Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Cum pun muzica pe hi5?
Voi cum definiti egoismul unei persoane? Fundita pentru cel mai bun raspuns.
Buna eu sunt sonia va rog spuneti-mi niste intamplari haioasde din viata voastra!:)
Cine voteaza cu mine ca sa se mai faca o categorie JOCURI? Da sau Nu pot fi raspunsurile.
Cum se numesc "chestiile alea de le ia rapperi pe sub sapca?
Cancerul de colon ...se ia?:| Vreau si mai multe informatii va rogg:((( Eu stau in casa cu ea de 2 ani`... Exista vreo problema?
FUNDITA! FUNDITA! FUNDITA! Unde pot sa gasesc desene in romana de downloadat, sunt pentru verisorul meu care nu are internet asa ca va rog spuneti-mi si mie unde pot gasi, dar nu neaparat in romana...? (mai mult)
Imi spune va rog cineva sunt inebunitaaaaaaa! cum este in clasa a 5a?
Sunt fana The Twilight Saga si vreau sa stiu daca Stephenie Meyer mai lucreaza la vreo carte dupa ce a scris Amurgul, Luna noua, Eclipsa si Zori de zi.:Xdau fundita:*
Ce filme(pe care le-ati vazut) v-au impresionat? De ce?
Cui ii place "Cealalta fata a Analiei" sau "India" (ambele sunt de pe acasatv)?
Hey buna TPU :3. Va rog imi raspundeti si mie la o intrebare? :D Cum pot face un banner pe IMVU, adica cum au designerii, astept un raspuns, mersii :*. P. S: Nu am cumparat numele de avatar. Raspunsul...? (mai mult)
Sunt abonata la orange si sunt pe abonament... factura pentru luna iunie a venit dublu decat ar trebui sa vina, iar minutele nu le-am consumat pe toate.deci nu imi explic de ce a venit atat de mult:| stiti? (mai mult)
Cum sterg contu de pe tpu ?
Voi ati primit vreodata autograful unei vedete? Daca da, cate si a cui?
Stiati ca Melania Manole a,, dat coltul,,, vreau decat sa va informez si imi pare rau pentru ea si pentru fanii ei!
Ce parere aveti despre utilizatori care au ceva de comentat(de rau) la raspunsul pe care il dai la o intrebare? Ce credeti ca vor sa arate prin asta?
Credeti ca Miley Cyrus trebuie sa fie regina muzicii pop? Eu cred ca e o prostie omeneasca, ea inca e adolescenta.Mai bine Lady Gaga.Se ocupa cu muzica d emult timp. Voi ce credeti?
aseara m-am despartit de prietena mea dupa 2 luni de iubire, ea zice ca nu ma mai iubeste ca la inceput si ca nu vrea sa ma faca sa sufar si e mai bine sa ne despartim acum, usor de spus pentru...? (mai mult)
Imi puteti spune careva care este numele adevarat al lui connect-r? plz
Cum iti poti sterge contul pe TPU?
Cum va mentineti in forma?
As vrea sa stiu daca in jocul Lady Popular -nivelul 5- salvarea unui costum cu fusta cu flori se refera la oricare dintre fustele cu model floral din Mall? Sau doar la aceea maro cu floare in colt? Multumesc....? (mai mult)
Mi-a marcat copilaria prin melodiile ei, am trait pe melodiile ei... fata cu parul de foc, asa cum era supranumita Madalina manole a murit.Pt toti ce ati iubito si v-au placut melodiile ei, lasati un? (mai mult)
Salut toata lumea de pe acest site, nu am mai intrat de f mult timp si mi-a fost dor de voi. Ce mai faceti?
Care este cuvantul care va vine in minte in acest moment? mie imi vine in minte cuv "mancare" oare dc? aaa... mi-am adus aminte:)) mi-e foame =))
Cred ca deja ati aflat ca Madalina Manole a murit. S-a sinucis luand mai multe medicamente, in ziua in care ar fi trebuit sa implineasca 43 de ani. Ce parere aveti?
Cand dau un comm pe hi5, cum pot sa fac sa fie scrisul pe centru? Dau fundita.
Buna! Stiti statusuri gen: poate nu mai sunt atat de visatoare...am mai crescut? Sa cam asa ceva? Dau fundita la cele mai bune.
Bun găsit tuturor cum comenta-ţi dumneavoastră moartea prematură a Mădălinei Manole, spre ce înclinaţi să crede-ţi sinucidere s-au omor? Ştiu că la televizor s-a spus că Mădălina s-a sinucis...? (mai mult)
Unde vreti sa va petreceti vacanta de vara?
Unde ati vrea sa va petreceti vacanta de vara?
Cum pot sa-mi sterg contul? deoarece a intrat cineva pe contul meu si a dat la mai multi oameni stupid
Cam cit ar costa o calatorie in patru(2 copii, 2 maturi) in Turcia, Kemer? LA un hotel de 5 stele?
Cum as putea creea proprile haine pe IMVU?
Chiar exista asa ceva? http://isabellelorelai.files.wordpress.com/2009/06/ladder_tree1.jpg
Daca am ales oglinda cand am fost mica ce inseamna?
De ce credeti ca sa sinucis Madalina Manole?
S-a sinucis Madalina Manole.
Buna eu sunt berbec si iubitul meu e gemeni Ne potrivim? am vazut tot feluri de preziceri ca da ca nu dar pana la urma cu e ne potrivim sau nup? Ne cunoastem de cand mergem la scoala acum in vacanta nu...? (mai mult)
Credeti ca Madalina Manole s-a sinucis?
Voi credeti in semnele (liniile) din palma?
Daca isi ia cineva revista bravo girl, puteti sa imi dati mie codul de la pagina 11 ca as cam avea nevoie.Raman datoare;). Ms
Am pierdut parola de la yahoo si raspunsu secret de la intrebarea de verificare l-am pus ala bala la nimereala si nu stiu cum sa o recuperez pls:((
Am si eu o problema; )):am cunoscut un baiat prin noiembrie, am vb si a ramas ca ne vedem.nu ne-am mai vazut ca a nins si a fost urat in acea zi. Apoi prin martie si-a amintit de mine si m-a cautat...? (mai mult)
Vreau si eu comanda la San Andreas Multiplayer Samp, daca sunt admin cum sa imi bag singura bani? si cum sa imi aduc masina unde sunt eu?
Ce laptop trebuie sa-mi iau ca vreau sa suporte mountain& blade, ca prima data am descarcat pe un pc dupa aia m-am gandit sa o fac pe latpop. Ce laptop mi-ati putea recomanda? dar nu vreau sa treca de...? (mai mult)
vreau si eu niste siteuri cu comenzi admine la jocul San Andreas Samp Multiplayer, vreau ceva simplificat de preferat in romana. Dau funda daca sunt bune :)
Cum as putea sa fac sa-mi ingros vocea... mi se pare subtire si ma streseaza ma puteti ajuta va rog. Dau FundOi:D
Cine stie care a fost ultima medie de intrare in 2009 la sectia de Asistenta Sociala a Facultatii de Psihlogie si Soiologie de la Universitatea de Vest Timisoara (UVT)? Dau funtita
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
Aurel100009 întreabă:
tonyc7 întreabă:
oceanoflove întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!