Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Decembrie 2025 sunt:
Imi place foarte mult o fata, am fost 10 luni cu ea dar acum in iulie a fost plecata la matusa ei la campina si a gasit un alt baiat si e in relatie cu el. Ce pot sa fac sa fie iar cu mine? dau fundita...? (mai mult)
Azi noapte am visat ca treceam prin poarta fostului iubit.si la poarta lui era pus un brad, frum impodobit asa ca la nunti:-? stiti ce inseamna asta din visul meu?
Ce inseamna @ pe mess?
Hello, pun intrebarea asta din nou, ultima data a fost respinsa pentru nu stiu ce motiv. Este cineva din prahova [ ploiesti, valeni, etc] care ar vrea sa ne cunoastem? [ caut some friends :d ]. Eu...? (mai mult)
Hi! ce telefon imi pot cumpara de la orange la abonament de 3 euro, dar sa nu depaseasca suma de 150 lei?:Dfundaaa
Ce ai vrea sa ma intrebi?
m-am reapucat de cs de cateva zile, si ii tot aud pe unii : "tipu are steam. de aia joaca asa bine". Vreau sa stiu si eu ce inseamna steam. cum se obtine. si mrg. detalii despre el :D mersi.
Buna TPU>:D< am si eu o rugaminte la voi:o3 imi puteti da si mie idei pentru numele de la hi5?;)):o3 va rog:o3[-o<
Când se face recensământul unei ţări se ia in calcul şi populaţia care a emigrat din ţară în trecut dar care trăiesc în prezent în alte ţări? Sau numai cei care sunt de sine stătători...? (mai mult)
a luat cineva de aici extensii de pe extensiiclip.dublu.ro? sunt ca lumea?
Ce jocuri stiti de jucat afara? Vreau jocuri noi Dau funda pentru cel care spune jocuri noi (si explicate)
Dau funda;)) Cine se ofera :D Sa-mi dea niste idei de decoratziuni interioare unei camere de fete si imi plac culorile mov roz alb si cat de cat verde;))Link-uri ceva cu ideei s avad poze;;)?
Ce mărime e mai mare: L sau M? La tricouri.
Daca imi tin parul impletit in spic imi creste mai repede?
Cum credeti ca ii sta unui barbat mai bine cu barba sau fara barba, de curand a inceput sa-mi dea barba mai des, am lasat-o sa creasca crezand ca ma va avantaja ( toti spun ca asa este )... Acuma nu? (mai mult)
Cine imi da si mie site-uri cu haine dragute;;)? Nu de babe:)) :):D Si in afara de miniprix.ro ca m-am plictisit de stie-u asta:) Dau fundita;))!
Ce reactie sa mai am an situatia an care eu cu prietenul meu ne antelegem bine.Stam de 5 ani jumate an casa parintilor lui dar an camere separate, mancam separat ne anrtetinem noi.Cu 3ani an urmane am...? (mai mult)
Ce mancaruri preferetii? dau fundita
De unde pot descarca SAW VII?
Hey (: imi poate spune si mie cineva cand este reluarea de la Saracii Tineri Bogati? dau fundita!
Imi puteti spune mai multe nume de hi5 funny nu stiu dragute happy. Multumesc!
Care imi spune va rog in ce fisier din fifa 08 trebuie sa bag pach-ul cu transferiurile din 2010? chiar sa-mi dea si pacht cu transf din 2010 pentru fifa 08 hai fratilor va rog cu pacht ala cu ransf ca...? (mai mult)
Http://gretriever1.blogspot.com/ Ce parere aveti? :D
Ce faci atunci cand esti trist? Stai singur sau stai in preajma prietenilor. :)
Impacarile dupa despartire au sansa? Am fost intr-o relatie timp de 4 ani.Ne-am certat si ne-am despartit(initial ideea lui) apoi nu am mai vrut eu sa ne impacam. Au trecut 3 luni de la despartire, timp...? (mai mult)
Arata bine un par ondulat tuns in scari si filat?:D
Ati spune cuiva": mi-as dori o dictatura in tara asta, in loc de democratie?
Hey guys! Vroiam si eu sa va intreb daca jucati Our World:D. Eu sunt ank44 in joc ast add :d
Ce parere aveti despre o relatie dintre o fata de 18 ani si un barbat de 32?
Am o intrebare, vreau sa-mi golesc lista de mess si nu merge, imi arata ca s-au sters apoi daca ies si intru iar apar id-urile la loc.de ce? ce pot sa fac? stie cineva? nu vreau sa-mi inchid id-ul...? (mai mult)
De ce atunci cand imi pun bateria la laptop si scot incarcatorul tremura imaginea? Multumes anticipat!
Ma joc Farmerama pe hi5 si nu stiu cum se fac mamudelele ca faraa ale nu pot lua nimic si am ramas fara apa... Apropo plantele alea pot sa se faca fara apa?:D
Am un samsung u900 soul si am ceva probleme cu el... mi se restarteaza incontinu nu stiu ce sa ii mai fac, are momente cand merge dar de multe ori se restarteaza pe orice apas. oare e de la soft?? (mai mult)
Cate misiuni sunt la Gta San Andreas ca deja m-am pilictisit, da ma puteti ajutati la misiunea aia d la Cv dupa ce terminati misiunile cu catalina
Ce ziceți de asta: ÎNTREBAREA CU CELE MAI MULTE RĂSPUNSURI? Uitati ce va propun: eu spun o propoziție, iar voi o continuați.astfel ne facem propria poveste. Asa ca adunați-va prietenii, rudele și...? (mai mult)
Cand vreau sa ma loghez pe youtube spune "connecting unstrusted" ce inseamna? ce trebuie sa fac sa mearga din nou?
De ce existam? Exista un motiv clar?
Este vorba sa ma angajez la un club nou playstation e non stop deschis, e ceva de jocuri, credeti ca vor fi barbati acolo si vor fi mereu scandaluri si nu merita sau sa incerc?
Baieti ce preferati la o fata? Par cret/ondulat/drept, lung sau scurt? :) Si nu ma luati cu 'sa ii stea bine' :*
Cel mai frumos film!
E cineva care stie sa faca un patch. exe pentru fifa 08? Am facut un patch cu liga 1 ( toate echipele la zi - echipamente, lot, staguri, reclame ) si doresc sa fac patch-ul exe dar nu stiu....? (mai mult)
Datymi si mie linkul va rog mult de la mel que me faltas versurile in romana le caut de ceva timp si nu le gasesc daca gasity versurile lasatzymi un link /.
Sunt din Bucuresti imi plac foarte mult catelusii si de aceea as vrea sa adopt si eu unu de preferat bichon maltez daca stiti pe cineva ce da catel spre adoptie va rog sa imi spuneti pute`ti sa imi...? (mai mult)
Ce parere aveti de asta: Mostra de gandire pozitiva Sunt recunoscator/recunoscatoare Sotiei/sotului care sfoaraie toata noaptea, Pentru ca doarme acasa cu...? (mai mult)
Hei. daca ai pleca de-acasa fara sa spui nimanui; ce ti-ai lua cu tine? si ce plan ai avea? ce-ai face?
Ai baga mana in foc pentru iubitul tau? (ca nu te inseala, la asta ma refer)
Bai nu stiti cum se numeste melodia aia de la radio zu cu summer time...is "summer summer time"? dau funda
De ce nu ai voie sa stergi intrebarea daca ai postat-o? de ce nu poti sa iti anulezi contul? am trimis 3 msg la contact sa imi stearga o intrebare si am dat caracter irelevant am raportat ca am citit ca...? (mai mult)
Http://abcnews.go.com/GMA/video/home-invasion-victim-saved-toes-11320804 Ce parere aveti?
La 13 ani pana la cat stati/stateai afara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!