Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 26 Decembrie 2025 sunt:
Cum aflati care este ascendentul zodiei voastre:-? si mai ales ce semnificatie are asta? adica este valabil si zodiacul ascendentului atunci cand citesc horoscopul meu?
Am o broasca testoasa de apa si as dori sa-i dau drumu intr-un lac... dar mi-e frica sa nu moara... Ce spune-ti va sti sa isi procure hrana singur?
Help! Am umblat pe la calculator si acum totul e mult mai mic in comparatie cu desktop-ul.Nici bara de instrmente si bara de start nu mi se mai vede.Cum sa le aduc la marimea reala.De unde dau? Cat mai...? (mai mult)
Cati dintre voi folositi "decat" in loc de "doar"?
Mai urmareste careva dintre voi serialul "Tanar si nelinistit"? Eu da si pot sa spun ca-mi place foarte mult... Ce actor va place cel mai mult? Si, in general, ce parere aveti despre acest serial?? (mai mult)
Stie cineva un site sigur de unde pot sa downlodez sims 2 cu toate expansion pack`urile? fundita;)!
Este sfarsitul lumii in 2012? :-s
Ce alte jocuri ca lady popular mai stiti :s. dau funda;*! merci!
Am facut o poveste care e cu How to train your dragon dar e si putin luat din filmul A nightmare on elm street si as vrea sa va arat o parte din poveste ca inca nu este gata ca vreau sa imi spuneti parerea. http://alvinsimontheodore10.deviantart.com/#/d2sgur7 http://alvinsimontheodore10.devian
Ce alegeti: onoare sau bani? (in conditiile in care nu pot fi amandoua odata)
Cum sunt persoanele in zodia rac cu ascendentul in varsator?
Credeti ca adevarul e unul singur?
Salut:* Care sunt din Timisoara si poate sa imi dea mai multe informatii referitoare la job-uri de vara, unde as putea gasi locuri de munca gen:impartit pliante etc(specific am 16 ani)
Ce parere aveti despre rowenta brush activ?
Care imi da link pentru jocuri pentru fete(adolescente) ce necesita foaie si pix... un fel de rubrica cu intrebari. Ceva interesant.
Scuze poate va plictisesc dar am o problema grava atat degrava ca nu va puteti imagina cat doare asta vce parere aveti de baietii creoli? sincer nu stiu cum sa explic dar ma urasc pe mine insumi...? (mai mult)
Buna dragilor!:* vreau si eu sa imi dati si mie niste nume de filme de groaza... daca stiti da sa fie de groaza nu asa ca eu sunt cum sa zic cam "imuna" la filmele de groaza nu ma sperie si vreau si eu? (mai mult)
De ce unii de pe aici cersesc funda? ce vreo sa faca cu ele? :)) deci daca poti sa ajungi pe cineva il ajunti (daca stii raspunsul) daca nu, nu. dar dc tr sa sp unii "fundita. plsss" :-j
Ca sa ai cont pe lady popular trebuie sa platesti? sau iti vine factura la internet?
Cite funda trebuie sa ai ca sa fii expert TPU? dau fundita pentru primul sau al doilea rtaspund bun.
Sunt eleva in clasa a XI a si vreau sa dau la facultatea de medicina din bucuresti... vreau sa cunosc pe cineva care este student acolo pentru ca sa pot obtine mai multe informatii. daca este cineva? (mai mult)
Vreau sa ma transfer in Vaslui.Si la ce sc e mai buna? Din oras ma refer.
Hey! Am si eu o intrebare; )). Se intampla, daca aveti idei bune, ceilalti sa va copieze>? Daca pur si simplu folositi anumite cuvinte, daca va puneti status-uri facute de voi? :| Sunt multi...? (mai mult)
Unde gasesc animeul sailor moon dar in romana?
Buna stie careva de unde pot face rost de sims 2 sau 3?
Are cineva webkinz? Daca ati vrea sa impartim contul as castiga foarte multi bani, o sa ii cumpar haine si mancare, il duc in parc si cand sunt concerte sau petreceri il duc la ele, voi avea mare grija...? (mai mult)
Ce parere aveti despre concursurile la care participati pe net? eu am participat la mega image cu toate ca am ghicit pretul corect a cistigat altcineva in locul meu.premiul. este corect?
Ce jocuri de genul. Ladypopular, FreeRealms, I-dressup stiti? Va rog frumos sa imi spuneti.
Imi puteti da careva siteul cu admiterile la liceu va rog. stiu ca e pe edu.ro dar nu stiu unde sa caut. multumesc:*
Va pare rau de turistii care sunt pe litoral?
As dori sa imi spuna cineva cum fac sa-mi dispara de pe messenger actualizarile(Profile Update has updated Basics information)
Vreau sa imi fac si eu un tatuaj pe spate. Poate cineva care a trecut prin experientza aceasta sa imi spuna daca durerea este insuportabila?
Am 16 ani si 4 luni am plecat de acasa la prietenul meu care are 21ani cu acordul parintilor acum tatal meu nu mai recunoaste ca m-a lasat si a dat in judecata pe prietenul meu si parinti lui, ce putem...? (mai mult)
Cum se joaca vampire wars de pe facebook?
As vrea sa ma mut la internet explored 7 imi dati url cum sa procedez? funta
Vreau si eu o melodie dar nu stiu cine o canta...refrenul e in engleza si in araba sau o alata limba.pls
Cum sa imi gasesc stilul propriu, adica sunt atat de derutata, stilul meu depinde de oameni cu care sunt in jur. De exemplu cand merg la o petrecere si se asculta manele si b. u. g mafia ascult si eu...? (mai mult)
Salut am nevoie de un sait de dwonladat filme cu suptritrare in romana daca stiti va rog ajutati-ma
Eu am 16 ani si vreau neaparat sa fac sex dar inca nu am gasit pe cineva care ar fi de acord. Intrebarea me-a este daca stie cineva un site destinat acestor lucruri?
Stie cineva vreun program cu care pot descarca video de pe orce site!
As dori sa stiu cum se procedeaza pentru a obtine bursa la universitatea Cambridge (Londra). Ma refer ce acte trebuiesc, si toate conditiile de implinit. De asemenea as dori sa stiu daca este necesar...? (mai mult)
In ce domeniu de activitate sunteti foarte buni? Ce profesie aveti si cum sunteti apreciati la locul de munca in tara sau strainatate?
Imi este frica de moarte. Cand eram mic ma trezeam plangand si mama ma linistea si imi spunea sa nu ma mai gandesc... Acum am 15 ani si de cateva zile de fiecare data cand ma pun in pat ma gandesc la moarte? (mai mult)
Nicknames pentru numele ramona? mersi:*
Pentru ce rasa optati: Shar Pei, Yorkshire Terrier sau Bichon Maltese? Astept multe opinii si pareri din partea voastra.
Cum aflu daca am cartea de munca platita? am ramas fara servici si as dori sa stiu dca imi pot p ati in continuare cartea de munca pana imi gasesc altceva?
Cine ma ajuta si pe mine cu unul din referatele astea:"istoria cafelei"; "cocktailuri" "meniul unei nunti sau al unui botez".fundita.lasa`ti id pe privat cei care sunt dispusi sa ma ajute. Daca gasiti...? (mai mult)
Cum pot sa-mi refac relatia inapoi dupa ce ne-am despartit dupa o iubire mare pentru care am renuntat la multe ambi dintre noi ea chiar la foarte multe si ne-am iubit nebuneste nu credeam ca exista ceva...? (mai mult)
Am vorbit cu un baiat pe mess. El e la distanta mare de mine. Ne-am inteles foarte bine. Mi-a cerut prietenia. Ne spuneam totul. Intr-o noapte am dormit la o pritena.Am vorbit cu el la telefon.Prietena...? (mai mult)
Tu m-ai ajuta daca ai stii ca nu iti voi da fundita?[E o intrebare la care nu o sa primiti fundita]Sunt foarte curioasa sa vad cate raspunsuri o sa am.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
homosapiens întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Minionii
Minionii ti se par cele mai simpatice personaje de desen animat? Afla cat de multe stii despre ei!