Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Sall, stie cineva vreun joc gen gta san andreas? l-am avut pe pc dar l-am sters, am facut vreo 15 misiuni si m-am blocat, n-am reusit sa trec mai departe.stie cineva niste jocuri similare, dar ceva...? (mai mult)
Cum se face ca am: 2534 puncte si 3220 in ultimele 7 zile pe TPU?
Cum se rezolva un sistem matematic cu mai mult de 4 necunoscute (ma interezeaza in mod sprcial cu 6 necunsocute)?
Care este tenelovela voastra preferata?:-*
Ce trebuie sa downloadezi la frenzoo pentru. a putea sa te inregistrezi are virusi sau ceva de genuu asta?
Unde pot pune intrebari despre vise?
daca am terminat liceul si am fost la profil uman Stiinte sociale, pot sa dau la facultate la medicina sau la finante? La ce facultate as putea da daca am terminat acest profil?
Dar numai calculeaza nimeni punctele?
De ce anume nu va puteti desparti voi?:-*
Ce fel de server privat este empire mt2?
Am un coleg de munca care nu trage apa la toaleta. As vrea sa lipesc un afis sugestiv, dar comic la intrarea in wc.
Am un samsung j610. Ii pot schimba carcasa? Daca da, unde gasesc si cam cat costa?
Dati copy la linq-ul asta si bagati-l in winamp. E radio pentru adolescenti, facut de un prieten de-al meu. Daca vreti si dedicatii dati-mi un mesaj pe privat.Mersi:X: http://109.96.196.200:8000/listen.pls...? (mai mult)
cum folosesc Cheat Engine versiunea 5.5 la Conquiztador? Multumesc
De ce nu primesc puncte pentru activitatea mea de pe site, cu toate ca raspund la multe intrebari? Mersi anticipat.
Am nevoie de un dans tiganesc in doi nu mai multe perechi...decat o pereche...va rog.[-o< Funda!
Am vazut o gramada de utilizatori Experti TPU.ro. Cum devi un astfel de utilizator? Dau funda;)
Care este cel mai mare oras din lume?
Voua ce melodie va place cel mai mult de la alex velea?( doar 1) fundita :x
Care este sarbatoarea voastra preferata si de ce?
Ati observat ca nu ne mai putem pune numele colorat pe TPU? Oare de ce?:-@
Cui ii place serialul spaniol Carita de angel? Eu il ador. Voua cum vi se pare?
As vrea sa imi recomandati un windows bun pentru jocuri! si de unde il pot descarca free. mentionez am 2 gb ram si procesor AMD athlon(tm) 64 x2 dual core processor 5000+ 2.61 GHz
Ce ai reusit sa faci pentru Romania? Ce iti doresti sa faci in viitor pentru Romania? Astept un raspuns sincer din partea voastra.
Care este filmul vostru preferat? Al meu este 'A Walk To Remember'...
Imi puteti da nume de gangsters?
Pentru toti care joaca club penguin cum fac misiunea de la epf de saptamana asta
Era un joc care aveai un ciocan si spargeai ecranul. Aveai laser, puneai furnici.Cine imi spune cum se numeste ii dau funda.
Care este cea mai noua melodie a lui Miley Cyrus?
Hey, am nevoie putin de ajutor.Seara cand trebuie sa ma culc sta mama la calculator, am veioza aprinsa si o jucarie.Eu am o mica problema cu intunericul fiindca imi imaginez tot felul de chestii oribile(nu...? (mai mult)
sunt programe seciale pentru jocuri, mie de exemplu nu merge sa deschid nici un joc. oare de ce ce e de facut? fundita :X
Stiti programe care sa faca diferite forme, lucruri cu simboluri?$%$
Unde pot gasi aceasta programa care iei cu ciocanul si spargi in calculator ce vrei http://www.youtube.com/watch?v=_cWXGONxmpU&feature=related
Cine vrea sa cumpere un voucher dacia?:d.
La cate fundite esti expert TPU?
Ce credeti despre oamenii foarte bogati?
Buna! De ceva timp am insomnii! Ma culc la 3 noaptea! Am 12 ani si cred ca e o mare problema! Va rog, sfatuiti-ma!
Imi spune si mie cineva ce sunt cookie-urile ca nu stiu ce era cu megavideo unde intru sa le sterg? multumesc :X:Xpupici:*:*:8
Am si eu o intrebare? De ce la Spiru, Hyperion sau Titu Maiorescu facultatile dureaza doar 3 ani iar la stat 4? De exemplu Sociologia sau Psihologia Ele sunt autorizzate si acreditate De ce totusi diferenta...? (mai mult)
as vrea sa o cmpar o bicicleta am 13 ani ce bicicleta imi recomandati(sa nu fie scumpa)
De ce toti sunt disperati dupa funda? :| Dau funda :D
am un cont pe bitShock si am folosit un program sa imi maresc ratia dupa ce mi-am marito considerabil:) am observat ca mi-a aparut ``karma:4`` ssi urmatoare propozitie:Transfer 10% to upload This? (mai mult)
Happy 7000 raspunsuri inteligente/amuzante/concise, onutzule! Esti utilizatorul meu preferat! Voi ce parere aveti, nu ar merita onutzu titlul de Expert?
Salut, imi trebuiesc si mie Manuale de istorie pentru clasa a XII-a - coordonator Zoe Petre - Editura Corint, 2007, si de la Editura Corvin coordonator Felicia Adascalitei; pentru admitere si nu stiu...? (mai mult)
La care din voi apare atunci cand deschideti sims 3 "Disc Authorization Failure ". Ati reusit pana la urma sa jucati? Daca da ziceti-mi si mie ce ati facut :|K ma chinui de mult si nu reusesc sa il joc!...? (mai mult)
Dupa voi, care sunt ramuri ale crestinismului? Dupa voi, care sunt sectele?
Nu stiu ce am, dar mi se ia pielea de pe nas(cel mai adesea). ca si cum s-ar lua dupa bronzare si pe deasupra ma ustura de mor si deasemeni mi-e rosu tot timpul, la fel si pe obraz doar ca in partea aia...? (mai mult)
Cum sa sterg un raspuns?
Bună :* Da-ţi-mi vă rog statusuri. mai noi :d. De dragoste.nu contează. Numai să nu îmi da-ţi linkuri sau statusuri de acum 10 ani. Mulţumeesc :*
In clasa a X-a te poti transfera la un liceu cu profil pedagogic, unde se dau probe de aptitudini? Intreb deoarece am cam ratat sansa aceasta si... sunt curioasa.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!