod si cand il pun acolo la about me(despre mine) imi apare tot alb si ma enerveaza nu inteleg de ce nu mai pot sa...? (mai mult)
Am o nedumerire. oare unde se ascund mustele pe timpul noptii, pentru ca eu nu mai vad niciuna cand se face noaptea.
Ce sporturi practicati?
oare ma intreb si eu va mai baga vreodata pe disney desenele copilariei de pe fox-kids sau jetix? acolo erau desenele mele prferatee din copilarie asi da orice sa le vad la tv.(ce desene va placeau...? (mai mult)
Ziceti urgent niste filme foarte bune... orice gen... dau funda :D
Cat ati castigat cel mai mult la pariuri?
Heii! Vreau si eu niste status`uri pentru iubi meu, dar nu de pe google, ca din alea gasesc si eu ceva mai special, mai frumoase, nu stiu nici eu sigur, dar sa fie misto. Dau fundita!
Eu am 17 ani, iar peste ceva timp plec in Germania cu prietenul meu in vizita la sora lui. M-am interesat in mare parte despre hartiile care imi vor trebui ca sa pot pleca. insa nu sunt sigura ca...? (mai mult)
Buna utilizatori TPU. V'as ruga sa imi dati niste titluri de filme care v'au placut mult. Filmele as vrea sa fie de genurile : Biografice, Sport, Comedie, Aventura, Drama :D. Va multumesc mult :D!
De unde pot sa descarc vreun program de facut filme din poze va rog dau fundita.
Cum Pot lasa un comm la fotografie la hi5 sh sa nu'i mai apara nici un comm in afara de al meu? Funda:D
Am vazut aici mai multe intrebari gen : poza de sa-mi inghete sangele, sa ma sperii etc. Si am vazut mai multe poze in care fie se strambau anumiti " maimutoi " gen : http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://s.chakpak.com/se_images/180063_-1_564_none/horror-wallpaper.jpg&...? (mai mult)
Cunoaste cineva site'uri gen lockerz? Dau funda:*
7U8CGB5SZZ---va rog daca aveti imvu folositi codul!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Gabriel010 întreabă:
vladutzumuresan1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!