Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 18 Decembrie 2025 sunt:
La 13 ani pana la cat stati/stateai afara?
Care dintre fetele de la burlacul credeti ca va fi urmatoarea eliminata?
De la ce ora se difuzeaza serialul "Mesaje de dincolo" si pe ce canal? :)
Hey.Este adevarat ca nu se mai pot face transferuri de la o scoala la alta, decat daca te muti din alt oras?
Ce sa inteleg prin cuvintele "gol pusca"?
Cine imi da si mie un site de unde pot sa iau subtitrarea la filmul " Ramona and Beezus "? Vreau site. ul cu subtitrarea in romana!
Pot plati factura la abonament la vodafone prin puncte? Daca da, cate puncte valoreaza un euro? Multumesc, funda pentru primul raspuns:x
cum copii de pe http://www.cheatingfacebook.blogspot.com/?
Am o intrebare pentru fetele care au rmas gravide de la o sarcina nedorita...As vrea sa stiu care a fost cauza(s-a rupt prezervativul, a dat drumul intentionat.)?
Imi puteti zice si mie niste filme interesante?
Stiu ca in calendra sunt mai multi Sfinti Alexandru. Cel mai mare si care se sarbatoreste pe cat e? E cel din luna asta?
Lumea pune intrebari la misto pe TPU? Ca eu cam asta vad pe aici... Chiar nu mai exista nici un pic de seriozitate in lumea asta? Suntem atat de invadati de analfabeti si manelisti?!
Salut am o intrebare.am 9 ani si ma chinui de la 5 ani in magazine sa cumpar jocul Barbie Fashion Show.Acum nu il mai gasesc de loc.Please daca stie cineva de unde il pot downloada va rog spuneti-mi dau...? (mai mult)
Imi spune si mie cineva care este diferenta dintre diferend si diferent. Dau funda
Pot downloada pozele de pe Hi5? Cum?
Am si eu nevoie de ajutor...Stiti careva vreo cazare mai ieftina in costinesti? as vrea o camera de 2 persoana...pe unde ati fost voi ca pe net m-am tot uitat :)mersi
Voi ce poza aveti pe chat? Cum sa fac? Nicio poza nu-mi merge sa pun la avatarul de pe chat!
Cine imi da un cont de metin2 Ro nivel destul de mare si yang.
Care va este cea mai draga persoana?
Cerea cineva aici un ajutor de viata si de moarte. unde poate sa gaseasca emisiuni intregi "Curat murdar" si "Fata lui tata" Innebunesc, fratilor! Natiunea asta se duce de rapa total daca nici macar gusturi...? (mai mult)
Cine a urmarit Cerbul Copiilor Junior 2010?:) Ma intereseaza foarte mult cine la urmarit sambata seara, in jurul orei 8:15, moment in care a dansat ansamblul Trandafir de Bucovina din Suceava, [din care...? (mai mult)
Cine imi va da multe multe gifturi pe ourworld in special mistery box va primi fundita :D pe ourworld ma cheama Miley27
Cine stie statusuri haioase de prietenie? fundita:X
Pot sa transform dorarii in diamante pe lady popular?
Acum sunt bronzata foarte tare.Ar trebui sa port mai mult alb sau?
am tot vazut discutii pe aici despre lady popular si mi-am facut si eu un cont, ca mi s-a parut interesant.totusi, nu pricep cum se fac acele diamante, bani ce or fi? trebuie doar sa urmez un curs...? (mai mult)
parintii mei sau certat (nu va spune dc ) de mai multe ori si nu stiu ce sa fac ma puteti ajuta...-nu sunt criss ci o colega m-a lasat sa scriu pe contul ei...va rog nu mai stiu ce sa fac
Dau funda! stie cineva cum se pune "IDLE" la messenger? va rog da ti mi un raspuns repede. Multumesc:*:X
Cum se joaca popa prostu?
Buna! 1.In domeniul stiintelor umane, care sunt cele mai cautate meserii si mai bine platite? 2. Ce sanse sunt la ora actuala sa profesezi ca avocat in Romania si in afara?
V-ar place sa va schimbati culoarea ochilor? Ce culoare a-ti alege?
Unde se votează pentru alegerea experţilor TPU? Voi pe cine aţi alege? Eu pe Silvia, e deşteaptă, are destule funde şi chiar merită titlul. :)
Mi se pare mie sau unele fete sunt foarte credule daca nu chiar foarte proaste:|. Citeam azi o intrebare in care o tipa intreba daca tipul o iubeste pentru ca ii zambeste cand trece pe langa ea. Cum sa...? (mai mult)
INtrebare pentru baieti:voi ati sta cu o fata grasuta?;)
Dau funda! imi spune ti si mie va rog cum se pune "IDLE" la messenger
Am o tipa in lista de prieteni pe hi5 care si-a inchis de 2 ori pana acum contul.ideea e ca nu de tot. dupa ce si l-a redeschis prima oara avea aceleasi vizualizari, aceesi prieteni, etc.cum se inchide...? (mai mult)
Am o intrebare scurta si la obiect :)). Deci cum pot sa`mi schimb parola de la hi5? fundita mare pentru cel mai bun raspuns;).
Site cineva cum se numeste negativul de la inceputul melodiei astea? http://www.youtube.com/watch?v=lxVZgWADOdY dau funda
Azi e o zi speciala. Stiu ca Flav n-ar vrea sa se stie asta pe site, dar nu ma pot abtine :D Azi e ziua lui de nastere! Cele mai calde urari de bine pleaca de la mine spre el. :) Daca mai este cineva...? (mai mult)
Nu am reusit sa vad destul de bine filmul Remember Me [RobertPattinson]. Imi puteti spune cum se termina? Ce se intampla? Ms :*
Vreau sa intreb pe voi, cititorii, cum ati interpretat finalul romanului "Verisoara mea Rachel", scrisa de Daphne du Maurier. ("Pe vremuri se obisnuia ca oamenii sa fie spanzurati la raspantia celor...? (mai mult)
De la ce vine porecla Soso? Am un var pe care il cheama Dragos si porecla ii este Soso.As vrea sa-mi explicati.[Ex.:Ioan-Ionel-Nelu-Nelutu] Multumesc, Funda[daca se poate fara ajutorul lui yoanna97
Vreau sa fac un top ( de manele :D ) ca asa ceva nu prea exista... gen top 40 kiss fm sau most wanted zu dar vreau sa-i dau un nume mai cool... si vreau sa aiba mai putine piese( 21, 12, gen), ? cel mai? (mai mult)
Pe ce site pot vedea filmul Predators si sa arate destul de bine cu subtitrare adica nu vreau HD doar asa sa vada cat de cat frumos fara probleme.
voi ce credeti peste 2 ani o sa avem probleme cu incalzirea globala temperaturiile vor fi chiar peste 40ºC se vor lua masuri oare la locul de munca sa se reduca orele sau va fi la fel? Daca temperatura...? (mai mult)
Bunaa...Imii putetii da un link de unde pot downloada melodia asta? Ali Star - Mergi Inainte.mERSII MULT!
Buna (: am 15 ani, sunt in Italia si imi doresc sa ma duc cu avionu in Romania in vacanta. Imi trebuie neaparat un insotitor major? Cum se procedeaza? Va multumesc :*
Cine poate sa-mi lamureasca cum la server wa3ft se acopera cu rosu cum se face asta
Ce parere aveti despre baietii cu ochii verzi? multumesc!
Am nevoie de ajutorul vostru! Am vorbit cu Raluca si am stabilit ca daca sunt destul de multi doritori, va face o noua categorie numita "Filme". Va rog sa votati pro sau contra acestei...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
AndreiAdrian021 întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Teen Wolf
Ai visat si tu la super puterile de varcolac ale lui Scott si i-ai urmarit fiecare aventura cu atentie? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul Teen Wolf!