Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Mai joc metin2 si am o mare problema0_0: ma chinui 2 zile ca sa umplu o biluta de aia unde iti arata cata exp ai si apoi cand mor imi scade toata bila pana la 0% prietenii mei care au lvl mai mare ca...? (mai mult)
Stie cineva un program online sau de downloadat cu care sa iti poti vopsi parul in culori de genul mov, albastru etc? Sau sa iti faci suvite cu el? In afara de www.taaz.com mai exista si altele? va roog!...? (mai mult)
Cine stie ce inseamna GG? Am vazut pe mai multe site-uri ca scriau GG meu este :...si scriau niste cifre.:D
Cine va merge la olimpiada la limba si literatura romana la anul?
Cand este evenimentul de wrestling money in the bank. Vreau ora si data romaniei. Funda
Astazi ma simt generos, cine imi spune primul/prima ca vrea fundita o va primi!
Stiti si voi un site in care arata cand sunt inscrieri pentru munca in strainatate si alte informatii de genul asta? Ii trebuie lui fratemiu.
Sall all, am facut cu cineva un pariu, e vorba de o melodie foarte veche cu costel ciofu-zambet pervers, el a zis ca nu o gasesc nicaieri sa o pot descarca si eu am zis ca eu descarc azi dar, treaba...? (mai mult)
as vrea sa pun pe un site horoscopul zilnic dar as vrea sa imi dati un site unde pot lua toate zodiile odata nu fiecare pe rand si horoscopul sa fie pentru acea zi! Va rog! DAU FUNDITA!
Exista vreo melodie sau ceva care sa pronunte numele Livia?
Este cineva nascut pe 23 iulie? Dar in luna iulie sau august? Pe cat?
Cum aflu cine mi-a raportat intrebarea? funda:D
Imi puteti spune va rog frumos ce pot face ca sa ma perfectionez in parkour :D
(pentru targovisteni) Care liceu este mai bun "Enechita Vacarescu" sau "Carabella"
eu stau la sat, si locuiesc intr-un bloc de 3 etaje, singurul bloc din sat, si faza e ca sunt 20 caini vagabonzi pe langa bloc, si sunt vreo 5-6 oameni in bloc care le dau mancare aproape zilnic,...? (mai mult)
Buna tuturor.As avea o nelamurire. Astazi cand am intrat pe hi5 am vazut ca aseara as fi lasat la profilul cuiva un comentariu de la multi ani adica o imagine si sub ea scris"happy birthday ". E dat pe...? (mai mult)
Hannah montana sonny si stelutza ei norocoata sau magigienii din weverly place? (ma refer la seriale );) care este mai bun care va place mai mult?:S
Selena sau miley?:S
Ce parere aveti de noul look a lui selena?:S
Ce parere aveti de telefonul Nokia x3? Crede-ti ca este un telefon bun?
Aseara m-am certat cu cea mai buna prietena a mea din cauza iubitului ei.De cand este cu el parca s-a pierdut.Ieri eram suparata si ma intreba de ce sunt iar eu ii spuneam ca nu am nimic. Poate am...? (mai mult)
Voi ati cerut iertare cuiva pentru afirmatile facute pe TPU? Imi cer iertare, poate din greseala am lezat pe cineva (ma refer la unii prieteni de pe TPU).
Este un film cu o fata si un baiat care nu se suporta... si se duc intr. un muzeu si o statuie ii schimba intre ei! cum se mai numeste? l`am vazut de 3 ori si nu mai stiu...
Este adevarat ca Justin Bieber a murit?! :( http://z8.ro/tragedy-justin-bieber-is-dead Ce cauta acolo?
Chiar nu ştiu de ce mi se refuză întrebarea, dar în fine, mai încerc o dată. Aş vrea să cunosc mai bine persoanelede pe TPU şi fete şi băieţi. Vă las id-ul meu: sigmundsigfried@yahoo.com...? (mai mult)
Care sunt top 5 filme horror all time?
La ce va ganditi cand spuneti cuvantul dragoste? Dar viata, moarte? Cel mai interesant si inteligent raspuns primeste fundita.
Auziti prietena mea s`a despartit de cateva zile de prietenul ei si s`a acum e cu altul... motivul despartirii =>prietenul ei se dadea mare in fata ei si se lauda cu ea in cartier si facea pe smecherul,? (mai mult)
Care ma ajuta si pe mine am descarcat niste cliente si am pus fisierele alea 4 cu mc txt dar la toate imi da LoadLocaleError ce sa fac ma ajutati?
Nu stiu daca este bine sa scriu aici, si nu este o intrebare vreau sa va spun ce am patit aseara, cam in jur de ora 01:00 ceva de genu daca nu putin trecut peste am inchis laptopul si m-am pus in pat...? (mai mult)
Cat timp trebuie sa astept sa imi recapat increderea?
Care stie Bancuri bune si amuzante? am o
Care a fost ultima intamplare haioasa/penibila in care ati fost pusi? :) :D
Credeti ca vine sfarsitul lumii in 2012? abia am vazut profetiile lui nostradamus si. nu stiu ce sa mai cred:)
Am inteles ca steamul este un fel de "program" prin care se poate descarca si counter strike, cu acesta gloantele se duc mai bine si au un efect mai mare... dar ma intrebam daca ajuta si la modul deathrun? (mai mult)
Dau FuNdItSa la cine imi zice primul ( si corect) cum se numeste acel program care daca asculti o melodie, la statusul de la mess iti apare numele acelei melodii, cine o canta si durata. Va rog eu mult!...? (mai mult)
As vrea sa aud de la baietii din zodia pesti mai multe detalii despre ei. de exemplu : calitatile, defectele, ce ii atrage la o fata ...etc. Cel care se descrie cel mai bine primeste? (mai mult)
FUNDITA! trimiteti-mi un link de unde pot donwloada un joc de genul lui Freestyle de pe Gamekiss, sau linkul de unde pot downloada Sims 2 pets multumesc de raspuns.
Ziceti-mi si mie niste jocuri gen GTA! Va rog si niste jocuri cu west care esti in west pentru PC! Va rog mult. Multumesc.
Ce parere aveti despre aia de cer fundita? e mine sincer ma enrveaza... chiar daca merita nu le mai dau.
Buna seara TPU! cine stie unde pot gasi pe vreau site sau ceva o lista cu decesele dintr'o anumita zi, sau daca stiu numele sa vad daca persoana respecitva e decedat! multumesc anticipat!
As avea si eu nevoie de niste sfaturi.(de la fete in special). Ce sa fac? Toti baietii cu care ma intalnesc sau cu care am stat vor sex, explicatia? Nu pot sta mai mult de 2-3 saptamana fara asta.pana...? (mai mult)
Imi puteti da si mie niste statusuri de prietenie? :)
Cum descarc sin eu sims 3 forever dar nu demo?
Nu prea cunosc termenii aceia foarte utilizati la facultate, adica sesiune si seminarii:D. Puteti sa`mi explicati va rog la ce se refere 'sesiune' si 'seminarii'? Sper sa nu par proasta:D, is doar neinformata:))....? (mai mult)
Ce telefon ma sfatuiti sa-mi iau?
Vanessa Hudgens & Zac Efron http://www.celebritiesyard.com/wp-content/uploads/2010/01/Zac-Efron-and-Vanessa-Hudgens-BBC-002808.jpg :D:X sau Joe Jonas & Demi Lovato http://www.popcrunch.com/wp-content/uploads/2010/03/Demi-Lovato-Joe-Jonas-On-Ryan-Seacrest-500x281.jpg;...? (mai mult)
Dau fundita la cine imi zice un acont peste lv 20 la metin 2 ro la primul raspuns dau fundita daca merge
Salut:Ce inseamna cand o comanda are stadiul "Procesata"?
Ce parere aveti despre LG GS290?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Singur acasa
Te consideri fan al seriei de filme Singur acasa? Testeaza-ti chiar cum cunostiintele! :-)