Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Cum fac mai repede lvl mare in metin2? daca aveti peste 25 lvl sa am cresteti si pe mine in joc ma numesc:carmenninja1 am contul asta pe lupus
Spune-tim si mie niste site-uri de fotbal exemplu (www.managerdefotbal.ro) dau funda
Cand vreau sa ma inscriu pentru "romanii au talent" spune ca nu am uplodat nicio poza cand eu am dat acolo sa pun poza cum pot sa fac :(? cine s-a mai incris?:D pot vedea lista?
Imi puteti da si mie lista cu expertii TPU?
Cum fac sa slabesc? sunt disperata am intrat pe mess aseara si era fostul iubit online si mi-a zis "iti zice ceva da nu te superi" eu "zi" el "te-ai ingrasat ca te-am vazut zilele trecute" e ciudat ca a...? (mai mult)
Cu ce parfum v-ati da din urmatoarele 3: 1)Parfum de mucegai Ca si ar fi langa un container de gunoi, si 20$ sticluta 2.Parfum de rame Nu stiam ca ramele au miros 3.Parfumul play-doh Veti mirosi...? (mai mult)
La ce folosesc punctele pe care le primim la TPU
Stiti cum se numeste melodia http://www.miniclip.com/games/stunt-dive/ro/?
Mi-am facut si eu cont pe lady popular. si nu inteleg. merg in club si stau vreo 15 minute si cica sa agat un gagic:)) si el cam cine ar fi?:)) tot un jucator. sau?:)) si nu mai inteleg nici cum sa imi...? (mai mult)
De ce iubim femeile? (am aflat deja opinia autorului. a voastra care este?)
Am avut o relatie de 2 ani care sa sfarsit la initiativa lui, din cauza vorbelor urate din partea tatalui meu, si ma implicat si pe mine. Eram la tara la bunici, el la oras, i-am trimis un sms in care...? (mai mult)
Bună! Aveţi blog, dacă da, lăsaţi-l aici sau pe mesaj privat, vreau să citesc bloguri cât mai multe. :] Mulţumesc!
Credeti ca s-ar potrivi daca mi-as vopsi camera mov (lila) avand in vedere ca am mobila albastra? M-am gandit sa imi fac un perete care va ramane gol cu portocaliu, iar pe el sa deseneze cineva o...? (mai mult)
Cum se joaca jocul lady popular?
Pe telefonul meu apare mesajul "verifica-ti serviciul de informatii" din cand in cand... unde pot accesa acest serviciu?
aveti metin2 server private pe romana sau pe engleza? va rog dati-mi si mie ca am jucat metin2gx dar nu era in romana si nu m-am mai jucat deci va rog din suflet daca aveti voi metin2.private server...? (mai mult)
Ce cadou sa ii iau unei fete ce implineste 11 ani? Ii place de Hannah si ii place si H2o. Urgent!
Hello fetelor de pe TPU! :P am o intrebare pentru voi... Cum ar arata Fat-Frumos al vostru si ce v'ar placea cel mai mult la el? Cer un raspuns cat mai detaliat [Ex: Inalt, blond/saten, ochi albastri/caprui,? (mai mult)
Va mai uitati la desene animate?:)) Care sunt favoritele voastre?:)
E adevarat ca daca iei acum proteine peste catziva ani muschii se transforma in grasime?
Ce pasta de dinti folositi pentru ALBIREA dintilor...cateva exemple.Multumesc!
Sunteti mandrii ca sunteti romani?
Ce credeti despre fetele din zodia berbec?
Nostalgia time, TPU! O sa zic direct: cati dintre noi n-au avut asta cand erau mici? (si poate inca-l au aruncat prin pod) http://i31.tinypic.com/fk9vut.jpg sau mai erau cele cu tastatura, lol. Intrebarea...? (mai mult)
Cine credeti ca este principalul vinovat pentru situatia actuala a Romaniei?
Voi sarbatoriti Rusaliile si 15 august (Adormirea Maicii Domnului), zile oficiale in care nu se lucreaza precum sarbatoriti Craciunul, Pastele si 1 Mai? Va luati liber de aceste 2 sarbatori sau preferati...? (mai mult)
Stiu ca e o intrebare mai ciudata dar vreau sa aflu si parerea voastra. Ce ati face intr-o zi stiind ca la sfarsitul zilei nimeni nu-si va mai aminti ce s-a intamplat cu exceptia voastra?
Http://www.youtube.com/watch?v=CW-RVi6AFnU ce parere aveti?
Ce ati face daca ati sti ca mai aveti de trait o zi? (incercati sa raspundeti serios, nu in batjocura) :)
Vreau videuri cu saruturi frantuzesti, exemple.
Ma puteti ajuta si pe mine si sa va inscrieti aici -> http://www.prizee.com/monCompte/parrainage/lien?parrain=Ziledevara :D. Multumesc:) inscrierea nu costa nimic, in plus puteti juca jocuri si dupa...? (mai mult)
Care este cifra voastra norocoasa?
Cine are metin2 de unde pot sa iau zaharul armasarului
Cati dintre voi daruiti ceva in mod altruist, fara sa va ganditi ca, la un moment dat veti primi si voi ceva din partea persoanei cadorisite?
Dati-mi exemple de id-uri. pentru numele Bogdan! Ms
In august voi merge la o nunta si nu stiu cum sa`mi aranjez parul.Ma voi tunde cat de curand in scari si am parul putin mai jos de umeri; in orice caz, nu vreau coc.Ati putea sa`mi aratati niste...? (mai mult)
Nu pot trimite msj dp sietu acesta imi spune sa confirm adresa d email si nu stiu cum :D
Ce ati alege dintre facultatea de Stiinte Politice si cea de Psihologie?
STRICT petru cei care cer fundita, de ce o faceti? Si prin intermediul acestei intrebari ma adresez si adminului :Oare va muri cineva daca o luna nu va exista functia de dat funde-medalii? Sunt extrem...? (mai mult)
Nu stiti unde este melodia completa `Oyeme Bien` care apara in telenovela Victoria?
am laptop si incarcatorul nu mai face contact cu laptopul:-? momentan nu am cum sa cumparun in incarcator nou.Intrebarea este daca exista alta modatitate de a-l incarca?:((
Ce parere aveti despre dezgroparea sotilor ceausescu? ce ziceti sunt ei acolo?
E adevarat ca daca iei acum vitamine peste catziva ani muschii se transforma in grasime?
Am vazut multe intrebari despre cum sa ajungi expert. Cu ce va incalzeste acest titlu? Ai alege titlul de expert sau recunostinta si multumire din partea persoanelor pe care le-ai ajutat?
Cum se numeste programu` ala care iti baga pe calculator limba romana romana
Dintre barbati, care ti se pare cel care se imbraca cel mai bine? da si poza ca sa iti vedem exemplu nu trebuie sa fie neaparat cunoscut sau necunoscut. poza conteaza FUNDA, cel mai bun raspuns
Lastati si mie numele unor melodii frumoase...
Este un joc vechi. Se numeste Dionacra. Stie cineva de pe ce site il pot lua? Dau fundita! Va rog, cat mai repede un raspuns! Am amre nevoie de acest joc...
Am si eu un blog, dar stiti...nu e cine stie ce! (ieri l-am facut!) Dati o tura :) http://gretriever1.blogspot.com/. Spuneti-mi parerea :) Eventual dati-mi si mie blogul vostru :).
Ce semnificate are ticaitul unui ceas in perete? Un ceas care nu exista.Se aude ca rotitele de la ceasorinicarie. ţac, ţac, ţac iar mai sta iarasi face. E de rau?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
RainWind întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Supernatural
Ai urmarit cu interes vanatoarea celor doi protagonisti dupa demoni, ingeri malefici si alte fiinte supranaturale? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!