Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 22 Decembrie 2025 sunt:
Daca am visat o mireasa gravida stiti ce inseamana? eu nu o cunosc pe femeia din vis nu am vazut-o niciodata
Ce credeti despre vedetele showbizu-lui romanesc? sunt unele de luat exemplu?! thanks all
Hey! Va rog eu ziceti-mi si mie niste programe de facut video din poze cu efecte, texte ecc...sau dati-mi linkuri. Va rog! multumesc
M-am dus acolo la restaurant ieri, am muncit pana la 3 dimineata, dar nu am vb cu sefii nici nu-i cunosc nu stiu cum ii cheama doar cu sefa de sala, am primit aseara partea mea de ciubuc, credeti ca...? (mai mult)
Credeti ca in 2012 va fi sf pamantului? argumentati-va raspuns!
Utilizatori TPU si nu numai, va rog spuneti-mi pe ce canal e meciul lui Dinamo cu Olimpia Balti din 22 iulie... Caut innebunit si nu gasesc nimic.Pliz,spuneti-mi!
Vreau sa intru pe chat si imi scrie: 500 - Internal Server Error:( din ce cauza?
Ati vazut filmul Click{telecomanda universala}? Daca mai cunoasteti vreun film asemanator va rog sa mi-l dati:).
Buna TPU. Am avut o relatie care s-a terminat acum doi ani. Am iubit-o enorm pe fata aceea, dar nu s-a mai putut, era mai mare decat mine, nu a mai fost sa fie. De atunci am tot incercat sa imi fac relatii,...? (mai mult)
Buna pentru cei care joaca metin 2 stiti de unde as putea lua esenta de mosc tinand cont ca daca dau pe moneda care se roteste imi arata eroare?
Care e cel mai tare joc pe care l`ati jucat, cu ce e si cum se numeste?
Cum este hotel caraiman din mamaia? funda!
Buna as vrea sa-mi fac un nou id si nu prea am idei. Numele meu e Lavinia. Cele mai frumoase id-uri primesc fundita.
Hey! imi puteti spune ce inaltime are JB? dau fundita:p
Chiar credeti ca va veni sf lumii in 2012? Eu una cam cred si ma sperie faptul ca as putea muri peste 2 ani:(( mai ales dupa c am vazut si filmul tragic
Ce parere aveti despre moartea Madalinei Manole!? astept raspunsuri
Imi puteti spune multe programe de modificat poze? De exemplu: PhotoScape
am inceput ieri sa joc Lady Popular, si mi-am cumparat mai multe coafuri, dintre care ultima cumparata o port, cum pot face sa le gasesc si pe celelalte ca sa o schimb?
Cat costa taxa de inscriere si inmatriculare la universitatea stefan cel mare isorie geografie la fara taxa? fundita:)
Daca am participat la rubricile; conversatii, dragoste si sex, familie relatii, social politic, timp liber si am fost transant am fost catalogat tembel cu totul. Daca am intervenit la stiinta si filozofie...? (mai mult)
Este adevarat ca Sfarsitul Lumii va veni in 2010? Eu una nu stiu ce sa cred. nu prea cred in astea dar mi-e cam frica!
Imi dati si mie niste sfaturi? cum pot sa imi descarc metin2gx? IN ENGLEZA SAU IN ROMANA nu conteaza ...am tot incercat la google si pe 7 pagini m-am uitat si nu am gasit! daca il aveti voi dati-mil? (mai mult)
Hi all, fratele meu, a avut o operatie la calcaneu ( calcai) in urma cu 2 luni jumate. Nu ii este umflat tare piciorul dar ii este frica sa se lase pe el, voi ce ziceti cei care ati fost operati la calcaneu,...? (mai mult)
O fata mi-a spus ca Selena Gomez va veni in august in Romania sa faca concert. M-am gandit sa va intreb si pe voi sa-mi dati o parere.Deci...ce spuneti?
Presupun ca ati auzit de vorba aceea "mama prostilor este mereu gravida" ce parere aveti? este adevarata? ieri mi-am dat seama ca este foarte foarte foarte foarte foarte adevarata:D
Ce faci daca tocmai ai luat masa cu niste apropiati, ei au mancat fripturi si au baut vinuri scumpe iar tu ai servit o salata si o inghetata, iar chelnerul aduce o nota de plata comuna? Platesti cot la...? (mai mult)
Shakira sau Madona?
Stiti sa faceti haz de necaz in momentele dificile din viata de zi cu zi? Dati exemple de astfel de intamplari:)
Am si eu o intrebare: cum ajungi expert TPU?
Cum pot sa imi pun si eu la hi5 ca fond o poza? layot sau skyn?
Cum se downladeaza Jesse Mc'Cartney -leavin dar gratis si mp3?
De ieri mi+ a luat razna tastatura.In loc de tasta z, cand apas se formeaza y, si cand apas y se formeaza z, apoi cand in loc de doua puncte mi-se formeza ş(ceea ce nu aveam). Ajutor...? (mai mult)
Am un virus (troian cred ) nu stiu cum sa scap de el. ca antivirus am avast. ma puteti ajuta va rog?
Neata:):) Duminica plec la mare \m/in Eforie Nord :D:D, as vrea sa stiu si eu ce hoteluri sunt pe acolo (mai aproape de plaja ), ce preturi au, daca ati fost multumiti de servicile prestate de acel...? (mai mult)
Dati-mi si mie linkul de un site unde pot vedea toate serialele cu curaj cainele fricos in romana. Dau funda
Care stiti o croitoreasa buna din Bucuresti? Am niste hanorace la care as vrea sa le repar/schimb fermoarul:)fundita:*
Ce parerea aveti despre zodia capricorn? Eu nu am o parere prea buna. voi ce ziceti?
Ce semnifica numele vostru?
Catre "elita" TPU: din ceea ce ati experimentat deja, ce asteptari au cei care posteaza intrebari pe site? Si in general, ce tipuri de oameni sunt? Adica... sunt genul care se asteapta si la raspuns,? (mai mult)
am parul putin ondulat din nastere si vreau sa am bucla frumoase:). Voi cum procedati? Folositi spuma?
Salut.Maine voi pleca la mare cu trenul si nu stiu ce sa fac pe tren. Inafara deascultat muzica, dormit si mancat. :)) Ce asi putea face cu mama, tata si un prieten de familie? :) Mersi :-*
Ce te faci atunci când nici pe familie nu te poţi baza? Le-am spus părinţilor (pe ei cade măgăruşul) că de-ar fi să dau ortul popii, de-ndată ce mi se va face autopsia (şi, da... am să-i "bântui"? (mai mult)
Hei! Am o intrebare:Care este primul lucru pe care il faci cand te trezesti?:>
Cine imi poate spune cum pot sa joc FlatOut Ultimate Carnage online sau Split Second sau Blur? Sau mai bine vreun joc mai nou cu curse gen nfs?
Mihai Eminescu a fost un ateu?
Am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva:tot incerc sa ma inregistrez pe tazz.com insa la adresa de mail nu reusesc sa pun "@" are cineva vreo idee? multumesc
Credeti in profetiile lui Nostradamus (Michel de Nostredame)?
as vrea sa vad o autopsie... dar nu vreau sa dau la medicina sau la drept. Cum as putea sa vad autopsia? am inteles ca nu am voie la morga daca nu am 18 ani.si nu as vrea sa mai astept 2 ani:D
Care e diferenta dintre cuvintele: "a chema" si "a invita"?
Va place Justin Bieber ####### ala?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
RainWind întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Numeste preparatul!
Rezolva quizul si afla daca si tu esti un foodie adevarat.