Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 13 Decembrie 2025 sunt:
De ce puneti intrebari?
Sall all! eu nu mai pot da copy-paste-uri p pagina mea sau p paginile altor membrii d pe ejocuri.ro...adica at cand dau click dreapta nu-mi mai apare nimic...plzzz help me
Am avut anemie dar nu am tratat-o la timp, dupa doi ani de zile am tratat-o pentru ca ma simteam foarte rau am luat medicamente doua luni si ma simteam foarte bine de la ele. A trecut un an de cand am...? (mai mult)
Cum pot vedea pe hi5 daca cineva m-a vizitat de mai multe ori pe zi sau pe saptamana? adica imi apare ca m-a vizitat X, Y, Z si Y ma mai viziteaza de 2 ori intr. o zi.eu cum pot vedea asta?
Plz raspundeti-mi si mie la urm intrebare : daca am in palma linia vietii intrerupta, mor mai repede? E adevarat? Am de ce sa-mi fac griji? Toti prietenii mei au linia vietii continua, si membrii familiei...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=UU6gnrRC2EQ&feature=related cum se numeste melodia de la minutul 0:30?
Buna vreau si eu informatii despre cum se joak stardoll am cont dar nu prea stiu ce trebuie sa fac plsss putin ajutor cum pot sa fac bani sh camerele celelalte dau funda
Cum pot sa inviu un co-echiper la Blood Mage? Server wa3ft
Cum imi pot face cont aici? http://www.cadeti-academiadepolitie.ro/forum/archive/index.php/thread-166.html deci chiar nu gasesc. mersi:)
Imi doresc foarte mult un tutu roz, dar nu stiu unde sa gasesc:(Am deja aproape tot din tinuta pe care vreau s-o realizez, dar imi trebuie tutuul:)o sa il asortez bine cu un tricou negru ce roz...? (mai mult)
Ce animal de casa aveti? :x Sau daca nu aveti ink, ce animalut v-ati dori?
Pe cine alegeti dintre Demi Lovato, Selena Gomez sau Miley Cyrus?
Cum pot sa ma ingras mai repede? :))
Buna as dori si eu informatii despre toate meciurile de la wrestling(many in the bank)plsss dau funda daca se poate lasatii sh un id
Intrebare pentru fete:Ati incercat lama de ras Venus? Este buna? Daca te razi pe picioare iti creste repede si negru? Cat costa?
Ce pot lua ca sa am diaree?
Prietena mea cea mai buna nu prea ma mai baga in seama si isi petrece tot timpul cu prietenii ei...nu mai vine pe la mine sa mai iesim...si eu chiar tineam la ea
Singura prietena pe care o aveam nu ma mai baga in seama si isi pertece tot timpul cu colegii ei. Ce sa fac?
As vrea si eu versurile de la melodiile Unbreakable si Fell it like you're crazy a lui noni ene. daca se poate si in romana e si mai bine.mersi anticipat... funda:x
Cine este treaz la aceasta ora:>?
Daca SuperGlue e asa bun, cum de nu se lipeste in interiorul tubului?
Daca cutia neagra a avionului supravietuieste fiecarui accident aviatic, de ce sa nu facem tot avionul din cutii negre?
Am o sora mai mica, iar saptamana viitoare vor fi zilele orasului, as vrea foarte mult sa o duc sa se distreze, sa simta macar o zi ca are si ea catusi de putina fericire, deoarece inca nu a fost in...? (mai mult)
Era mai demuult o piesa ...cu o tipa care canta intr'un ring de box... avea niste hainute scurte rosii, ma puteti ajuta?
Cum imi pot deschide un cont in banca? costa ceva? ...trebuie sa fiu majora? HELP... dau funda :D
Dati-mi va rog idei pentru concursuri, cum sa zic, facem pe un forum si nu mai am idei, va rog mult.
Cn este fan trasnitii? Care e preferatul vostru din trasnitii?
Am si eu o problema. Am windows 7, de cateva luni mi-a expirat licenta si tot de atunci a inceput sa isi dea restart singur... la 2 ore.De curand mi-am luat de pe net windows activator, mi l-am? (mai mult)
Buna sunt Radu si am 12 ani.Am o problema.In cartier la mine cand ies cu prieteni sa ma joc pititea, fotbal si altele, e un baiat de varsta mea mai mare cred cam 14 ani rrom are se i-a de mine mereu cand...? (mai mult)
Cum sa-mi sterg o intrebare de pe TPU? Ms, dau si fundita pentru primul.
Va rog spuneti-mi cum se numeste melodia de la inceputul episodului 1 [sezon1] a filmului True Blood. Incepe asa: When is fire His crown sau ceva de genu [ Cand ia foc A sa coroana ]. Intrebare pentru...? (mai mult)
Ziceti-mi si mei niste jocuri gen Vancouver 2010 va rog mult pentru platforma PC! Dar sa imi mearga pe Sistemul accesta : Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3, AMD Athlon[tm] XP...? (mai mult)
Spuneti-mi si mie niste jocuri marfa! Pentru PC ori ce jocuri! Va rog mult dar care sa mearga pe sistemul accesta : Microsoft Windows XP Professional Version 2002 Service Pack 3 AMD Athlon[tm] XP 1900+...? (mai mult)
Ajutati-ma va rog! am nevoie de un site unde pot vedea postul digitv online! am gasit pe google dar trebuie instalat si ma trimte aiurea.care a vazut vreodata si a mers? funda!
Va rog sa imi spuneti, daca stiti, ce pot face daca am instalat Sims 3, il deschid sa il joc, iar dupa ce se incarca imi apare o casuta care spune ceva de genu':nu putem verifica daca...? (mai mult)
Nu stiu c sa fac. Pur si simplu urasc o fata: numele ei este madalina si acum ceva mai mult timp a comentat la mine. am rezolvat problema, neam impakat.nici nu ne prea kunoastem, dar totusi ea este o...? (mai mult)
Http://gretriever1.blogspot.com/ Ce parere aveti despre "A real story"?
Amuzant rau http://www.youtube.com/watch?v=vjS_3UaSn28 ce credeti de clipul asta? XD vedeti si altele pe canalul meu sick1kiddo
Unde ai vrea sa mergi in weekendul ce vine?
Care ati vazut filmul kites(2009)? am auzit ca e foarte bun, insa am retinieri deoarece este indian si nu ma prea atrag astfel de filme... voi ce spuneti, merita?
Va e frica de radiatia solara? sau aveti ochelarii:))
Buna seara TPU! Ce superstitii stiti? Cele mai multe -funda-!
Cum pot vedea pe hi5 daca cineva m-a vizitat de mai multe ori pe zi sau pe saptamana? ma refer ca imi apare doar pers care m.au vizitat intr. o saptamana pot vedea si daca m-a vizitat de mai multe ori pe...? (mai mult)
am patit ceva ciudat.va rog sa cititi si sa va spuneti parerea deci...azi stateam in sufragerie singura si ma uitam la ceva.nu eram atenta decat la ceva pe care il aveam in mana.deodata am auzit? (mai mult)
Cea mai stupida intrebare pe care ati auzito vreodata care a fost?
Exemplu de programe de modificat poze(super tari dau fundita tuturor raspunsurilor
Care n`ai ce face sau te plicti:))? Lasa idu` aici sa mai tzinem legatura >:D
Pana la cat stati pe mess?
Hey ajutati-ma va rog nici nu stiu cum sa incep, , vr sa m transfer, si am fost acolo unde vreau eu, acolo mi s-a spus ca trebuie sa aduc de l liceul in care sunt inscrisa adeverinta de studii, am...? (mai mult)
Cum a aparut bella in h2o? unde e emma? mai este sirena?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anonim_4396 întreabă:
Balan_Marian_1997_D8Mk întreabă:
angel6lust întreabă:
Diana110 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hip Hop Romanesc
In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.