Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 29 Decembrie 2025 sunt:
Ce parere aveti despre aceasta imagine? http://bln.gs/b/1v34qu
Ce coduri pentru Sims 2 stiti?
Care profil este mai bun? stiinte ale naturii sau stiinte sociale?
Ce jocuri pe tot ecranul stiti in genul lui Sims?
doreste cineva invitatii pe lockerz? daca da va rog sa imi lasati adresa voastra de email intr-un mesaj privat:)numa bine!
am un var de aproape 20 de ani si are probleme cu respectul stiu ca suna stupid dar cum l-as putea face sa aiba putin sau chiar mai mult respect fata de parinti lui?
Cum e profilul stiinte ale naturii? Vi se pare greu? Sunt mai putine ore decat la mate-info?
Am o camera WEB si vreau ca atunci cand eu dau cuiva sa ma vada sa-mi fac o poza cu camera si sa o salvez in calculator.Cum Fac? Am vazut ca altii au facut asa
Cine imi da si mie un cont si o parola stardoll?
Ce parere aveti despre solistul trupei Black Veil Brides? http://media.photobucket.com/image/andy%20sixx/pupadoopa1/andy%20sixx/1adang.jpg http://www.glogster.com/media/3/8/0/52/8005270.jpg http://cdn.buzznet.com/assets/imgx/9/6/2/3/3/5/1/orig-9623351.jpg (cateva...? (mai mult)
Sa zicem. nvm;)).;) :-J
Cum sa ma impac cu fostul?! tin sa mentionez ca e un taur ft incapatanat!
Pt cei din Bucuresti : Stit cat costa intrarea la strandul Crangasi :">? Multumesc:*
Care profil credeti ca e mai ok...mate-info sau stiinte ale naturii?
Pot sterge intrebarile care le-am pus? Daca da, cum?:D
Am văzut la televizor că în Franţa a venit Fecioara Maria, a vorbit cu o femeie si a plecat. Când au aflat cei de la Vatican, au mers la faţa locului, au făcut cercetări şi au zis că e adevărat....? (mai mult)
Cate episoade are triughiul iubirii? Cine se uita la el?
Când e momentul potrivit să schimbăm moneda naţională în euro, sunteţi de acord? Sau lasăm moneda naţională în leu?
Ce fond de ten folositi? unul care are putere mare de acoperire?:D
Românii sunt uniţi? Am auzit că aromânii sunt mai uniţi decât românii.
Cui ii place telenovela Maria Mercedes?
Eu ma jucam un joc.Era asemanator ca Sims.Trebuia sa iti alegi o fata si un baiat.Incepea cu f.Fitness.Cam asa.
Aoleu.Vai de capul meu.Sunt Ashley stiti unii dintre voi.Am avut multe puncte, si fundiitze.Acuma au disparut ce ma fac?
Cum inchid contul asta 8-|?
Bună seara unde vă face-ţi anul ăsta concediul?
Mi-am descarcat Windows live messenger, si atunci cand vreau sa imi fac cont, scriu acolo toate informatiile, iar cand vreau sa le trimit, nu se trimit. Ce sa fac?
Chiar credeti ca in 2012 o sa fie sfarsitul lumii? cica e ceva de genu ca expertii de la nasa au anuntat ca va fi o explozie solara ce ne va afecta ...mult. Eu sper sa nu fie adevarat :(
Care este legatura intre aptitudini si dispozitii?
Hey! La o tinuta formata din :un tricou negru destul de lung si innodat intr- parte, cu spatele gol, fara decolteu si cu o chitara galbena cu animal print inconjurata de fulgere rosii tot cu animal print...? (mai mult)
vreau s ava cer niste pareri:am degetele luni, insa nu le am atat de subtiri pe cat le vreau eu.As vrea sa le am mai subtiri, si in general toata palma de la incheietura in sus. ce as putea face?...? (mai mult)
Bună din nou! De unde pot downloada free Dansul Pinguinului? Doar Audio, dacă se poate. http://www.youtube.com/watch?v=M8mPZ2_rgCo. Merci!
Mama cui ii s-a parut ca ziua de astazi a fost canicula mare la bucuresti ora 21:00 33 de grade
Cum se numeste filmul in care joaca Javier Bardem, unde personajul principal, Florentino era considerat un ciudat si toata lumea credea ca este virgin sau homosexual, el avand, insa mai mult de 500...? (mai mult)
OFER FUNDA! Buna! Acum 2 zile a fost premierea de sfarsit de an. Dupa asta am fost cu clasa la o pizza.Profitand ca parinti sunt plecati cativa dintre colegi au venit pe la mine acasa si am cam cotrobait...? (mai mult)
Ati vazut filmul,, The Green Mile"? Daca nu, vi-l recomand. E o adevarata lectie de viata.
Auziti stiti si voi cumva niste joburi. unde se castiga bani? P. S.:am 13 ani:P [Si vreau sa castig.pe vacanta ceva bani si sa lucrez undeva nu stiu.] Ce imi recomandati sa fac?:-s Vreau sa fac ceva. si...? (mai mult)
In ultimul timp aud cam des cuvantul 'dabuli' :|[nu stiu daca am scris corect] Ce inseamna/ ce semnifica?:d MultumeSc!
Cand eram mai mica ma jucam un joc.Era asemanator cu Sims.Stiu ca incepea cu litera F.Iti alegeai o fata un baiat.Comandai pizza etc. Dau funda celui ce imi gaseste jocul.
Daca sapam in pamant si nu ar exista nucleu unde am ajunge?:-d
Cine credeti ca este cea mai frumoasa fata din lume?
Sînt trist sînt dezamăgit, adevăru e că nu mă plîng niciodată, dar vă întreb cum reuşiţi să vă reveniţi din astfel de situaţii.
Ce imi puteti spune despre jocul Blade&Soul? Merita sa il descarc? Cum e grafica? Cat de usor se face nivelul? Vreau cat mai multe detalii.
Cum imi bag intrebarile la favorit?
Stie cineva vreun joc asemanator cu "the sims 3"? Dau fundita pentru cel mai bun raspuns.
De unde fac si eu rost de negativul piesei a lui DJ project-Nu?
Buna seara, TPU! Desi am nervi, pun o intrebare despre cu totul altceva: Ce facem in zilele acestea caniculare de vara? Cum ne protejam de insolatie si de arsurile provocate de expunerea la soare? As...? (mai mult)
Ce sunt biserici netrinitariene? Ce inseamna?
Care este misiunea ta pe Pamant? Misiunea mea este sa aduc pacea in randul oamenilor, sa ajut pe cei din jurul meu in momente dificile.
Pentru cine urmareste "Saracii Tineri Bogati", cine a violat-o pe Alejandra?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
sefuisefsiinpijamale întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Psihologie clasa a X-a
Verifica-ti cunostintele de Psihologie clasa a X-a