Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 28 Decembrie 2025 sunt:
Spuneti-mi si mie cum e la facultate, se suna ca la liceu dupa ce se termina ora? Sau acolo nu se suna nu exista sonerie. Sau iti spune profesorul cand e pauza, si se opreste din predat atunci cand e...? (mai mult)
Salut, este drept că dacă îmi procur scooter, este gata moartea? De ce toţi aşa vorbesc? Văd alţi prieteni chiar şi mai mici, se priblămă cu scooterul fără nici o teamă, şi părinţii...? (mai mult)
Cum se modeaza un psp Slim? alte date despre el nu stiu dar pot sa ma uit daca imi spuneti unde:-?!
Cum pot ascunde un prieten la hi5? Adica sa nu il vada ceilalti prieteni ai mei? Plzz dau FUNDITA!
Va place melodia http://www.youtube.com/watch?v=StoQRYT0QU4?
Salutare.Pe 17 iunie am un examen(mai mult test) pestru admiterea la liceu, am ales latina, asia acum e cum sa invat? deoarece stiu peacolo cateva cuvinte dar pe moi nu o sa ne puna sa traduca o sa ne...? (mai mult)
Care e dieta perfecta pentru adolescentii care sufera de acnee, cosuri sub piele?
Care e modul corect de viata a unui adelescent? Care ar fi orarul zilei perfect? E vara si avem toata ziua libera, avem timp sa ne ocupam de sanatatea piersa in timpul scolii. Scuzati daca sunt mici greseli...? (mai mult)
Lourdes ciccone fata madonnei e frumoasa? cum vi se pare nasul ei?
Hey...am un timbru din 1986/76... ce as putea sa fac cu el? [adica. l-as putea vinde unui colectionar inrait?;;)]
Salutare! Sunt in intr-o mare dilema. Am un loc de munca bunicel pot sa zic, am facut o postiliceala 3 ani dar nu mi-am gasit de lucru in domeniu. Dinainte sa incep cei 3 ani mi-am dorit sa merg la...? (mai mult)
Cat de tare te enerveaaza reclamele de la hi5? x(
Ce parere aveti despre Parcul Harry Potter din Orlando, Florida? S-a deschis acum cateva zile. Eu ma multumesc doar cu visul ca voi ajunge candva acolo sa-l vizitez. Voi?(ma refer mai mult la cei care...? (mai mult)
Care joaca farmville? care are nevoie de vecin nou... daca puteti lasa aici adresa mersi.va astept in joc.
numele meu este Georgiana si mai am mai putin de o luna si implinesc 18 ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala.Am un iubit cu care sunt impreuna de 2 ani si are 20 de ani si i-am zis ca nu vreau...? (mai mult)
Ce inseamna pentru voi gratia favorita?
Credeti ca Republica Moldova e pamant romanesc?
Tratament pentru parul uscat si lipsit de stralucire de la advance techniques de la avon poate sa imi spuna cineva cum se aplica pe par?
Eu iubesc tara, dar urasc conducatorii. Trebuie sa recunoastem- Romania ar fi superba daca ar avea oameni adevarati care sa o conduca. Are un trecut plin de fapte vitejesti, dar in ultimele decenii a...? (mai mult)
! funda! ce se intampla daca pe hi5 (in dreapta sus) se fac portocalii de tot acele chesti pentru pucte
De ce dupa ce o persoana a raspuns corect la o intrebare, se mai trezeste o alta persoana dupa o jumate de ora sa raspunda cu acelasi lucru dar poate formulat mai diferit? sunt chiar asa importante funditele...? (mai mult)
Am si eu o problema cu myspace cand incerc sa ma loghez imi da error poza http://www.picz.ro/pictures/7abd61ad327beef2a478c2fd4f41d09b.jpg prima data cand mi-am facut contul a mers sa intru in el da...? (mai mult)
eu in cateva zile voi pleca in strainatete 2 luni. ce as putea sa-i dau sau sa-i fac iubitului meu sa stie ca eu il iubesc si ca va fi in fiercare secunda langa inima mea.nu stiu.sa-i scriu ceva,...? (mai mult)
Buna, In urma cu 11 zile am fost la un control ginecologic de rutina in urma caruia am primit diagnosticul de "clinic sanatoasa". La cateva ore dupa control am simtit un disconfort la nivelul unui ovar,...? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare daca se poate va rog din suflet sa imi ziceti si mie ce sa fac ca am luat vreo 10 sv private mt2 si la toate imi zice The application failed to initialize properly (0xe06d7363)....? (mai mult)
Buna am si eu o intrebare, m-am culcat cu prietenul meu luna trecuta si a lasat in mine. Am facut-o a 4-a zi dupa menstruatie care a durat 5 zile. Si acum mi-a curs un lichid roz care mirosea urat. Este...? (mai mult)
Hei TPU daca ne tot ajutam unul pe altul cine ma ajuta pe mine? sa ma inregistrez pe www.torennt.ru am nevoie de invitatsie...va rog :)) dau fundita...
Cum se numesc actorii din reclama Orange prepay actuala (cea cu cei doi catei) in care e folosita melodia 'Good gone girl' a lui Mika?
Cine are cont p prieteni.ro imi zice si mie daca mere contul` sters? Daca da. cum? thnx:x
Ati putea sa-mi spuneti un cod la sims 3 (cu exceptia codului pentru bani)Dau fundita!?
Cine participa la promotia actuala Kent? Mai castigati pachete de tigari ca la inceputul promotiei? Mie deja mi se pare ca-s niste neseriosi.
Existe zgârie-nori în România?
Hey! Cum imi dau seama daca am varsat de vant? Sunt plina de blande care ma fac sa ma scarpin! Nu mi-au aparut toate o data, prima oara pe picioare, apoi pe maini si pe spate...Aseara am avut un tantar? (mai mult)
Cum pot sa imi fac o iubita? Cum pot sa o cuceresc? Va rog ajutati-ma si pe mine.
Am si eu nevoie sa descarc jocuri pentru sora mea mai mica imi puteti recomanda ceva
Http://www.youtube.com/watch?v=O3OgeVbABNY&feature=related acets filmulet este fascinant, vas spune sa va uitatio la tot... mie mi s-a facut pielea de gaina...
De unde pot lua crak-ul pentru prototype? Multumesc.
Ce e un demo la un joc? Sau un demo in general:-s Ofer FUNDA!
Stiti ca este bine sa dormin spre Est... dar cum anume trebuie sa dormim spre est? Cu capul sau cu picioarele spre Est>
Jocul lady populaar are virusi?
Dau fundita! eu am parul carliontat dar nu sta cum as vrea eu as vrea bucle! imi puteti spune cum? mersi!
Ma plicty... dati-mi idei urgent! dau funda!
In legatura cu intrebarea mea cu Nfs nu are crak.
Stiti cum se numeste cantecul ala din reclama de la Orange in care baiatul alerga dupa caine? Daca da spuneti-mi si mie.
Dc dispar prietenii de la barn buddy de pe hi5?:(( off.numai am de la cine fura.:-<
Care este diferenta intre SUA si USA...Pentru ca vad scrise ambele feluri insa nu stiu ce inseamna USA. Sunt aceleasi lucruri? Ofer FUNDA!
Salut ajutati-ma si pe mine este o fata care imi place de ea acum o luna ne intelegeam super eram prieteni foarte buni ma cauta pe mess ma baga ea in seama si dupa ceva timp i-am zis daca vrea sa fie prietena...? (mai mult)
Salut prieteni! 1. Ce mai faceti? Cum e in vacanta? :D 2. As vrea sa imi recomandati si voi niste freze pentru baieti. http://goo.gl/bcnq ( uitati o poza cu mine - intrati fara grija, am folosit goo.gl,...? (mai mult)
Hey in curand este ziua mamei, ce as putea sa-i cumpar? Astept idei :D dar sa nu fie exagerat de scumpe ( ma refer la o suma de bani mare) ca pe timp de criza :))) nu prea sunt bani :D
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
badriel întreabă:
AndreiAdrian008 întreabă:
GigelFieCuTine întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Testeaza-ti engleza!
Do you speak English? Completeza testul nostru si hai sa vedem "how well". :-)