Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Am nevoie de o lista cu subiecte care pot fi abordate la o prima intalnire cu o necunoscuta. Gen, mergi la plaja si intrii in vorba cu o tipa. Ce as putea sa vorbesc cu ea? nu vreau sa par imbecil, pana...? (mai mult)
Ce este tristetea? Funda celui care scrie cel mai mult si frumos:) Succes
Cine vrea pui de pisica birmaneza cam 3 luni?
Ascultati manele? :-&
Ce iti place la persoana iubita?
Ce folositi in acest moment? a) internet explorer b) mozilla firefox c) google chrome d) opera e) altceva
prietenului meu ii expira luna aceasta buletinul. unde trebuie sa mearga pentru a-l schimba? la sectia de care apartine? pe net scrie ca la Inspectoratul National Pentru Evidenta Persoanelor.si suntem...? (mai mult)
Cat costa un pejo 307 nou, nu de la secand?
E adevarat ca Phoebe Tokin e moarta? [Daca e spuneti-mi cum s-a intamplat asta.] FUNDA!
Buna :). Stiti site`uri asemanatoare cu fisierulmeu.ro, de unde pot descarca anumite jocuri fara limita de timp? Multumesc
Este romanul "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi"un roman al experientei? vreau sa stiu sigur daca se poate nu de pe net.
Atunci cand vreau sa intru pe un site si tastez acolo denumirea lui, imi apar alte site-uri. Cum as putea sa dezactivez asta, sa nu imi mai apara deloc?
Fundita%%%%%%%$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ Alegeti intre da sau nu! Adica primul care da respunsul corect ia funda ex: ema:da ionut:nu an:da pink:nu Daca respunsul era da ema primeste funda daca...? (mai mult)
Caut o porecla pentru un baiat care ii destul de gras si merge stramb>>>:))
Cat costa un pejo 307 nou, din fabrica, nu secadn hand? dar un sierra? dau funditzzaaa va multumesc din suuflet
Cei ce sunt cu Cosplay, spuneti-mi si mie va rog :cum va faceti costumele sau de unde le comandati, ce materiale folositi si asa mai departe. Multumesc :)
Banuiesc ca stiti despre IMVU, m-am cam plictisit si nu am cu cine sa vorbesc, imi dati numele voastre de cont, sa vorbim, ca sunt foarte plictisita...
cum pot sa inregistrez ceva.cu microfonul.Adica eu cant.si vreau sa ma inregistrez :D
Buna prieteni >:D< Cum e vacanta? Am si eu o curiozitate, daca pot sa spun asa. Ce motive aveti ca sa fiti suparati? Mentionati si varsta daca vreti :D.
Vreau si eu melodii a le lui: Indiana Evans [Bella din H2o]... Fundita:*
Stie cineva daca kristen stewart are cont de twitter? si daca da care e?
Salutare tuturor.Sunt baiat am 14 ani si am o problema cu parul.Este cret si nu pot sa il aranjez nicicum. M-am gandit sa il fac in stil afro.Am sanse? ce imi recomandati.Cat de lung trebuie sa il am?
un GA sau GM SGM din empiremt2 sa rezolve GM Jude mi-a furat contul de 97 si mia aruncat tot... ma p*s pe el de joc
Cum sa intru pe messenger de pe mobil? Am mini opera intru pe messenger si cand vb cu cineva dupa ce dau 2-3 refreshuri ca sa vad ce mi-a scris persoana respectiva imi apare memorie plina sau imi da o eroare...? (mai mult)
Sunt putin ingrjorat. Vine sfarsitul lumii in 2012?
Care stie niste statusuri mai fhaine:d:*? fundita:)
Salut, Am vazut ieri la tv pe kiss tv un videoclip super fain.la fel era si mel. da nu stiu cum se cheama:(. videoclipul incepea cu unu care batea cu niste bete in sticle pe o plaja...mai multe nu mai? (mai mult)
Salut:-h Cine joaca Managerzone? Cine joaca sa imi spuna numele sau pe MZ sa facem cateava amicale:D ~v~
Hey, cine imi zice si mie niste lumi virtuale ce se pot juca online.Sa fie ceva frumos, cool. Dau fundita! Multumesc!(in afara de migo land, our world, club penguins, barbie girls)
Va rog frumos, imi puteti da si mie un link de unde pot download-a filmul Camp Rock 2 The Final Jam?
Cine imi spune niste site-uri cu jocuri care iti pun mintea la incercare?
Baieti, dar si fete cat de mult conteaza aspectul fizic al unei fete/unui baiat pentru voi?
Ajutoooor! am instalat toolbarul de la ourworld si, incercand sa il sterg, le-am sters pe toate celelalte! numai el a ramas! cum sa fac sa il sterg si sa le pun inapoi pe celelalte?
S-a definitivat ceva cu pensiile? din cate stiu eu nu. i-au luat mamei mele 15% din pensie, dar stiu ca acea lege nu a intrat in vigoare.stiu ca de luna viitoare. e normal? multumesc anticipat!
Cine imi explica si mie cum sta treaba cu ascendentii? Adica eu sunt leu, 1 august,`96, nascuta la ora 11:45 ziua:| Ce ascendent am? Si un link:) Mersi frumos:*
Cine vrea sa fie prieten cu mine, pe TPU?
OFER FUNDA! Vreau si eu nisti site-uri cu fenomene paranormale.
De pe ce site pot trimite mesaje gratuite la...de ex.:1270 :)?
Hey! Imi puteti spune cum se numeste melodia din reclama de la orange prepay in care un catel fuge prin parc iar la final se intalneste cu o catelusa? Fundita!:*
Cine poate sa imi dea un link unde pot gasi jocul kudilife?
Ce credeti despre Inna? De ce nu prea are voce cand este vorba sa cante live?
OFER FUNDA!$$$$$$$$$$$$$ Am o colega de banca care este si 'cea mai buna prietena a mea' am pus cea mai bine prietena in ghilimele pentru ca mi se pare ca profita de pe urma mea. M-am gandit de multe ori...? (mai mult)
Voi ce faceti toata ziua pe caldura asta? Macar daca puteam sa ies afara dar ma topesc de cald:)). dati-mi i mie idei de facut in casa, in camera ca sa imi ocup timpul sa treaca ziua mai repede, ca numai...? (mai mult)
Spuneti'mi si mie cele mai frumoase carti de dragoste/drama, pe care le'ati citit.Sau daca nu, cartea voastra preferata. A venit vacanta, si nu vreau sa lenevesc.Multumesc anticipat(trec a 9-a)
De curand am vazut un documentar pe reality despre niste oameni care isi pierd memoria in fiecare zi si nu erau nebuni insa erau britanici sau americani si ei luau viata de la inceput in fiecare zi. oamenii...? (mai mult)
Va place serialul Gossip girl?:x:x eu il ador:P stie cineva cand apare sezonul 4 in romania? si apropo cine poate sa-mi imprumute si mie cartile va rog;;) pentru cine e din cl
Am 16 ani si vreau sa ma angajez pe timpul vacantei.stiti oferte de munca? pliante, firme care te angajeaza sa faci reclama la produse, sa dai oamenilor sa guste - stiti cum sunt la magazinele mari...? (mai mult)
Eu am tema de vacanta si nu stiu cand sa incep sa scriu si sa citesc. voi cand va apucati de teme(cai care aveti)
Ce inseamna omogenizeaza?
Cine are versurile de la: Lady Gaga-Alejandro [in romana:D]...
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
badriel întreabă:
octav005 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.