Si ma intrerb ce a fost la 11 septembrie de fapt tare mi se pare ca SUA si-a planificat propiul atac armat cu scopul de libera atacare in iraq caci din cherosen nu poate rezulta explozie cu napalm.Incerc...? (mai mult)
Ce-a fost TPU si ce-a ajuns. True story, bro: http://i34.tinypic.com/1shbwj.png
Ce spuneti despre acest clip http://www.youtube.com/watch?v=7NY7E6cvtrk, poate fi numit clipul Romaniei anului 2010? va astept parerile
Cati ani ati dori sa aveti in acest moment?
Vreau un nume original de hi5/ facebook:D. Fundita`pentru cele mai multe:X
Cine stie daca va ajunge in Romania Kate Gosselin? Va rog postati orice fel de informatie.Va multumesc!
am o prietena de 14ani(Anca)si nu stie cum se saruta frantuzeste! eu i-am explicat, dar nu intelege...sh e ff supy ca nu stie sa il sarute p iubitul ei(ii e teama sa nu se faca de ras)Daca ii puteti? (mai mult)
Cand prietenul tau a inceput sa dea in tine te jigneste intruna si mereu vorbeste despre trecutul tau ce ar trebui sa faci?
Puteti sa-mi spuneti va rog frumos unde pot posta un link cu gbx in afara de site-ul tpu.ro.
Imi puteti recomanda niste filme triste asemanatoare cu Hachiko-dog story, de preferat cu animale?
Cine imi poate spune un film cu varcolaci?
[funda; acorda-mi 2 minute]Stiti cumva niste remedii pentru pistrui cat de cat eficiente? Nu vreau sa dispara de tot, vreau sa se mai estompeze putin din ei sau sa ii mai ascund ca sunt prea multi, mai...? (mai mult)
...si cum merge treaba cu link-urile astea care tot apar de vreo 2 zile'ncoa? http://i37.tinypic.com/2h3x2ex.png
Ce iti place mai mult sa fi treaz sau sa dormi?
La cate funda sau puncte devii expert TPU?
Credeti ca pe viitor vor exista tornade si in Romania? In sensu ca vom avea si un sezon al lor.
Salut tuturor as vrea si eu un cont de metin2 daca se poate sa fie moca pls uitati id meu nutzu_dragutzu15 multumesc
Salutate TPU. As dori sa imi fac cat mai multi prieteni, cu care sa pot vorbi orice. Eu nu prea am prieteni asa de incredere...adica doar amici, si uneori simt nevoia de comunicare, dar nu' prea is "prietenii? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=KjS7djkCHTI. dati si voi mai departe :)
Ce parere aveti despre Shane Dawson? (youtuber celebru)
Ofer fundita... nu stiu la ce liceu sa dau...as vrea la spiru pentru ca este aproape de casa mea...si as vrea la nichita pentru ca este liceu bun dar trebuie sa fac naveta si nu vreau. puteti sa? (mai mult)
De cat timp folosesti Yahoo messenger?
Ce zi a saptamani iti place cel mai mult?
Cu putin timp in urma am lansat un blog prin care eu, alaturi de o colega ne vom impartasi experientele si modul in care gandim asupra unor subiecte, momentan blog-ul este la inceput, ...? (mai mult)
Care ar fi pentru voi cel mai rau lucru care vi s-ar putea intampla?(exclusa moartea parintilor)
StarShiners au magazin in Bucuresti?
Este posibil sa inscriu un motor de 125cc (cbr) la primarie pentru o perioada de timp, iar apoi sa o inmatriculez (cu nr normale : xx yy zzz)? Ce se intampla cu nr de la primarie dupa ce o inscriu?...? (mai mult)
Ce nume iti place?
Hei. Deci daca vrei sa trimiti bani prin Western Union trebuie sa fi major nu?
Ma puteti ajuta va rog cu un site de pe care pot sa invat ceva spaniola. VA ROG!
Care sunt regii muzicii pentru. voi? Exemplu: King of pop: Michael Jackson king of rap: Eminem King of raggae: Bob marley King of rock: metallica King of electro: Dj tiesto Etc.
Cum ajung epert TPU?
As vrea sa va intreb daca stiti... in melodia Parachute de Cheryl Cole barbatul cu care danseaza in videoclip de Leonardo Dicaprio sau nu pentru ca m-i se pare ca e foarte tanar in acel videoclip? (mai mult)
Sal.saptamana viitoare am si eu o petrecere. e ziua unei colege si face o petrecere la un local.problema este ca nu prea stiu sa dansez asa bine ca ceilalti.:(:-s. as dori sa ma ajutati cu niste filmulete...? (mai mult)
As vrea sa stiu cum va descarcati de furie? si anume eram astazi si scriam pe pc un mesaj foarte important plin de inspiratie pentru ca mai apoi sa incerc sa il trimit, primesc eroare si pierd tot continutul...? (mai mult)
Vreau sa fac un id dar imi apare eroarea asta "This page requires that you have Javascript enabled on your browser." Care ma ajuta
Ce inseamna expresia curge robinetul, sau robinetul va inceta sa mai curga...sau ceva de genu' pentru ca tot am auzit expresia asta si cred ca e ceva legat de bani da vreau sa-mi explicati mai bine dau? (mai mult)
Care e greutatea si inaltimea potrivita pentru 12 ani jumate?
joc la pariuri online pe bwin si am castigat o suma frumusica si acum as vrea sa o scot ar nu stiu cum, ma puteti ajuta? va rog
Cine e din ploiesti, cati ani are?
O sa fie cam ciudata intrebarea:de fiecare data cand ma uit la ceas ba e fix(si se spune ca daca te uiti la ceas atunci cand e fix te place cineva), ba chiar in momentul acela cand ma uit la ceas se face...? (mai mult)
voi pe unde v-ati plimbat vara asta?
Ce numere au fost in seara aceasta la loto?
Ahhh salut TPU am si eu o intrebare nasii mei au un pui de akita inu (4-5 luni)rasa mea preferata de caini...normal mie imi e putin frica de caini dar mi-a trecut si m-am jucat cu varul meu mai mare cu? (mai mult)
Voi ce ia`ti lua unui baiat care implineste 15 ani?
Unde pot juca Fifa 2009 online, chiar daca il am instalat in PC? :) Dati-mi si mie cateva sfaturi cum pot sa marchez usor un gol :D
La ce ajuta mierea de albine pe paine?
Buna la toti, va rog sa luati in serios intrebarea mea, nu vreau sa rada nimeni si sa faceti glume cand raspundeti. Ce parere aveti de o casnicie, crestina(ortodoxa) cu un musulman? Ce parere aveti?...? (mai mult)
De ce ma raportati?
Buna imi dati un cont de empiremt2 de lv 1 plzzz dau fundita datim id sa imi dai contul si va dau fundita va rog pup
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
9PM întreabă:
CampescuGabriel întreabă:
Kristina092 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Cenusareasa
Ai urmarit in copilarie povestea Cenusaresei si a pantofului de clestar pierdut? Cat de multe mai stii despre ea?