Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
As dori sa ajut pe cineva (pentru cei fani al metinului) cu o creere a un server privat de metin2.Pentru asta doritorii trebuie sa aiba cel putin 2.0ghz si 2GB rami... Puneti-va id-urile pe privat...(cei? (mai mult)
Sa facem un mic top al melodiilor de dragoste. Cel mai reusit are fundita.
Hey! Care este blogul vostru? De curiozitate: as vrea sa-mi 'construiesc' un blog si sa vad modelele. Daca nu aveti puteti sa-mi dati idei de bloguri [siteuri, in afara de "blogger" :D ]
Fetelor, ce ati dori de ziua voastra? :)
O sa merg la mare cu niste prieteni cu cortu, si o sa stam intr-un camping, cum sunt conditiile? Cum e cu dus`urile?
A cumparat cineva vreodata ceva de pe site-ul asta : www.ebay.com? cum ati procedat si ce trebuia sa faceti? ce ziceti de asta? http://cgi.ebay.com/Apple-iPhone-3G-8GB-BROKEN-AT-T-Black-3-1-3-JB-/150471518011?cmd=ViewItem&...? (mai mult)
Vreau si eu porecla pentru numele Laura. Mi se mai zice Lora dar nu prea imi place. Multumesc.
Care este cel mai comic film pe care l-ati vazut
Buna :X...Care se plictiseste sa lase idul aici...Sa mai tinem legatura :) :*:X
Poti face sex cand esti racita la ovare?
Daca ar trebui sa te caracterizeze doar un singur cuvant care ar fi acesta?
Cum pot intra pe profilul meu TPU? dau funda...mersi
sunt noua, am si eu o intrebare : Cum se numeste melodia de pe disney channel cand e cu hannah montana si cu camera aia de filmat? apoi la un concert ii da camera unei fete?
La ce te gandesti acum? Sau ce ai vrea sa faci si nu faci? Si de ce nu faci?
A fost cineva la hotelul Elena din Bulgaria?(nisipurile de aur). Cum a fost?
Cine ma poate ajuta si pe mine? cunoaste-ti pe cineva care sa aiba un site mare? adica cu mai multe vizualizari!
Hey! In ce zodie sunteti? Cine e in zodie cu mine funditaaa :*
ma numesc valentina si as dori jocuri frumoase precum lady popular sau stardoll, va rog frumos sa ma ajutati daca stiti,
Era ceva muzica Rock care se numea "What The Fuck!" cred... pentru ca spunea asa in muzica :D nu stiti cum se numeste trupa care o canta? [stiu ca nu am dat prea multe detalii:))]... si daca stiti ceva? (mai mult)
Voi ce faceti vara asta ca sa nu va plictisiti? Caci eu pana ce plec cu parintii in concediul nu prea am ce face acasa. Fundita pentru cele mai bune idei!
Am auzit o melodie ale carui versuri suna cam asa "When the sun goes down down...". Cred ca este cantata de vreun afro american ceva pentru ca are voce de "negru" :)). Va rog, daca stiti astfel? (mai mult)
De ce la sectiunea Cauze nobile sunt asa putine de spus?
Vreau sa scriu dirigintei mele un comentariu la poza si nu pot gasi cuvinte potrivite. Vreau ca sa-i placa ea e prof de l romana si ne invata de mici. funda pentru cine ma ajuta sa scriu un coment frumos...? (mai mult)
Care ţară are cei mai mulţi vecini? Elveţia Austria Danemarca Germania
Imi puteti spune cum adaug un utilizator ca prieten?
În ce ţară se află ruinele grădinilor suspendate din Babylon?
Cei care ati fost la Liberty Parade, ce parere ati avut de eveniment?
Mai e tineretul interesat de contract de munca, avand in vedere ca nu mai garanteaza nimeni daca vom mai apuca pensionarea? Preferati sa faceti cariera "banoasa" doar din contracte de colaborare sau va...? (mai mult)
am si eu o mica intrebare pentru voi acum o luna de zile am vazut filmul 2012 si... un sambure de adevar dupa mine exsista nu vreau sa fiu asa realista pentruka la urma urmi e un film dar totusi cred? (mai mult)
A inregistrat Andra o melodie pe care o canta ea cand si-a inceput cariera prin discoteci...Am auzit-o dar nu stiu cum se numeste.Ma puteti ajuta?
Sunt insarcinata? Mi-a intarziat menstruatia aproximativ 1 saptamana.Luna trecuta mi-a venit pe 26 dar luna asta inca nu a venit nici azi. Eu si prietenul meu nu ne protejam niciodata, iar luna aceasta...? (mai mult)
Pee Wee sau Poncho(Alfonso Herrera)? Care e mai sexy si de ce? Cel mai bun argument primeste funda.
Cand pun aici o intrebare mi se schimba statusul la messenger sau ceva de genu?
-Cum te simti in momentul de fata? -Ce-ti lipseste? -Te simti implinit? -De ce da? -De ce nu? -Ce ai vrea sa-ti rezerve viitorul? Povesteste-ne o intamplare funny din anul 2010 :D ? (mai mult)
Miley Cyrus sau Shakira? Care e mai sexy si de ce? Cel mai bun argument primeste funda.
Ma tot contrazic cu un amic. "un stilist tunde si sprancene?" el: "nu" eu: "da" care are dreptate?:))
Care e ultima carte citita de voi?
Zac Efron sau Justin Bieber? Care e mai sexy si de ce? Cel mai bun argument primeste funda.
Care este culoarea voastra pref?:> Funda pentru cea/cel care nimereste culoarea mea :X
Care este sportul vostru favorit?(al meu fotbalul)
Spune-mi un lucru la care tu speri si ceilalti nu.
Ce replici folositi cand va enerveaza cineva?
Dati-mi si mie niste bancuri ca ma plicti! dau fundita la cel mai fain banc :D
Buna TPU :X:* Am nevoie de descrieri pentru pozele dp hi5. Imi dati si voi niste citate/versuri dintr o melodie ceva:X. Funditsssa!
Ce carti imi recomandati pentru clasa a 6a? va rog am nevoie. mai trebuie sa citesc 7 si nu stiu. am citit: -print si cersetor -cartea junglei -5 saptamani in balon sa fie de 150-250 de pagini
Daca ati avea sansa sa deveniti un animal, ce animal ati deveni?
Va mai aduceti aminte de desenele copilariei noastre, SAILOR MOON? Cat de frumoase mai erau si sunt, nu credeti ca sunt de50 ori mai frumoase decat desenele ce sunt acum la tv? Pacat ca nu le mai redifuzeaza...? (mai mult)
Va place sa oferiti " transparenta" in relatiile cu cei din jur sau sa-i lasati sa va descifreze ei singuri?
Care imi zice un banc tare? Vreau sa rad :D{funda ofc} P2
Ce stiti sau ce ati auzit despre viata in timp de razboi? Cum au trecut bunicii vostri prin cel de al doilea razboi mondial? Mai erau locuri de munca? Erau alimente? Se mergea la scoala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Personaje negative din filme
Antieroii raman intotdeauna in memoria noastra. Voi pe cati dintre ei vi-i mai amintiti?