Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 25 Decembrie 2025 sunt:
Va place metin 2?:). Eu nu l-am mai jucat demult, il consider pierdere de timp fara coduri:P.Macar de as sti de unde sa iau coduri ca sa joc.
Pot sa-mi cumpar un animal in jocul Sims 2? Daca da, cum? Multumesc, anticipat!
Cum fac rost de bani pe missbimbo.ro?
Cum se numeste melodia aia de la orange prepai cu 14 pana la 26? funta
Cum trebuie sa fie fata/baiatul perfect pentru tine?
De ce mi se deregleaza ceasul la calculator cu o ora inainte cand il inchid? ce sa fac?
Daca vrea sa ma ajute cineva cu o invitatie pe czone pe e-mailu www. ondy_andrei@yahoo.com plis
In iulie voi merge in tabara la sinaia si as vrea niste idei de petrecere a timpului cu grupul. Stiu eu ...jocuri? Cele mai frumoase idei primesc fundita promit :).
Joaca careva poker pe joci.ro?!
In ultimele luni, pe Dolce, postul Nickelodeon are doar dublare in limba romana nu si in engleza.Am inteles ca aceeasi problema este si pe UPC.Am sunat de cateva ori la Romtelecom si ultima data mi s-a...? (mai mult)
Hey! Cum pot sa`mi alint iubitul?;;) Inafara de "pui", "`bitu" :)) Dar nu vreau : ingerul meu, sufletul meu etc. Mersi mult! :-*
care dispus sa ma ajute si pe mine cu ceva? dau fundita maaare, foarte mare:)va rog, din suflet. am mai pus o intrebare si nu am primit decat 2sau 3raspunsuri.va rog, luni plec si nu stiu...? (mai mult)
sunt in italia(fara parintzi, la o ruda) am 16 ani... as vrea sa merg cu avionul in germania. Imi trebuie acte, ceva? As vrea sa plec singura.
Salut.Care imi poate spune servere de cabal private? Cel care este cel mai bun server privat primeste fundita
Nu prea sunt superstitios... dar de ceva timp cand ma uit la ceas mereu este 10:10, 11:11 sau 15:15, 13:13. Vorbesc foarte serios si nu ma uit intentionat, mereu o fac fara sa vreau si de fiecare data? (mai mult)
Stie cineva sa imi spuna pe messenger cum se lucreaza in Sony Vegas? Ca este foarte dificil pentru mine, va rog mult de tot.Multumesc.Id-ul meu:alvin_simon_theodore61@yahoo.com
Va rog eu frumos, imi puteti spune zilele saptamanii in engleza? Multumesc, anticipat! Funda
Cum se cheama melodia de la Orange? Cred ca e cantata de Mika:) Primul raspuns fundita(sper sa fie si bun;) )
Cum se cheama cantecul din acest video? http://www.youtube.com/watch?v=FKbsQfScAgo&feature=related Parazitii canta da cum se cheama cantecul
Urgent!:((Va rog,,,, cum scap de radmin?:(((
Am aflat de cateva zile ca am intrat la un liceu nu tocmai pe placul meu. As vrea sa ma mut, am inteles ca nu se mai poate pana sa incep scoala(liceul), dar din cate am auzit ma pot muta dupa un semestru.In...? (mai mult)
Daca sunt 90 de locuri la un profil primii 30 raman in aceeasi clasa sau se amesteca?
Intrebare pentru cei care au fost pana acum la cinema si au vazut The Twilight Saga:Eclipse:pe un site am vazut ca e nerecomandat celor sub 15 ani si pe altul nerecomandat celor sub 12 ani. Vreau sa...? (mai mult)
Mai este Top Gear pe antena 3? era vineri seara la ora 23 dar acum este emisiunea,, Conexiuni ".
Stie careva cum se numeste melodia aia de la publicitatea ProTV, care se incepe cu 2 tineri care se tin de mana si calatoresc prin "lumea ProTV" sau ceo mai fi fiind?
Deci afara ploua ca naiba...la tv nimic interesant.in principiu mor de plictiseala...trebuie sa ies din starea asta. vreo idee de la cineva?;;)
Buna! Cum pot edita in Photoscape o poza, astfel incat ea sa fie alb-negru, dar un obiect din acea poza sa fie colorat? De exemplu o poza alb-negru cu un buchet de flori, dintre care o singura floare...? (mai mult)
Buna! Am o intrebare pentru cei care sunt la liceul Brukenthal: cum e acolo? adica, se preda bine, profesorii sunt buni? Ma refer la clasele de generala. (5-8) Spuneti-mi cat mai multe! Multumesc!...? (mai mult)
Bunaa.as vrea si eu niste jocuri pe calculator.sa le descarc :d si daca vreti.sa imi dati si linkul de unde pot descarca jocul e perfect. fundita :)
Cine imi da si mie parole sims 2 si 3 plz sa fie cat mai multe si sa scrieti pentru ce folosesc mersi anticipat dau fundoi :P
Vreau si eu porecle pentru numele Ana.
Bunaaa:D Vreau si eu statusuri mai noi [NU vreau site. uri] Dar sa nu fie din acelea cu: dnd.sau chestii din astea.sa fie statusuri de viata.happy.gen: În viața nu poți sã ai tot ce iți...? (mai mult)
Cand si la ce ora se vor afisa rezultatele de la bacalaureat pe internet?
De ce atunci cand castig pe QUIZ nu mi se pun stelutzele?
Mi-am cumparat azi fulgi de porumb, ingrasa?
De fiecare data cand inchid calculatorul pe butonul ala rosu shut dawn imi apare semnul ala de la windows cu rosu albastru galben si verde si trebuie sa astept ppana sa se instaleze nu stiu ce.Cum dac sa...? (mai mult)
Am o pata de grasime pe pantaloni:(( cum pot sa o scot?:((
Cand vine vara ma apuca lenea oare dc? ma puteti ajuta ca de lene nici nu mai pot sa-mi fac temele
Se zice ca niste lupi mistici s-au transformat in oameni care la sfarsitul omenirii vor pleca in paradis voi credeti? si am caninii ca lupii credeti ca sunt unul din lupii mistici si voi pleca in paradis? ...? (mai mult)
Cum pot sa fac un copil in jocul Sims 2? Imi puteti spuneti pasii? Va rog frumos!
vreau sa stiu si eu daca exista hak de atac(sau attack speeed cum mi-a zis unu)la metin2.ro ca ala de yang nu imi merge
Deci, cum pot sa iau apararea unoi tineri de o baba sau de un mor si sa ii spun sa ii lase in pace ca nu fac nimic rau, plsz...help;))
Dati-mi si mie un nume de DJ pe care nu il are nimeni, va rog ca eu nu gasesc nici unul.Multumesc
Help :x Stiti niste site-uri asemanatoare cu clopotel.ro sau ejocurigratis.ro dau fundita :D
Am o mica problema cu hi5-ul de obicei imi aparea aceea sesiune in "Contact " numita " Educatie " iar acum as vrea sa imi pun si eu cate ceva despre unde invat pentru ca tocmai am intrat la liceu si mi-ar...? (mai mult)
De ce stranutam?:D Si de la ce se produce stranutul?
Versiunea pentru PC a jocului " Indiana jones and the staff of kings" a aparut?
Tatal copilului meu e stabilit in italia si plateste pensia la salariul minim pe economie, nu se iau in calcul veniturile din strainatate? are 2 copii acolo, daca face copii in toata Europa tot la salariul...? (mai mult)
Hei:( tocmai am terminat cls a 8 a, si acum am aflat ca am fost repartizata la liceul Economic 3-profil comert (iasi:D) :(( mie nu-mi place. e comert:|, voua cum vi se pare acest profil.Este cineva cu...? (mai mult)
Ce program a folosit la acest videoclip? http://www.youtube.com/watch?v=7r2V_Zk5-yk&feature=related Funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
AndreiAdrian012 întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Revolutia Romana de la 1989
Ai trait pe pielea ta evenimentele din '89 sau doar ai auzit despre ele? Testeaza-ti cunostintele despre Revolutia Romaneasca chiar acum!