Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 31 Decembrie 2025 sunt:
Cu ce tara veti tine la campionatul mondial din africa de sud eu cu spania voi?
Vreau si eu site-uri unde pot posta poze :) Dau fundeee
Va rog ajutor toati din clasa meau au cate o porecla puteti sa imi cautati si mie una ca sa stiti ma cheama lacra va rog rapid dau funda la toate pers care imi zic o porecla.
Sall! Pe 26 e ziua mamei mele, nu am nici un ban de buzunar asa ca ma gandeam sa ii fac o felicitare si un cadou.cam ce idei aveti? ceva facut de mana, dar sa arate super dragut. cele mai bune idei au...? (mai mult)
Cn se pricepe la educatie tehnologik zice-timi si mie va rog mult componentele unei vaze din ceramica! :) fundita pentru raspunsul cel mai bun;)!
Sa ma faca si pe mine cineva sa inteleg: De ce marea majoritate a baiateilor adora fotbalul? Care e farmecul?
Stiti site-uri unde as putea gasi,, cercul in viata cotidiana"?:)
Stie cineva ceva despre problema piesei de 5 lei a lui Titeica?:)
Un băiat care se tot leagă de tine, îi spune mamei lui că eşti simpatică, te priveşte destul de mult, îţi trage cu ochiul, când e cu prietena lui parcă nu te mai bagă în seamă,...? (mai mult)
1. Cum isi da seama un orb ca a terminat de urinat? 2. Daca incerci sa esuezi, si ai reusit, ce ai facut de fapt? Ai esuat sau ai reusit? 3. De ce nu pot femeile sa se dea cu ruj in timp ce tin gura...? (mai mult)
Buey am 15 ani si as vrea sa-mi incep viata sexuala si nu stiu ce sa fack si nu stiu cine vrea ...cine ma ajuta niste sfaturi ceva?
Vineri seara, la emisiunea Nora pentru mama a iesit Veronica, deoarece doamna Lacramioara a nominalizat`o:((. Are cineva id-ul ei de messenger deoarece chiar as dori sa vorbesc cu ea? Multumesc anticipat....? (mai mult)
Ceva sugestii de carti/filme cu privire la perioada inchizitiei?
As vrea si eu sa stiu daca sunt si oameni mai maturi pe aici pe ptu.ro nici eu nu sunt major! dar de curiozitate intreb!?
Cine imi da toate melodiile din madagascar 2 si the transporter 1. si cine le canta. mersi mult
Auziti? Daca fac atletism mai imi cresc sanii.sau raman la marimea lor? Va rog mult vreau sa stiu neaparat!:D Am auzit ca daca faci nu stiu ce sporturi sanii nu mai cresc:-s. P. S.:am 13 ani:-ss :x
Care e pluralul de la cuvantul "scumpete"?
am si eu o problema cu calculatorul deci daca m-ar putea ajuta cineva cu un sfat :-ss... azi din senin jumatatea din partea de sus a monitorului mi s-a incetosat si de atunci a ramas asa...si? (mai mult)
Unde pot gasi muzica cu cei din Camaleones?
Unde pot gasi poze cu Belinda?
Cum pot sa devin expert TPU?
Va uitati la emisiunea prosti spun nu?
Ce părere aveti de filmul Necromentia (2009)?:) As vrea sa ma uit la el, numai daca este FOARTE horror! :D
Salut.La ce liceu pot sa intru daca am media in clasa 5:9, 40 clasa 6:9, 10, cls 7:9, 20 si cls 8 media generala 9, 20, in total 9.225?
Sall! Oameni buni nu credeti ca lumea asta e super cruda? nu ati vrea sa se schimbe? daca da raspundeti-mi! cam cand a fost cea mai buna zii din viata voastra? plzz
Ucide mai multe tinere decat cancerul. Afecteaaza o treime din femeile globului. Lasa urme adanci, pe viata. Este vorba despre violenta impotriva femeii. ...ale carei victime isi traiesc in tacere? (mai mult)
Cine imi spune si mie cum pot vedea raspunsurile la o intrebare care a fost considerata refuzata deoarece avea caracter irelevant daca pot vedea cumva?:d
Despre ce e vorba in serialul "True Blood" Funditssa :P
Care este diferenta dintre Wii-ul negru si cel alb? Va rog spuneti-mi! Multumesc!
Ma gandeam ca daca tot a venit vara, sa imi fac si niste planuri... aveti ceva idei de distractie pentru vara?
Ce parere aveti despre fetele care se dau fitoase de parca ar fi niste vedete? eu una nu le suport
Am si eu o intrebare :cum se ia vopseaua de par de pe maini? aseara am vopsito pe mami si mi s-a rupt o manusa...:((. am incercat cu mai multe chesti dar nu se ia :(( AJUTATI-MA:D
Buey am 15 ani si as vrea sa-mi incep viata sexuala si nu stiu ce sa fack si nu stiu cine vrea ...cine ma ajuta niste sfaturi adica nu stiu cum e cand ti se rupe ata si chestii din astea
Buuna! Eu si colegii mei ne-am hotarat sa mergem undeva in ultima zi de scoala dar problema e ca nu stim unde sa mergem( suntem din Bucuresti). Deci va rog sa ne dati niste idei la unde sa mergem... Dau? (mai mult)
Buna vreau si eu niste siteuri cu joculete gen hotel parca asa se numea sa faci curat in hotel ceva de genu, ca ma plictisesc :( sau ce pot sa fac? FUNDAAAAAA :)
Stiti vreon site Fan Fiction in romana? (pentru animeuri...) xD
Antivirusul avira este bun sau prost?
Care este filmul care va emotionat cel mai mult? sau la care ati plans cel mai mult
Hi! deci, am pe hi5 doar un singur album, iar eu vreau sa pun o poza care este deja incarcata sa o pun prima, adica care sa fie coperta albumului:P.Am pus acea poza ca -virgula- coperata dar mi-a aparut...? (mai mult)
Imi ziceti si mie niste filme de comedie pentru persoana de varsta 13-14 ani? Imi plac foarte mult comediile.
Dau fundita celor care imi vor trimite un link cu subtritarea de la 'Sex and the city 2"!
Voua va merge Trilulilu? cand intru pe www.trilulilu.ro imi apare doar ceva acolo sus intr-o limba ciudata. voua va merge trilulilu?
Deci mi-am cumparat chitara si vreau sa ma apuc de cantat, in orasul meu este intr-un singur loc curs, doar ca acolo de fiecare data cand ma duc profesorul si ceilalti sunt lecati la concursuri, si de...? (mai mult)
Ati folosit careva planta "Branca Ursului"? ce rezultate a dat?
Cat costa sa vb in reteaua Orange, sunand din Romania in Cipru (sau alte tari UE ) sa zicem?
Care vor sa fie amici mei pe acest sait? nu am cu cine vorbi.si special pentru DaNuTzZz, daca vezi mesajul sa_mi dai un raspuns. te rog.
am si eu o problema cu calculatorul deci daca m-ar putea ajuta cineva cu un sfat :-ss... azi din senin jumatatea de sus a monitorului mi s-a incetosat si se vede si in culori sterse! deci? (mai mult)
Care sunt cele mai interesante visuri pe care le_ti avut? si sa vi se para reale?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandra123s întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
House of cards
Esti fan adevarat al super serialului House of cards? Hai sa-ti testezi cunostiintele despre acesta chiar acum!