Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Daca aleg filologie la liceu, ce facultate as putea sa fac? mai multe exemple plss. FUNDA
Cum ati descrie voi caracterul si stilul lui tess taylor din camp rock?
Hei! am 12 ani si vreau sa ma ingras. iau niste pastile ca sa am pofta de mancare. dar degeaba.nu am pofta de mancare. spuneti-mi si mie ce sa fac ca sa ma ingras.va rog mult.[dau fundita.:X]
Cum este corect? inghetata sau inghetati? ciocolata sau ciocalati?
Am un prieten foarte bun cel putin asa credeam.Il cunosc de 6 ani si am avut incredere foarte mare in el.Eu cunosteam o fata pe nume Maria care s-a suparat pe mine ca i-am zis ca fetele ce poarta tricou...? (mai mult)
Fetelor, aş vrea să-mi daţi nişte link-uri/poze cu săndăluţe joase cu barete pe gleznă ceva, platforme de vară tip sandale, nu ştiu, ceva încălţăminte de vară, comodă, dar şi drăguţă....? (mai mult)
Dragilor! Doar de trei ori am folosit puncte de suspensie! De ce sunteti rai? (Pt administratorii site-lui)Aceasta ar fi intrebarea? A trebuit sa refolmulez, de ce? De ce deseori, desi ai raspunsuri mai...? (mai mult)
Voi ce planuri de vacanta aveti?
Desi, cum ar spune unii(nu ar trebui sa-mi bag nasul), pe aici sunt care pun sau raspund la intrebari doar pentru acea fundita? Vor sa devina "dominant" in aceasta comunitate chiar si prin raspunsuri...? (mai mult)
Ce se poate intampla daca esti pe la sfarsitul ciclului si iti mai vine si faci baie la un strdnd? tin sa precizez ca apa era cam rece
Cum schimb numele de pe faccebook?
Buna maine am premierea si nu am cu ce sa ma imbrac niste pareri apropo am 13 ani.
Cum pot sa aflu parola de la alt hi5 sau cum pot sa-l blochez dau fundita:*
Toti ne dorim (chiar si inconstient) indrumare - din partea unui expert, a acelor oameni ce par mereu in armonie cu ei insisi. Presupunand ca v-ati intalni cu o persoana care sa corespunda dorintelor...? (mai mult)
Ce parere aveti despre patinoarul din Brasov? Dar despre presa care critica?
Buna Tuturor, am si eu o problema cu mana, ma tot inteapa, dureri etc.la mana stanga, , prin zona tricepsului.(am uitat sa va zic, poate o fi si de la sala de forte ). care ma ajuta? am momente de...? (mai mult)
Buna~! Mi-a iesit media anuala 9.70 si sunt in clasa a7a si iau mentiunea 1...In clasa a5a am luat premiul al 3-lea si in clasa a6a am luat premiul 1. Voua cum vi se pare? Adica media este mare pentru mentiune,? (mai mult)
Am auzit de preoti care "deschid cartea" si le poate vedea oamenilor viata, viitorul.Stie cineva cam despre ce carte e vorba?
Care este diferenta dintre profilele filologie si stiinte sociale?
As dori sa ma apuc de balet! desi nu am facut nici-un fel de dans in viata mea! desi am 17 ani... Dar iubesc acest dans, imi place la nebunie si mi-as dori din tot sufletul sa-l incerc... din pacate? (mai mult)
Pot sa intru in kretzulescu, daca am media 8, 43? Vreau si eu multe informatii despre acest liceu.cum e acolo.cum sunt profesorii.
Desi TOTI PENTRU UNUL UNUL PENTRU TOTI, este sugestiv, ma-ntreb si va intreb, este doar pentru adolescenti? Propuneti-mi alt site ca si acesta.Ma simt in plus cand sunt luata la "tarantela"si poate,...? (mai mult)
Hey! spuneti-mi si mie programe sau site-uri cu care se pot face filmulete ...inafara de movie maker multumesc :*
Nu stiu daca-mi veti raspunde(sincer), totusi, pun aceasta intrebare: Este cineva din Ploiesti cu varsta de peste 30 ani?(pura curiozitate)
In curand va veni ziua prietenului meu si ziua noastra(implinim 1 anisor) si m`am gandit sa ii cumpar un tricou pe care sa i`l personalizez. Aveti idee cam cat ar costa sa fac asta? si pentru cei...? (mai mult)
Vreau si eu statusuri:D Nu vreau triste:D Vreau statusuri mai "nebune":) Fundita la cele mai frumos:X
Voi ce ati face daca prietena voastra cea mai buna ar sta mai mult cu alt cineva in ore ar rade cu acea persoana si pe voi nu var mai baga in seama sau daca la un joc var refuza pe voi si ar alege pe alt...? (mai mult)
Fundita! Ce loc a luat romania la eurovison? si cine a cantat?
am 14 ani.1, 70.si 52 de kg Nu sunt grasa, dar am putina burtica si niste solduri:D Si nu se vede bine cu costumul de baie:( Cum as putea sa dau jos soldurile si burtica? fundita;...? (mai mult)
Stiti melodii triste fara versuri? mz fundita!:*
Unde pot sa gasesc episodul acela din regele shaman in care se lupta yoh cu hao pe net in romana :! dau fundita! URGENT
Hey! am vazut pe le tine ca exista o solutie pentru caderea si inghetarea negului cum se numeste si cam cat costa? l-ati folosit? merge?
Imi spuneti si mie va rog cei care ati fost in Ungaria recent cam cat sunt preturile acolo? Adica cati forintzi costa o pizza, un suc, chestii esentiale.Eu am fost acum 4 ani dar erau alte vremuri....? (mai mult)
Selena Gomez are animale? Cum le cheama?
Ce trebuie sa faca un nebun pentru a fi considerat "pericol social"? Tentativa de omor nu e de ajuns?
Hey, Prietena mea cea mai buna care este "idioata" (asa ne spuneam TE IUBESC MULT), s-a suparat tare pe mine: Am dat o mica petrecere azi la scoala si pe mine m-a sunat matusa mea sa vin asa mai devreme...? (mai mult)
Puteti sa-mi spuneti niste melodii asa mai triste... da imi noi. macar 2009-2010 va rog
Cine stie jocul LADY POPULAR ...imi poate spune si mie daca atunci cand vreau sa cumpar haine platesc in bani adevarati sau numai cei din joc... funda:D
As vrea si eu sa merg la bran la tunel si nu stiu cum e adica am vazut ceva pe youtube da imi e cam frica. Ti se poate intampla ceva? Ce e ce mai inspaimantator?
Cine poate sa imi dea si mie un link cu un alb care nici macar sa nu se vada?
Am nevoie de un raspuns sincer:cu media 9.49 am sanse la vreo bursa? Daca aveam 9.50 aveam vreo sansa sau bursele se dau elevilor cu medii cuprinse intre 9.85 si 10!(asa am auzit) si bursele de studiu...? (mai mult)
cine ma ajuta si pe mine cu niste muzica pentru o nunta din suceava!:)[populara, manele, nu conteaza]Merci:-*
Mai este posibil, pe Orange, sa primesti sms-uri cu numar ascuns?
Gelozia, dovada de iubire, egoism sau de fapt, boala?
Cea mai frumoasa melodie http://www.youtube.com/watch?v=ijQ52dZ7YIM&feature=related...cum vi se pare? Daca stiti melodi in genul asta vreau si eu.
De unde pot lua un jurnal personal in care pot sa scriu gandurile mele stie cineva vreun link de download inavara de jurnalul My Diary
La ce numar la cosmote pot suna pentru a incarca o cartela?
Helppp! am un neg de vreun an :)) mi-a luat ceva timp sa stiu ce e si acum azi am vazut ca mai am unul. ma fac cu o substanta de la farmacie cu o pensula se numeste duofilm si merge cam greu trebuie sa...? (mai mult)
Ce alte jocuri mai stiti de fete de 9, 10 ani?
Mie imi place de un coleg dar nu stiu daca ma place dar cum sa-l fac sa ma placa si el pe mine? Cum pot sai atrag atentia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
9PM întreabă:
badriel întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Originals
Stii totul despre vampiri, varcolaci si hibrizi? Hai sa vedem cat de multe stii despre serialul The Originals!