Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 20 Decembrie 2025 sunt:
Cum se numeste melodia de la inceputul episoadelor wizards of waverley place? Stiu ca e cantata de Selena Gomez
Cum se primeste Expert TPU? :d
Cati dintre voi vorbiti intre voi pe messenger, sau va cunoasteti in viata de zi cu zi? Daca puteti sa ziceti si cu cine de pe TPU vorbti, daca nu deranjeaza.
Va rog ajutati-ma! Mi-am instalat aseara photo scape si odata cu el google chrome. Pe facebook imi apar 25 de credite. Eu nu am cumparat nimic! Doar mi-am instalat programul de poze si mi-a apartut ceva...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch#! v=NMHaiMzgCNA&feature=related Ce parere aveti?
Ce culori preferati eu mov, albastru, roz, galben, verde si orange
Cn'i din jud alba?:-/ nimeni?:O chiar nimeni?:|
Care are ochi schimbat-ori?:-*
Daca esti la karate pentru a purta o centura de nivel mai inalt trebuie sa dia niste probe? Daca da cam ce fel de probe ar fi adica de exercitii fizice sau chiar sa lupti cu cineva?
Buna cine vrea un cont la jocul lady popualr are de toate fata... apartament mobilat haine, bani dar numai ma pot juca. bagati id emy.deni va astept :(
Buna cine vrea un cont la jocul lady popular? deci are apartament are bani are tot numai ca nu ma mai pot juca sal sustin:( sa bage id emy.deni
Unde pot vedea ultimul episod sin aniela?
Paranormal acitvity avea vreo limita de varsta?:| m`am uitat ieri cu niste prieteni la el si acum eu si cu cea mai buna prietena a mea am ramas gen traumatizate nu am putut dormi noaptea trecuta =))
A avea prieteni inseamna a cunoaste oameni cu anumite afinitatati personale care se manifesta reciproc.In momentul cind nu sintem de acord cu cineva, normal ca nici prietenii nostri nu sint si, la rindul...? (mai mult)
Am nevoie de un link cu rugaciunea Tatal Nostru in engleza, puteti va rog sa ma ajutati?
voi ce parere aveti de moartea MADALINEI MANOLE? mie imi pare rau de ea, dar m-ai ales de copilas?
Am foarte mare nevoie de ajutor! :| Aseara mi-am pus parola la laptop (de obicei eu am parola). Cand am incercat sa-l deschid am scris parola si imizice ca e gresita dar nu are cum sa fie gresita ca este...? (mai mult)
Am citit aici ca daca porti sutien de la o varsta frageda o sa ti se lase sanii :| cum vine asta, sutienul nu are rol de sustinere? :| mi se pare ciudat
Hey, am nevoie de ajutorul vostru! Vreau sa intrati pe urmatorul site, http://www.orange.ro/sim-gratuit/?WT.mc_id=display_freesims_arbo_hi5 sa-mi descarcati "termenii si conditiile Orange PrePay" si sa...? (mai mult)
Stiti niste statusuri care sa fie de genul asta : Poate ca ea nu l-a uitat dar merge mai departe fara sa dea impresia ca vreodata i-a pasat? Cele mai frumoase statusuri primesc fundita.
sunt adriana si as dori foarte tare sa intru intr-un fan-club mj dar nu sh cum va rog cine are un fan club dati-mi id voastre
Am voie sa ii fac o baie la un hamster pitic?
Buna! Vreau si eu o pasta de dinti pentru albire...eu inainte foloseam Colagate dar am auzit ca iti vor cadea dintii.:| este adevarat?
Care stie cum ascund un folder de tot? Funda;))
Vreau sa-mi dau gaura in ureche:-s Sincer mi-e cam frica:-s Si nu stiu in ce parte(stanga sau dreapta) Problema e ca am incercat acasa si m-a luat cu ameteli:| Ce sa fac:(( Vreau mult sa-mi dau:((...? (mai mult)
Cine imi poate da si mie niste coduri pentru Pixie Hollow? Iar daca imi dati ma puteti ajuta? Deci cand trebuie sa le scriu? Ca am m-ai pus intrebarea aceasta si am primit coduri care nu merg, sau...? (mai mult)
Imi place de un baiat din clasa la mine.In pauza nu ma lasa in pace deloc, vine si imi da cu palma la fund, nu ma lasa sa intru in clasa, iarna ii pune pe niste baieti sa ma scoata afara iar el...? (mai mult)
as dori sa stiu cum pot posta o intrebare sub anonimat. multumesc.:)
De ce nu merge Barn Buddy de pe hi5?
ce alegei dintre: pisica sau caine iepure sau vulpe miley sau selena apa sau foc cer sau pamant negru sau alb albastru sau verde dau fundite pentru raspunsul pe gustul meu
Neata :)! Care retea ii mai buna: Vodafone, Orange sau Cosmote? :| Si care are mai multe extraoptiuni chestii :D?
Aceeasi intrebare stresanta.:)). cum se numeste melodia si cine o canta, va rog!:*. http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4969880413&ownerId=470372542&albumId=411660408
Cine stie cum se numeste melodia si cine o canta? http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4979142520& ownerId=470372542& albumId=411660408 multumesc anticipat. am mai pus o intrebare...? (mai mult)
Ce melodie e asta?:D http://www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=4979142520&ownerId=470372542&albumId=411660408
Buna!:*. Cine poate sa imi spuna cum se numeste melodia care incepe cand se deschide pagina asta?:>. Multumesc anticipat!:*
As dori sa imi dati niste sfaturi...adica cum sa imi pot mentine PC ul intr-o stare cat mai buna(adica sa nu mai instalez windowsul o de 2 ori p luna, sa nu mi se mai restarteze singur asa faceam la vechiul? (mai mult)
Ce parere aveti despre miss univers romania 2010?
-Cine face voluntariat? sau cine ar vrea sa faca? eu va recomand o asociatie tare! mie imi place ff mult! sa stiti ca aveti multe de castigat! -Ma refer la bistriteni! cine vrea sa imi lase...? (mai mult)
Cine joaca Metin2 ca sa ma creasca si pe mine? am level 35 ninja baiat si numele meu este stefan212 dau 100 de ca pe level.
Ma numesc Catalina. Ar trebui sa ma serbez de Sf. Ecaterina?
Cum e corect? cocălar sau cocalar? pentru ca am auzit multi oameni care spun cocalar. Funda :|
A citit cineva cartea Mihaelei Radulescu "Niste raspunsuri"? Daca da, cum vi s-a parut? Am auzit numai cuvinte de lauda despre ea :D
Ce filme horror imi recomandati si mie? mersi
Deci :)) vreau idei de id. uri :d si vreau sa nu fie luungi :) ceva mai scurt si frumos. si sa nu fie prea copilaresc :P pls :* funda. P. S. : ma cheama Ana, dar nu trebuie neaparat sa vina de la nume...? (mai mult)
Cum se face media de admitere la liceu? Multumesc :)
Nu am mai scris o intrebare de muult timp ...Chiar imi era dor de voi!:P Asa deci. Pe 30 iulie e ziua mamei mele :X:X:X:X:X(stiu ca nu mai e prea mult timp ) si.chiar nu stiu ce? (mai mult)
Stie careva sa realizeze o interfata de administrare (php, mysql) a unui site de download mp3? Scriptul ar trebui sa contina partea de login, editare fisiere in functie de userul care este logat(admin,...? (mai mult)
Intrebare pentru baieti:ct de mult conteaza sexul intr-o relatie? Si de ce nu puteti astepta o fata pana crede ca e momentu pentru asta?:))
Buna :). As vrea sa`mi schimb interfata de la Windows XP Professional. Stiti niste site`uri cu skin`uri?;;) [Dau FUNDITSAA`x]
Ce ati face daca prietenul/prietena voastra ar avea o familie si var fi mintit tot timpul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Solane întreabă:
IL0VEDINER0 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hell on Wheels
Si pe tine te-au incantat drama si actiunea din serialul Hell on Wheels? Hai sa vedem daca poti sa raspunzi corect la toate intrebarile despre acesta!