Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 30 Decembrie 2025 sunt:
Ma enerveaza mult epmiremt2 ca nu pot sa intru pe le imi scrie server down.Va rog imi putea spune cineva de ce? Dau fundita!
De la ce varsta pica maselele? Fundita:)
Bună ziua tuturor ce simt femeile cînd un bărbat le pupă picioarele? Vă mulţumesc tuturor, şi nu vă supăraţi că din nou pun întrebări referitoare la picioarele femeilor. Cristi din Bucureşti....? (mai mult)
Cum imi fac un cont pe Google daca nu imi merge nici un numar de telefon?
Care este cea mai interesanta carte?
Care este cea mai interesanta carte de citit?
Ce avantaje sau dezavntaje are meseria de doctor?
Am o problema cu calculatorul. Uneori mi se inchide pur si simplu. Si cand dau sa-l aprind din nou mi se deschide un pic si apoi iar se stinge. De ce? Ce trebuie sa fac? Sa imi reinstalez windowsul?
Cum reactionati si cum va comportati cand sunteti sub influenta alcoolului?
Vara trecuta ma jucam un joc, trebuia sa iti alegi din 6 femei doar una pentru a o fardar imbraca, ii faceai parul.La haine imi aduc aminte ca erau niste sageti care iti alegeai papucii rochia. Tot ce...? (mai mult)
Buna tuturor. Exercitiu de imaginatie: presupuneti pentru o secunda ca intr adevar sta in puterea voastra, prin acordarea votului desigur, sa scapati de politicienii care au condus tara noastra in ultimii...? (mai mult)
am o prietena (fosta prietena) care tot spune ca e mai frumoasa ca mine. dar acum o saptamana baiathu de care ii place ei mi-a cerut prietenia si eu am acceptat. ce sa fac acum sa o fac pe ia sa sufere?...? (mai mult)
A dat la cineva roade tratamentul cu tinctura de marar? ...Stiti voi pentru ce!? Funda daca imi spuneti cate ceva despre asta
Buna! Sunt reprezentant avon de un an jumate si in viata mea nu am patit astfel de probleme. O nesimtita din scoala mea a comandat fara sa stie parintii ei produse in valoare de 160 lei.Ne intelegeam...? (mai mult)
Ce ati zice sa se opreasca toate canalele tv, pentru perioada de criza. Sa ramanem zilnic 4 ore, stiri, evenimente.ca pe vremea comunismului, pe un canal.; )) Credeti ca ar face bine tuturor? Eu zic...? (mai mult)
Maine incepe Cupa Mondiala dupa cum stiti, as dori si eu sa aflu ce favorite aveti... ce echipe credeti ca va ridica trofeul desupra capului si cam de ce?
Care e fructul tau preferat si in ce perioada se face?:)
In cazul in care intr-un camin studentesc are loc un soc electric puternic iar mai multe aparate electronice si electrocasnice (calculator, cuptor microunde, laptop) se defecteaza, cine plateste pagubele?...? (mai mult)
Care a fost cea mai amuzanta intrebare gasita pe TPU?
Cine stie cum trece o vanataie mai repede? M-am lovit la picior si mi s-a invinetit pe loc.Este foarte inestetic, acum, vara. Cartof sau otet? Din auzite, dar nu stiu sigur. Multumesc.
Spuneti-mi si mie niste seriale horror pe care le-ati urmarit si v-au placut
Am nevoie de ajutor...cine stie cum se schimba parola la mess? O stie si altcineva si vreau sa o schimb. Va rog sa imi ziceti mai detaliat. Multumesc anticipat :)
Salutare tuturor! Iata ca s-a terminat si calsa a 8-a si fiecare s-a dus al ce liceu a dorit.Eu am ales liceul militar din campulung, fiind din galati.Sunt foarte incantat de optiunea mea si mai am te...? (mai mult)
Cati ani are Jason Dolley?
Cine poate sa-mi dea si mie GTA San Andreas? sau sa-mi spuna un site de pe care sa-l descarc...plzzz fundita
Imi spuneti va rog si mie cum e cu verbele ser si estar din spaniola? Rasp urgent, dau fundita:D:D
Hey din cate bine stiti ati terminat si acest an scoalar... unii:)Sper ca premiile sa corespunda cu rezultatele muncite din greu anul acesta; )In final, cu ce va laudati, pentru ce premiu ati muncit?? (mai mult)
Cam cat costa o pereche de lentile de contact albastre? Cat le pot purta si ce informatii imi puteti da despre ele? Multumesc pentru raspunsuri.
Buna Ziua.As vrea sa va intreb daca Dumnezeu imi iarta pacatele urmatoare prin rugaciuni, cerere de iertare a pacatelor si putere de a nu mai pacatui: 1.Masturbarea 2. Minciunile 3.Injuraturile 4.1...? (mai mult)
Cum pot sa raspund la intrebarea "care este motivatia persoanala pentru a face studii de pedagog?" :|
Ce porecla merge pentru numele asta:LAURENTIU va rogggg mult de tot!
Incercati programul asta Pizap si apunetiva parerea ce nota i dati
Nu stiti unde gasesc imagini de alea de se misa;;) nu mai stiu cum se numesc iar pe net nu le gasesc:p ma ajutati? mersi:*
Mereu am fost impotriva suplimentelor nutritive si mereu mi-a fost frica sa le folosesc dar in ultimul timp m-i s-a propus sa incerc si vreau sa stiu si eu daca exista vreo problema? fundita :X
am primit si eu o invitatie pe Lockerz de la un prieten :) Imi puteti spune si mie daca este adevarat ce este cu site-ul acela? :) App' si Cine vrea invitatie sa imi lase mailu :) multumesc celor...? (mai mult)
Credeti ca am sanse la liceul Pedagogic din Galati cu media 8, 67 :-"? Ultima medie anul trecut a fost 9, 08 la stiinte sociale.
Va place filmul? http://www.youtube.com/watch?v=DAZI5kOCr4k&feature=related
Fetelor, ce parfum ati vrea sa primiti?
Pentru cine joaca Grepolis. Dintre sabier, prastias si arcas care e mai puternic in atac? dar in aparare
Ce inseamna fraza:"Va multumesc anticipat!"?
Spuneti-mi va rog, sunt asistenta medicala am lipsit o zi de la serviuciu din cauza ca am incurcat putin zilele, o alta persoana a fost de acord sa ramina in locul meu ear asistenta sefa zice ca ma elibereaza...? (mai mult)
Acum o sa vi se para scarbos...De ceva vreme imi curge din (pasarica)un lichid alb-galbui si nu stiu ce e. Ce ar putea fi? Mentionez ca nu am decat 11 ani.
Heyy. In ce limba este melodia asta(la refren):http://www.youtube.com/watch?v=rYStf7QdgJw In spaniola?:-? Mersi.
Cu ce program e facut acest videoclip? Dar fara Movie Maker. http://www.youtube.com/watch?v=Govlf9nsi14&feature=watch_response
Unde pot vedea "The last song" online Funditssa:*
Cine credeti ca va castiga la Wrestling la PPV Fatal Way dintre.John Cena campion WWE vs Sheamus vs Randy Orton vs Edge.
Ce faceti in momentul asta? Eu ma plictisesc de moarte!:(
Ce parere aveti despre Demi Lovato
Dati'mi si mie pls un site in care pot downloada jocuri, muzica, chestii pentru tel, etc.;;) fundita pentru cel mai tare site! :-*;) :) :P :D
Ce ati dori sa faceti in vacanta ori concediul vostru? Eu as vrea sa merg in excursie prin tara, sa vad lumea, orasele din Romania, sa ma bucur din plin de viata, chiar daca sunt trist.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
octav005 întreabă:
badriel întreabă:
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!