"3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert."Dupa cum am spus in intrebarea anterioara, imi vin in minte ganduri de jignire fata de Dumnezeu, fara sa vreau.Respect aceasta porunca / sau nu?...? (mai mult)
Christian D este roman? Stiti voi, cel ce canta in mamasita cu matteo! C. D e super si superb de dragut! Nu?
Cum as putea sa contactez un moderator de pe site?:| Am dat la "Contact" si le-am scris ceva, insa nu am primit niciun raspuns. Ce pot sa mai fac? Thx:D.
A promovat U Cluj in A! Bravoooooooo! Clujeni, mare bucuria?
Cum pot sa imi pun o melodie la o poza de pe hi5 dar sa nu vada doar sa se auda!? pls. dau fungitza!:)
Voi din ce generatie faceti parte? Mai mult in articolul de aici : http://www.adevarul.ro/societate/viata/Generatia_de_sacrificiu_0_272973162.html Acolo aveti categorii de generatii dupa ani,...? (mai mult)
Salut amici Acum 1 an m-am certat cu cel mai bun prieten din cauza unor CD-uri si dupa aia conflictul s-a marit. Intr-o zii cand m-a trimis bunica pana la ai lui nu erau acasaa era decat el si a inceput...? (mai mult)
In videoclipul unei melodii erau doi barbati care se jucau un joc virtual de fotbal(jucatoarele erau niste fete). Mai stiti cum se numeste melodia si cine o canta? Multumesc!
Stie cineva cum se numeste melodia in care spune ceva de genu:"ah nebuno ce ti-as face ...stiu ca si tie ti-ar place" :D
este cineva aici de profesie psiholog? chiar am multe probleme si nu am cu cine sa vorbesc.ma simt foarte rau si stiu ca pare ciudat dar in intreg anul scolar eu nu am reusit sa vorbesc nici macar...? (mai mult)
Stiti cumva alte jocuri ca ozzy club, club penguin sau asa ceva?
In legatura cu cancerul la ficat ati avut dreptate unchiul meu a murit azi-noapte:((dupa ce doctorii iau dat diagnosticul a mai trait doar 2 luni cu pastile.Toata familia e distrusa:((:(
Stie cineva ce as putea face daca ma plictisesc in casa?
Heey. am o intrebare : cu ce se ia vopseaua (de par) de pe maini, unghii?:))) mersi;;)
Cred ca toti aveti problama asta vara.Pe mine in fiecare vara ma musca tantarii.Am avut o muscatura mare si ma tot enerva asa ca i-am dat cu spray(nu mi-a trecut) am dai cu spirt si acum ma ustura rau....? (mai mult)
Se mai acorda bursa "Bani de liceu" pe luna iunie? Multumesc
Va rog sa nu blocati aceasta intreabare. Vreau ca fiecare in parte sa se uite la acest filmulet si sa constinetizati ca viata nu trebuie pierduta.Acel baiat din film s-a spanzurat incerc a doua oara reusind.prima...? (mai mult)
Cum fac pe youtube, ca o melodie pusa de mine sa apara prima intr-o lista de cautare?(de ex. atunci cand cineva cauta o melodie, a mea sa fie prima)
Este obligatoriu sa fiu repartizata de calculator si sa ma duc la acel liceu? Daca PC ma trimite la un liceu care nu imi place pot sa-l schimb?
As vrea sa aflu cateva pareri in legatura cu ceea ce se intampla in MISA. Aviz celor care au facut parte din aceasta.
Imi poate spune cineva din alba cum e vremea? pentru ca azi merg acolo si sa stiu cum sa ma imbrac
Cum am fi trait noi oamenii, fara sentimentele de:iubire, gelozie, ura, etc?
As vrea si eu un joc cu impuscaturi care il iau de pe net si fac misiuni(dau funda)
Ce parere aveti de fetele care poarta ochelari de vedere? Facetzi abstractzie de mine pentru ca vreau sa aflu pareri sincere.
Ce jocuri mai stiti? de unde pot lua vecinul?
Cand se dau diferentele pentru a schimba profilul la liceu?
De ce uneori ma simt atipica?
nu stiti un site unde as putea gasi videoclipuri cu format mp4 si rezolutie 128x96? dau fundita...
Buna(dimineata)! Spuneti-mi va rog, cum pot din casete(audio)sa fac cd_uri! Cu o combina(cas+ mp3)se pote? De pe cd sau mp3 stiu, dar invers? Exista (sa-i zicem), "firme"ori centre care se ocupa sau la...? (mai mult)
Cum schimb culoarea scrisului la conquiztador? :D
Care se pricepe cu reparatii la calculatoare sau laptop-uri etc? Mi s-a stricat laptop-ul de 1-2 zile ~ s-a inchis deodata si apoi nu se mai deschidea desi avea incarcatorul in el. s-a mai intamplat o data...? (mai mult)
Ai dreak ciini, dorm ziua si latra noaptea :)) Cum sa te mai odihnesti in conditiile astea?
Credeti ca in spatele unui barbat puternic se ascunde o femeie puternica?
Va uitati la Campionatul Mondial de Fotbal 2010 din Africa de Sud? Cu cine tineti? Sau sunteti neutru? Ce echipa nationala credeti ca va fi noua campiona mondiala? Dupa voi, cine va juca finala mare si...? (mai mult)
Am citi ceva mai devreme raspunsurile unor oameni contra tiganilor.Intrebare; de ce contra si de ce sunteti asa suparati pe aceasta natie de oameni?
Sunteti multumiti de Wikipedia? Ce preferati varianta in limba romana sau engleza? Sau amandoua? Sau in alta limba?
Ati auzit de religia crestina ortodoxa rasariteana si religia crestina ortodoxa orientala? De ce nu se impac intre ele? Cum s-au despartit? Biserica Ortodoxa Romana e stilul rasariteana. Ce parere aveti?...? (mai mult)
Care credeti ca sunt intrebarile frecvente de pe TPU puse de utilizatori?
Va rog mult de tot imi puteti da un link sau ceva de unde sa iau si eu orice fel de sims care sa mearga? am incercat de o gramada de ori si nu imi merge si mie...plz...
Vreau status din melodi. dau fundita pentru cele mai calumea.versurile sa fie de pe muzica pop, rock sau rap...status nu site. uri
Vreau niste status ieshite din comun. dar triste.si nu vreau sa fie gasite pe orice site... dau fundita.status nu site. uri
Cum se sterge o intrebare de pe TPU? Fundita:*
Cine a fost azi la strand? eu din pacate nu am mers dar o gramada de persoane pe care le cunosc au fost acolo
Care imi poate da statusuri frumoase? Sau site-uri ~~ DAU fundita!~~
Ce alimente sau ce lucruri ingrasa? Rog serozitate.
Ce alimente sau ce lucruri ingrasa:-?
Am fost la bronzat si eu fiind foarte alba m-am cam innrosit...Ma ustura dar nu tare tare pe burta si pe picioare...Cu ce as putea preveni aceasta? Oare mi se va jupi pielea?
Am nevoie de un sfat urgent... Am o prietena si de mult timp sta numai in casa nu vorbeste, a slabit foarte mult. Vreau sa ajut sa revina la norma.Cum sa fac? Ei nu prea ii place sa vb despre? (mai mult)
Ce gen de filme va place sa urmariti?
Plizz am si eu nevoie de niste statusuri, m-am despartit de fostul prieten si el uitati-va ce status are; Am intrebari de pus, raspunsuri de dat, ganduri de ascuns, oameni de uitat... va rog mult vreau? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
H2o: Just add water
Ai visat si tu sa poti trai in apa alaturi de Cleo, Emma, Rikki sau Bella? Hai sa vedem cate mai stii despre lumea sirenelor!