Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Cum pot sa`mi adaug prietenii pe frenzoo. si eu am cont dar si ei. Nu prea inteleg ce`i akl. Va rog sa explicati:D. Multumesc. Fundita:*
Va place HELOO KITTY?(sincer va rog). Intreb, pentru ca sunt o mare fana., si vreau sa aud si parerea,, tovarasilor,, mei de pe TPU. Mersi anticipat, si ca de obicei va iubeskQ.
Stie cineva site-uri de modificat poze? Cele mai misto primesc
Cum imi pot convince un prieten sa creada in DUMNEZEU?
aseara mi-am laut parul de pe picior cu ceara calda si dupa mi s-au facut niste puncte rosii:| am vreo alergie sau ceva?
Sunt extrem de stresata de la un timp, mai ales ca a inceput sesiunea si e asa cald afara incat numai de invatat nu am eu chef. pb e ca desi citesc nu prea asimilez, parca imi iau creierii foc, mai ales...? (mai mult)
Hey :) putezi sa-mi spuneti niste marci de tel cu take scream ca vreau sa-mi cumpar un tel nou mersi:*
Buuna! Eu am descarcat jocuri pentru nokia 2730 classic si cum nu aveam un cablu de date pentru telefonul meu, am pus jocurile pentru nokia 2730 classic pe telefonul nokia E51 si cand am incercat sa trimit...? (mai mult)
care stit mel cu care a inceput kiss kiss in the mix la 18.00 azi (15.06.2010);;) pls:D:D
Cum e mai "convenabil" sa fii:nebun sau prost? De ce?:)
Stiti vreo alta melodie care se refera la a vorbi mult? Singura care o stiu e "shut up and sleep with me"
Care este cel mai bun prieten al vostru dupa acest site?
A venit vacanta! 3 luni de stat ce veti face atata timp? Cele mai multe i mai bune idei fundita@
Ati fost vreodata in Turcia in statiunea Kusadasi? Este frumos adica ma refer voua va place? Ca o sa merg in Kusadasi si abia astept sa merg dar vreau si eu parerea voastra daca voua vi s-a parut un loc...? (mai mult)
Ce loc am luat in 2007 la eurovizion? care stiti? fundita*
De ce unii pe acest site prefera sa jigneasca si nu sa ajute?
Dati-mi, va rog, niste nume de grupuri.
Dati-mi si mie melodii hip hop se poate si mai vechi (din 200 in coace ) mersi mult
Care este diferenta dintre abuz, violenta si agresivitate? Fara dex, va rog?
Ce inseamna spam TPU?
Cum mi-as putea convinge parintii sa-mi cumpere un caine sau o pisica avand in vedere ca stau la bloc? Si care ar fi mai avantajos?
Care sunteti din braila? stiu ca e o intrebare cam nesemnificativa, dar vreau sa stiu?
Care sunt melodiile verii acum? plz spuneti-mi
Am stat cu un baiat din 15 februarie pana in aprilie pe 22. dupa o luna adica pe 29 mai. ne-am impacat din nou si acum... nu stiu ce sa fac ca iar nu mai vb cu el de o saptamana. dar el mia sp azi ca ink? (mai mult)
Ce se intampla daca acumulez mai multe pct la acest site?
Voi cum mergeti mai departe la chestia aia de pe discreetfresh.ro,pentru a-ti descarca admiratorul? nu reusesc sa trec de acea autentificare.
As vrea sa stiu ce medie trebuie sa ai ca sa intri la un liceu militar sau de chimie-biologie.(in clasa a 5a=10, a6a=9.66, a7a=9.26)intra 7 nu mai lenevesc si cred ca o sa am peste 9.50 99%. I need help!?...? (mai mult)
Unde pot gasi acest desen animat (urmel)? http://3.bp.blogspot.com/__T3G4lcVeMQ/SLKjWqrgibI/AAAAAAAAADY/Db0Cp5nRlGA/s320/urmel.jpg
Care joaca INVU? Cum va numiti? Sunteti VIP sau guest?
Cum pot sa slabesc zproximativ 10 kg in aproximativ o luna? Dar vreau ca asta sa o pot face mai mult prin sport decat prin diete. imi puteti recomanda exercitii? va rog
Please! Help me! Se poate sa dai altcuiva fundita, dupa ce ai dat-o deja altcuiva? Va rog, ajutati-ma, dau fundita, da' doar ajutati-ma!
Shaorma care este facuta acasa, nu cumparata de la FastFood ingrasa?
Imi poate spune si mie cineva cum se numeste melodia care e in fundalul reclamei la "Sotia perfecta", de pe Hallmark cand zice ca e nominalizata si ca nu mai stiu ce.Multumesc!
Ce filme merita de vazut? Iubesc dramele, comediile, romance, filme de muzica, filme familiare, si aventura citeodata.
AJUTATI-MA CU UN SFAT Va ROG am o rel atie de 2 ani si ceva...totul e bine, dar tatal meu nici nu vrea sa aud de acest baiat(doar pentru ca are un tatuaj, a avut un mic accident cu masina si pentru? (mai mult)
Ce parere aveti de urmatoarele filme: -date with an angel -sinbad of the seven seas (film vechi-1989) - sleeping with the ennemy -masters of the universe - dirty rotten scoundrels - we're no...? (mai mult)
Cum iti dai seama ca un baiat te place? PLZ! Spuneti-mi si mie, va rog!
am cont pe TWITTER si am auzit sau am citit:D...ca se poate vorbi cu cineva si sa se vada prin web ...eu as vrea sa vorbesc cu cineva (Justin Bieber:D)dar nu stiu cum.Va rog sa ma ajutati:*
As dori sa stiu daca hi5, facebook sunt gratis sau nu sau sa-mi spuneti care si cum si daca se plateste.Multumesc de pe acum pentru raspunsuri, mai mult ma intereseaza de hi5
am si eu o intrebare si sper sa ma puteti ajuta.Prietena mea cea mai buna s-a impacat cu fostul ei prieten, problema este ca el o tot bate.Au stat impreuna un an si cateva luni dupa care s-au despartit...? (mai mult)
Ce sa fac daca un baiat ma iubeste si m-a intrebat daca vreau sa fiu cu el? El e foarte friendly cu toti si ne potrivim dar nu stiu ce sa-i zic. Ce ma fac?
Stie cineva vreau site unde pot vedea episoadele dintr-un film? de preferat din a ta pentru todeauna si triunghiul iubirii astept raspunsuri repede(cine imi da unul sau mai multe site-uri corecte va primi...? (mai mult)
Ma joc jocul asta http://www.ejocurigratis.ro/games/14/sherwood-dungeon.html si ma intrebam daca stiti ce se face cu diamantele? Funditz@
Azi tocmai am dat cateva probe pentru a intra la liceu. si acolo era un baiat ff dragut care vroia sa intre in aceeasi claasa.Eu am observat ca ma privea cam insistent si cand ma uitam la el intorcea...? (mai mult)
Funda:Cine si-a facut mai recent un cont pe youtube? cand vreau sa`mi fac imi cere la sfarsit un numar de telefon pentru a trimite un cod, l-am scris insa imi zice sa bag altul ca ala nu e bun-l`am bagat...? (mai mult)
deci am 14 ani si vreau sa im iau mustata:) mi-am cumparat o cutie de aia de ceara calda da nu stiu cum se aplica:) dac imi puteti spune pasii:D... dau funda:) (ceara este intr-o cutie de plastic? (mai mult)
Cum fac sa-mi apara albmul pe hi5 atunci cand cineva intra pe profilul meu? am 4 albume dar nu apar pe pagina, trebuie sa dau click pe poza dl profil ca sa le deschida.deci cum fac sa apara pe pagina?
Care din voi face parte dintr-un ansamblu sau o trupa de dans?:)
Voua ce culoare de par va place cel mai mult? Blond, brunet sau roscat?
Cand vreau sa maresc un video pe youtube sau pe alte site-uri nu merge, apare alb pe tot ecranul :( Ce trebuie sa instalez?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
LIME04 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Ratatouille
Il indragesti pe Remy si pe amicul sau Alfredo Linguini? Afla cat de multe stii despre aventurile celor doi.