Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 23 Decembrie 2025 sunt:
Unghiile se pot mai sterge si cu alt ceva din afara de acetona?
Facultatea de chimie e aproape de Universitatea Bucuresti? Multumesc.
Hi all :| comunism, comunism ...Saptamana viitoare v-om organiza o intalnire cu fostii colegi din clasele 5-8. Toti care am fost in aceeasi clasa ne vom intalni intr-un oras (deci fiecare se aduna de? (mai mult)
Femeile trebuie sa le ofere barbatiilor sprijin, loialitate, sex. Sau loialitate, sex, sprijin? Ori sex, sprijin si loialitate? Cum, in ce ordine?
Care ar fi cel mai util program ca, catelusul meu Spyke sa isi faca treburile doar afara?
Va rog sa-mi dati si mie niste idei pentru jocuri si alte chesti bla bla bla... Ca duminica e ziua mea si sunt in pana de idei! :((:( Fundita;)
Cand apare episodul 23 din vampire diaries? multumesc
Cum aflu daca si-a facut alt id?
Stie cineva o scoala de arte si meserii in care sa se predea in limba franceza.Profesia chelner, barman
Salut unde ma por inregistra pentru a juca Metin Of Heall? Dau fundita:P:D
Hey! :) Cum se numeste melodia http://www.youtube.com/watch?v=fuUWxzkjMyM&feature=related? :D:D mersi :* funda! :)
Wai cine stie ce inseamna lmao...sau Tm cu literele alea micutze.pls:D
Eu si prietenul meu abia ne-am mutat si avem o mica nelamurire. e normal sa detina si propietarul o cheie de la garsoniera in care stam? Eu nu prea sunt de acord.va rog sa-mi raspundeti! multumesc...? (mai mult)
Cum il recuceresc?:(( pls ajutati`ma cu povestile voastre, sfaturi oricice.[-o
"Arma" cea mai de pret a unei femei este feminitatea. Ce lucruri fac ca o femeie sa nu mai fie considerata feminina?
Care dintre cei trei jonas vi se pare mai simpatic?
Am scos de pe net the sims 2 complete mi-am instalat sims 2 simplu dar expansion-urile nu le pot instala ca am un program magiciso si nu stiu cum sa le instalez.Va rog ajutati-ma cat se poate de repede!...? (mai mult)
Cine credeti ca e mai draguta, Selena sau Miley? fundita;););)
Ce părere aveţi despre telenovela,, Săracii tineri bogaţi"? cea bine caracterizată ia fundiţa;)
Obisnuiesti sa spui omului verde-n fata ce de doare in orice moment sau doar in momentul in care esti ametit de alcool? Crezi ca lipsa curajului de a spune lucrurilor pe nume atunci cand situatia o cere...? (mai mult)
Cum pot pune o melodie care cand intri pe hi5`ul meu sa se auda direct?
Stiti vreun program prin care transformi vocea unui barbat in voce de femeie si invers?:o3
La facultatea de medicina generala. Din primul an, deja faci practica? Si daca da, pe ce faci practica?:D Am vazut pe undeva faza cu disectia pe broaste:x, e valabila si la noi in tara sau doar in strainatate?...? (mai mult)
Cine imi poate da niste avatare frumoase...am cautat si nu am gasit decat 2 pe placul meu...as vrea ceva frumos.nu anime, personaje din desene, etc.(cele mai bune primesc. fundita);)
Priviti fetita aceasta. :( http://www.soched.cl/utilidades/imagen/Lina%20medina.gif http://www.maglavais.ro/articole/curiozitati/Cea_mai_tanara_mama_din_lume.html O cheama Lina Medina.Cine mai stie...? (mai mult)
Sal, please cineva spuneti niste seriale interesante care as putea sa vizionez.Va multumesc anticipat.
Cu ce medie se poate intra la liceul sanitar Craiova?(raspus rapid)merci anticipar^^
Cine este pasionat de parkour, sau macar de free runing
Cum pot sa-mi sterg hainele, parul etc( toate) la yahoo avatar? adica sa il fac d la inceput. funda pentru primul raspuns( pls raspuns detaliat )
Am 15 ani si sunt confuza in legatura cu prietenul? Sunt de 4 luni cu el. din ultimele 2 luni s-a schimbat mult.Nu mai e ceea ce era.Nu ma mai suna asa des.Si zice ca nu a putut ca a avut treaba toata...? (mai mult)
Va place visul meu? Eram intr-un oras si ma urmareau niste vagabonzi.la un moment dat ei scot un pistol si ma impusca si mor. Apoi ma trezesc intr-o caladire unde niste medici erau gata sa autopsia si in...? (mai mult)
Vrea cineva cont pe sagitta la metin2? are lv 20.id-ul meu florydanyela
Cu ce medie se poate intra la liceul sanitar Craiova?(pupici)
Stie cineva cum pot copia poze de pe hi5? Sau daca exista ceva program?
Cine are sims 3 va rog il am si eu dar cine are va rog spuneti si lasa-ti id sau daca nu luati-l p-al meu t0xic_dreams va rog!
Hello. Cum sa incep.Pai am intrat la Colegiul National Calistrat Hogas din Tecuci, profilul stiinte ale naturii. Stiu ca e cam prostesc, dar ma intreb daca este cineva din aceasta clasa pe aici pe site,...? (mai mult)
Cat timp dureaza pana se publica intrebarea?
Va rog cei care pot sa completeze asta http://www.adoptiicaini.ro/sondaj-anti-eutanasiere/ haideti sa aparam si cateii pentru ca si ei sunt suflete, ca si noi
Iubiti pe cineva? Ce simtiti pentru aceea persoana?
Credeti in vise?
Salut.Am si eu o problema.Acum o saptamana am cumparat un lac de unghii de la Avon, de culoare rose quartz(un roz deschis). M-am dat cu el pe unghii, dar dupa doua zile a inceput sa se duca de pe unghii.Am...? (mai mult)
Am si eu Gta SanAndreas Real V2 si as vrea sa imi bag cateva moduri. ex:Mod Galati, Mod Bucuresti etc. si nu stiu cum sa le pun si de unde sa le downloadez. Daca stie cineva linck-uri de unde sa...? (mai mult)
Care imi explica si mie detaliat cum se foloseste Twitter-ul? si cum il pot schimba in romana? pls :*
Ce salariu se cuvine unui administrator care administreaza 320 de apartamente?
De la cati ani ai voie sa de duci la concerte
Cum pot sa imi fac un hi5? pentru ca intru pe www.hi5.com dar dupa ce scriu ce trebuie imi da error cum pot sa-mi fac hi5? ajutorrrrrrrrrr pls
Ce ziceti de noul partid comunist? va avea succes?
Care este cel mai mare defect pe care il aveti? Cum ne putem corecta defectele?
Daca fiecare tara ar simboliza un animal, ce simbol ar avea tara noastra si celelalte tari pe care le stiti?
As dori sa aflu si eu cat costa meniul la restaurantul President 2 Bucov. Dau fundita.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Ascorbius întreabă:
tonyc7 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?