Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Decembrie 2025 sunt:
Heii! In ce zii suntetii nascuti voi? Eu sunt pe 26 dec. :x
Cn vrea sa vb p mass?
Ce pot face sa am sanii mai mari? Gen: ce sa mananc.
Ce bloguri interesante mai cunoasteti? Ce va place sa cititi pe un blog?
Trupa mea preferata apare de multe ori in revista Popcorn din Germania, stie cineva daca o pot cumpara din Romania si de unde?(dar nu online)
As vrea sa solicit din partea tuturor, sa-mi acordați 2 minute sa citiți întrebarea.Defapt, nu este o întrebare, este o rugăminte. Cu puțin timp în urma, ma uitam la televizor,...? (mai mult)
1. http://www.youtube.com/watch?v=TEwuOJb8AGY&feature=channel Care va placut cel mai mult?:)) 2. http://www.youtube.com/watch?v=YersIyzsOpc Ce au copii din ziua de azi?:)
Bunaa :) Stiti niste statusuri despre. Dragoste? Adica.2 persoane care au fost impreuna si s`au despartit. iar fata inca mai tine la baiat :) Sau doar statusuri de dragoste. Cele mai frumoase au funda...? (mai mult)
Cum se numeste melodia aceasta din filmulet? http://radu.acasatv.ro/? p=325#comments. Raspunsul corect primeste
Cn vrea sa fim prieteni/ne?
De ce de la distanta dealurile se vad albastre nu verzi?
Cum pun pe hi5-ul meu un playlist dar sa pun melodii de ale mele? sau daca nu sa bag video tot de ale mele :P? fundita
Buna cine stie cum se pune o melodie pe hi5 plss rasp
Stie cineva niste site-uri de jocuri care chiar merita jukate sau ceva ca metin 2 sau 4story...
Ce materii sunt in clasa a 6 dau funda.
Ok am si eu o intrebare poate putin cam banala dar nu pot sa imi dau seama cum se zice corect zona axiala sau zona axilara? am vazut recent la o intrebare si se dadeau raspunsuri cu diferite forme ale acestei...? (mai mult)
Ce trebuie sa fac cu blogul meu? cum pun reclame in el?
Cine imi face si mie un cont pe youtube va rog frumos?
Stie cineva cum se numeste melodia care are refren Yeah Yeah, sunt 2 baieti, unu canta si cei doi trec pe langa vitrine, oglinzi si acolo se vad fete dezbracate(nu`s obsedata, imi place mel)ce...? (mai mult)
Vă rog să-mi spuneţi nume de programe cu ajutorul cărora să pot face slideshow-uri. Dacă se poate, să fie şi free.
Am si eu o intrebare care are legatura cu site-ul in sine si cu buna lui functionare. Voi obisnuiti sa notati intrebarile? Eu recunosc faptul ca nu am facut asta pana acum dar am realizat ca asta conteaza...? (mai mult)
Stie cineva cum se fac acele mici si scumpe bratirici ale prieteniei?
Sincer v-ati terminat temele de vacanta?;))
Dupa ce vin de la servici, din tura de dimineata dorm putin.sau putin mai mult ca astazi(3 ore si jumatate). ideea e ca atunci cand ma trezesc sunt mai obosita ca inainte sa ma culc.stie cineva motivul?(:|...? (mai mult)
.. ahhh sunt intr-o stare foarte proasta, ma simt singura (nu din cauza unui baiat sau alte chestii din astea) nici un/o coleg/colega sau prieten nu mai vorbesc cu mine parca am pierdut cu totii? (mai mult)
Vreau sa imi fac Windows 7, l-am copiat pe cd am si codul dar am vazut pe net ceva activator ma poate ajuta cineva va rog din suflet si cum fac sa nu ma prinda aia de la Microsoft?
Ce filme imi recomandati? prefer genurile : drama romantic comedie...si ca actori acrtite: jim carey, mandy more, topher grace, scarlet johanson, salma hayer, . si nu mai imi vine niciunul in minte? (mai mult)
Care este fructul vostru preferat? mie imi plac foarte mult strugurii ^_^
Un mic test numit " Daca as fii :D " Daca a-i fii o pasare a-i fii. Daca a-i fii o culoarea a-i fii. Daca a-i o jucarie a-i fii. Daca a-i o zona de relief a-i fii. Daca a-i un animal a-i fii. Si...? (mai mult)
Heyy!>:D< Ziceti`mi si mie ceva de zodia "Scorpion" si numerele norocoase mai aless! Fundaa!;;) Merci!:x
Dati-mi si mie un site in care pot vedea cataloogul Avon online :D! fundita;)
Care e cel mai nebunesc lucru pe care l-ati facut?
Miam facut cont pe youtube dar nu imi vine chestia aia pe mail :( nu pot sa ma loghez daca nu a venit nu? si nu stiti ce trebuie sa fac sa vina odata. am nevoie urgenta
Sall in legatura lady popular stiti cind intri la o domnisora pe frofil are comuri si altiii iii pun imagini ine imi poate spune si mie cum s pun
Care ma ajuta si imi spune niste diminutive de la andreea sau porecle dragute? Dau funda la cele mai frumoase. Multumesc anticipat.
Cum as putea sa imi dezvolt viteza de alergare?
E grea matematica la un liceu de mate-info?
Http://www.tpu.ro/conversatii/voua-nu-vi-se-pare-ca-timpul-trece-mai-repede-m-am-uitat-mai-de-mult-pe-discovery-la-o-emisiune-despre-sistemul-solar-si/ Nu mi-a raspuns nimeni?
Ce parere aveti de Lady Gaga? :|
Uitati...pe mine persoanal m-a socat foarte tae ce s-a intamplat la maternitatea din Giulesti:( Nu inteleg de ce se intampla lucrurile astea:| Sunt copii mici, nu au nicio vina, nu aveau de ce sa indure? (mai mult)
Cum se numeste fapta daca ai intrat intr-o casa abandonata cu mai multi copii (vreo 10)? Cumva este viol al domiciliului- dosar penal, adica infractiune? Ce iti poate face politia daca nu ai nici buletin...? (mai mult)
Va place remixul sau originalul? Remix= http://www.youtube.com/watch?v=2lcHznEgIuM&feature=related Original=http://www.youtube.com/watch?v=t-yCg-0-baE ?:P
Ce nu-i nici in casa nici afara, dar e si-n casa si afara?
Nu imi merge sunetu la Pc. Am instalat driveru audio dar tot nu imi merge... Cand dau pe iconu " volume " dupa bara din drepta jos imi apare ceva de genu. " There are no active mixer devices available.? (mai mult)
Ce parere aveti de frustratii care incearca sa isi faca ei nu stiu caracter sau sa primeasca nu stiu cate vizite pe anumite site-uri? Ce ar trebui sa facem ca sa scapam de ei si site-ul TPU sa fie doar...? (mai mult)
Recruteaza cineva promoteri?
Se spune ca inotul slabeste, atunci C&V (de pe TPU) cu ce a gresit?:)) Dau 5 funda de persoana :P
De ce nu pot intra in apa in timpul menstruatiei?
Buna care dintre voi are boala enurezis
Imi spune-ti va rog niste status? dar va rog nu-mi da-ti siteuri cele mai faine primesc fundita;)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Vanessa0911 întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
angel6lust întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.