Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Decembrie 2025 sunt:
Am o intrebare :Stie cineva unde pot gasi episodul din romeo si julieta dipa animax in romana episodul cu provocarea? Dau fundita
In cazul in care te apuca un sughit enervant, se zice ca daca vrei sa se opreasca trebuie sa pronunti numele unei persoane. Iar daca sa zicem ca am spus "Xulescu" si s-a oprit, inseamna ca Xulescu se...? (mai mult)
Va rog, dat-imi si mie daca aveti id unor vede plz
Imi puteti recomanda niste telefoane cu touch screem ieftine dar bune? Multumesc!
Cum credeti ca Connect-R canta mai bine in romana sau in engleza? Eu cred ca in romana canta mai bine in engleza cred ca suna mult mai nasol.
Buna iar :)). De cate ori este bine sa fie spalat porcusorul de guineea? Si are ceva daca ii usuc blana cu feonul? Multumesc mult :*
Cum se lasa mesaj pe site`ul www.kissfm.ro ...mentionez ca mi-am facut cont [[dau fundita]]
Cum pot face rost de minim 1000 de lei? am 10 ani si am o gramada de piese de jucarii in stare bunicica in afara de a vinde pe okazi aveti o modalitate de a ma ajuta?
Buna :*. Ma cam foaarte plictisesc.cine imi da hi5'uri cu niste concursuri de frumusete? multumesc >:D
Buna:*! Cine stie jocuri gen Syberia :d? Sau d-astea "hidden objects" dar nu doar sa treci de la lvl la lvl si sa cauti (:|. Sa rezolvi mistere ca "Lord of Mirros"; ; ). FUNDA pentru. cel care imi place...? (mai mult)
Ce tigari fumezi?
E greu sa ngrijesti o broasca testoasa. de unde pot lua una.cat ar costa/?
Daca ai mai avea de trait doar o zi, care ar fi ultimele 3 lucruri pe care le-ai face?
Cati prieteni aveti?(in numar daca se poate)
Cum se numeste melodia aia care e cam asa dont tell me pary(asa se aude)de la kiss fm funta?
Fazan? albina [fara sa inchidem;)]
Aceasta este Avril Lavigne? http://www.youtube.com/watch?v=TSOVKObBlYU&feature=channel
De ce nu merge format mp4 la mini iphonul meu?/
Golden retriever sau Labrador retriever? Voi ce ati alege? :( Eu chiar nu pot sa aleg unul. Ce ma sfatuiti sa aleg?
...foloseste cineva de'aici Ableton Live sau FL Studio? ololol, cam ce-ar putea iesi: http://www.fileden.com/files/2008/9/8/2087805/Cretaker%E2%84%A2%20-%20Ghosts%20n%20Games.mp3 also, MusicMaking? (mai mult)
Daca ar fi sa alegi intre o aventura in care te pierzi in munti sau paduri si una intr-un oras in care ai sansa sa intrebi pe cineva, ce ai alege?
Sall:D sunt intr-o dificultate: un prieten ma tot suna sa vina pe la mine dar eu nu vreau deoarece :1ii enervant 2 ma plictisesc(el e mult mai mic decat mine) el are un frate iar cu el ma inteleg...? (mai mult)
Ce sport practicati?
Tratamentul Spray Diamond Gloss e bine daca il aplic inainte sa`mi intind parul cu placa? Adica protejeaza parul in vreun fel? Daca nu dati`mi voi ex de spray`uri care sa protejeze parul inainte sa-l...? (mai mult)
Care credeti ca e vedeta cea mai frumoasa nemachiata? PozE?
Caut un cont pe The West peste lv 25...De preferat AVENTURIER...
Salutare dragi useri TPU, as vrea sa anunt deschiderea uni forum destinat amatorilor photoshop, unde vor putea invata lucruri noi si isi vor putea arata creatiile.Forumul este complet gratuit, iar daca...? (mai mult)
Pliz vreau si eu un antivirus bunn. Dar care sa poata stearga doar virusul nu si un anume fisier in caz ca are virus, in caz ca stiti dau funda pls? Si daca stiti ati putea sa'mi dati si linkul dew unde...? (mai mult)
Am si eu un iphone si nu prea ma pricep.Carte cu instructiuni nu am.(Caci nu l-am cumparat eu, verishoara mi l-a daruit, din italia)Si nu stiu ce a mai facut ca nu mi-a dat nici o instructiune nici...? (mai mult)
Am si eu o problema am un laptop si nu imi citeste nici un cd nu mai stiu ce sa fac ma poate ajuta cineva? ce sa fac de ce nu imi citeste? multumesc mult!
Voua nu va este dor de scoala? dc?
Ai facut ceva neobisnuit azi?
1.Cine stie jocuri online ( nu de baiteti ) cum ar fi :OurWorld, SuperSecret, ClubPenguin, Miss Bimbo, Panfu, Pandana. 2. Daca stiti vreun joc online unde sa ai : masina, bani, job, iubit, copii...? (mai mult)
Vreau si eu codul de activare la windows xp home edition. Neaparat. va rog! multumesc!
Ma plictisesc la culme. spuneti-mi va rog voi pe ce site-uri intrati cand va plictisiti? sau ce faceti?
tuturor! Am o intrebare la voi... e pacat din punct de vedere religios sa-ti faci tatuaje si piercinguri? Ma uit la Miami Ink si vad multe persoane care-si fac tatuaje cu chipul lui Dumnezeu, si? (mai mult)
Help me please.Cum se numea chestia aia pe care a primit-o Bella de la Jaob in filmul Luna Noua daca nu ma insel? Chestia aia alunga visele rele. Dati-mi si mie niste linuri cu poze, mersi. Dau...? (mai mult)
Fetelor, cum aveti vointa de a slabi?
Buuna! Aveti idei pentru` poZee artisticee? gen http://media.photobucket.com/image/photography/electricxxxheart/Photography/photography-62.jpg?o=17 sau http://media.photobucket.com/image/photography/x3timeformetofly/Photography%20x3/dfndkljn.jpg?o=2 Suunt...? (mai mult)
As vrea sa ma inregistrez pe calculator si dupa aia sa ma pun pe youtube cine imi trimite site-uri cum pot sa-mi inregistrez vocea primeste fundita.
De unde pot sa descarc starcraft 2 Wings of Liberty dar nu beta, ci in campaie va rog frumos?
Ce v-ati dori in plus fata de ce aveti acum si de ce cele mai frumoase dorinta sunt premiante cu fundita
Pe molehill empire cand iti cumperi a doua gradina ti-o da tot cu bolavani, buruieni si cartite?
Salut as vrea sa stiu de unde pot sa descarc jocuri de strategie sau tower defence va rog sa imi ziceti multumesc anticipat...
Care credeti ca a fost, sau este, cel mai bun fotbalist al Stelei din ultimii 10 ani? Eu cred ca MR.
Buna all.Cat costa un telefon nokia 5310 la abonament, orange sau cosmote 24 luni. abonament de 3 euro:)merci:-*
Salut ma m certat cu prietenii mei si nu vor sa se mai joace cu mine ce sa fac sa se joace cu mine?:((
Vreau si eu statusuri haioase sau conversatii din desene animate amuzante sau intrebari haioase (nu de pe TPU). pentru cele mai amuzante dau
Un prieten de al meu si-a pus la avatar la yahoo o poza cu prima litera din numele lui. El mi-a spus ca e o litera din serialul Death Note am cautat si eu sa vad daca gasesc dar nu am gasit. Stiti un site...? (mai mult)
Sunteti de parerea "purii" pana in seara nuntii?:D mersi>:D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
angel6lust întreabă:
Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:
Diana110 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Automobile
Iti plac masinile? Dar cat de multe stii despre istoria lor?