Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Cum se dezactiveaza contul de pe site-ul "fisierul meu"? fundita
Spuneti-mi va rog niste jocuri in grup pentru copii am nevoie urgent:D Funda!
Ce sporturi imi recomandati pentru cresterea in inaltime?
Sall:(am 16 ani si am fost odata cu sora mea la discoteca si am inceput sa dansez... a zis sa nu mai dansez asa prea dau din maini si obosesc pe cei din jurul meu...nu stiu sa dansez:((imi puteti da un? (mai mult)
Este adevarat ca daca eu ascult:Marylin Manson, Tokio Hotel, Blaxy Girls etc... Nu's emo?
Sal.ieri am postat o intrebare ca anonim si nu o gasesc pe nikaieri, am scris la cautare toate cuvintele pe care mi le amintesc din intrebare dar nu apare! ma poate ajuta cineva? e f important!
Ce preferati:Box, judo, carate, break dance, inot sau atletism? Vreau cat mai multe raspunsuri.Sa fie cea mai populara intrebare. Aaa si sa mentionez! Asi mai dori dupa alegere o scurta explicatie!
Cum pot sa i-au legatura cu Enrique Iglesias? nu vreau pareri de genu ca nu exista.mersi
Dau funda:)sunt pe orange si mi-am luat o cartela razuibila reincarcabila...si am udat din greseala 3 nr din cod.stiti un site ceva unde as putea pune seria si sa imi dea codul?
Am si eu o intrebare legata de metin2 : Ce este acela bless, fms, rib, corp rezistent? Dau fundita
Va place emisiunea"tehnici estentiale de supravietuire" de pe discovery? Daca da ce va place la ea? Mie imi plac doar partile cand isi construieste adapost>:). Ca in rest nu imi place(cand mananca insecte...? (mai mult)
Imi puteti spune cum se numeste melodia care are versurile "Dime que el amor existe que nada cambiado tu me lo dijiste" din ninos ricos pobres padres? Mersi mult.
Credeti voi ca televiziunea este nefasta pentru copii? sunteti pro, contra? De ce?
Sunt victima di nigerian scam romance.am fost inselata de foarte multi bani.va rog daca cineva imi poate afla parola hotului. adresa sa de email e johnbendict@ymail.com as dori sa-l...? (mai mult)
Useri din zone sinistrate, puteti sa postati adrese de oameni nenorociti de ape, pentru ca noi, cei care putem sa trimitem pachete... din putinul pe care-l avem? Hai TPU sa ne solidarizam! Ce ar fi? (mai mult)
Plss, am neoie imediata de un id(la mine de fiecare data cand introduc codul acela de jos imi da eroare, chiar daca l-am scris corect)...id:katya.katya12 sau katy. katyca parola:america (da nu va faceti?? (mai mult)
Daca aveti o prietena si va minte pe la spate ce ati face?
Plss, am neoie imediata de un id(la mine de fiecare data cand introduc codul acela de jos imi da eroare, chiar daca l-am scris corect)...id:katya.katya12 sau katy. katyca parola:america (da nu va faceti? (mai mult)
Ce inseamna "lol"?
Va rog sa imi spuneti daca exista ceva program pentru calculator asa ceva ca si cum transferi muzica la telefon prim bluetooth sa pot sa transfer si din calculator in telefon fara ajutorul cablului de date...? (mai mult)
Romania a ajuns tara criminalitatii, oare nu ar fi mai bine sa se inceteze astfel de fapte? Astazi m-a socat ce am aflat:( http://www.libertatea.ro/stire/inainte-sa-le-taie-gatul-celor-doi-fii-popa-din-medias-a-incercat-sa-i-sugrume-293941.html Voi...? (mai mult)
Am si eu o rugaminte:as vrea si eu citate ironice sau amuzante(sau amandoua daca se poate)referitoare la barbati... dau fundita:*
Imi puteti spune niste "secrete" ( smecherii;)) ) la jocul acela "Barn Buddy" de pe hi5 (versiunea noua)? (Dau fundita.)
Deschideti 3 ferestre in Browser: 1. http://www.rainymood.com/ 2. http://www.endlessyoutube.com/watch?v=EsJrRRNjFOs 3. http://www.endlessyoutube.com/watch?v=HMnrl0tmd3k :)
Care este adresa valida?
Servus.baieti si mai ales fetele... din Basarab :X lasati un ID de mess, sa ne cun mai bine;)
Ce credeti despre www.triburile.ro?
Întrebare pentru cei care s.au uitat luni, 28 iunie la Happy Hour : Ce melodie de la Bere Gratis a cântat fetiţa Lianei Stanciu şi a lui Niţă [ bere gratis] împreună cu tatăl ei? Mulţumesc...? (mai mult)
Stie cineva cum pot sa adaug vecini la Burn Buddy? raman recunoscatoare...
Eu oare cum arat da fiti sinceri urat nasol dragut huh
Bună din nou! :)). Deci îmi place foarte mult melodia Lexter - Peace and Love. Am căutat peste tot versurile. Dar nimic :[. Şi chiar am pus întrebare pe TPU, dar se pare că pe net chiar nu există!...? (mai mult)
Cum sa scap de pistrui? Spuneti-mi creme sau tratamente care sa functioneze! Raman datoare;;)
Buna:) dau fundita:D Imi puteti enumera niste site. uri pentru fete? Multumesc anticipat:)
Puteţi să. mi daţi versurile de la Lexter - Peace and Love :x. P. S. Nu le.am găsit pe versuri.ro Mulţam!
Cum trimit muzica din calculator in telefon daca nu am bluetooth si nici cablu de date? vreau program de asa ceva?
Cum se termina saracii tineri bogatiAs vrea asa ceva pe scurt nu link. fundita:d!
Stiti niste jocuri browser de strategie cu trupe?
E adevarat ca Lucia, mama Alejandrei din Saracii Tinerii Bogatii va muri? Daca da, cum va muri? Dau funda! Stiu ca o sa imi spuneti sa astept si sa ma uit pana la finalul telenovelei, dar va rog din...? (mai mult)
Vreau sa stiu daca am sanse sa fiu un vip in America, e visul meu de mica 1 am voce, 2 sunt o bine actrita 3 arat bine vrau sa ajung in america sa fiu o vedeta si nu renunt usor,...? (mai mult)
Care este combinatia voastra preferata de culori? mie imi plac mai multe.alb cu albastru.alb cu negru.roz cu galben... voi?:d
Ce zodie îi corespunde datei de 28 iunie? Dar 30 iunie? dau fundiţa :-D
Funda.de unde descarc si eu un program de trimis melodii din calculator in telefon? nu am cablu de date
Era o Melodie la radioo Canta ceva De genul Te quero.pe urma canta si in romana si pe urma zicea refren ceva ori de [Bucci Bucci] ori [Gucci Gucci] :)) dacaa gasitii va dau o FUNDAA maree si frumoasa:X...? (mai mult)
De unde pot sa i-au imagini gen filmulet?
am si eu o rugaminte. vreau sa ma tund zilele astea.as vrea cateva pareri din partea voastra, eventual vreo poza, link:)orice:) mi-ar placea asa: http://hills2city.files.wordpress.com/2009/09/lauren-conrad-hair-cute.jpg ce...? (mai mult)
Buna' As dori si eu sa fac un album foto pe un site, insa nu stiu ce nume sa ii dau. In acem album vreau sa pun poze ale rudelor mele. Ma puteti ajuta si pe mine cu un nume foarte deosebit si frumos? Mersi...? (mai mult)
Spuneti-mi de unde pot sa imi iau profesie(meserie) la wow?(alliance)
Cum iti dai seama cand un baiat te place? (cateva semnalmente)
Spuneti-mi unde imi gasesc o profesie(meserie) la wow?(alliance) :o3
Sal, spuneti-mi si mie niste site-uri cu muzica usoara noua, ultimele aparitii, de unde pot sa descarc si eu niste selectii sau albume si mai vreau sa fie si ceva de calitate.mersi,dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
homosapiens întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Naruto
Esti fan Naruto? Testeaza-ti cunostintele despre cel mai vizionat anime!